Δεύτερη έκθεση Bikeart.gr στο Βόλο

02-05-2017

Η Urbanact υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη του Βόλου, την έκθεσή της “Bikeart.gr” η οποία στη συνέχεια θα περιοδεύσει τον Ιούνιο στo S.A.F. Θεσσαλονίκη και το Σεπτέμβριο στο AthensBikeFestival. Η έκθεση αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών των διοργανωτών για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου και τη δημιουργία ενός ποδηλατικού πυλώνα, με συμμετοχικές δράσεις του κοινού και με επίκεντρο το ποδήλατο.

Στο χώρο της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις κάτωθι θεματικές:

Poster Bikeart exhibition
55 ‘Ελληνες και ξένοι καλλιτέχνες, από τους χώρους του graffiti, graphic design και comics, δημιουργούν πρωτότυπα εικαστικά έργα σε πόστερ διαστάσεων 50×70, με θέμα το ποδήλατο. Τα έργα θα πωλούνται σε συμβολική τιμή για τη στήριξη της έκθεσης και την υλοποίηση τοιχογραφίας με θεματική το ποδήλατο. Συμμετέχουν οι δημιουργοί Αλεξανδρίδης Αλέξης, Ζαφειρόπουλος Βαγγέλης, Βολότοφ, Γιαννάκου Αθανασία, Καρβουνάρη Βέτη, Κυρτσούδη Έφη, Πισσαρης Δημήτριος, Τομαδάκη Ελένη, Τσαρουχας Θανάσης, Σούνας Ηλίας, Στασινού Νάντια, Φουρκιώτης Κώστας, Χατζηπαναγιώτου Μένη, Andy Singer, Apset, Ashos, Ahmed Emad Eldin, Anwar Davids, Asprimera Design Studio, Bang Sangho, Bartek beetroot, Bojarchzuk, Benedetto, Blaqk team, Busybuilding, Chocotoy, Corn Studio, David Pintor, Damos Stavors, Dolphins, Ellen Schofield, Foxy Lady, Greta Kotz, Jamer, Johnny Raindog, Juanco, Kenlar_STC, Kez, Kirk! Wallace, Ladislas, Lars P. Krause, Maguma, Mike Karolos, Mihai Manescu, Nathanieleo, One Bran, Pedro Fernandes, Pinche Pasha, Puppets, Redak, Roza_STC, RTMone, Same84, Sedat Girgin, Sive, Sophia Argyros, Thodoris OME, Trace Vocjko, Vanessa Gomes, Viktor Koen, Zamie, Yiakou, Zsolt Szasz.

Vintage ποδήλατα 
Ποδήλατα πριν το 1985 όλων των κατηγοριών (κούρσες, παιδικά, πόλης), παρουσιάζονται από πολίτες της πόλης, από συλλέκτες και μη, από καταστηματάρχες και από αθλητές. Η έκθεση αυτή συνοδεύεται από αυθεντικές παλιές φωτογραφίες εποχής, με θέμα το ποδήλατο και με μια σειρά φωτογραφιών από το λεύκωμα “Το Ποδήλατο στην Ελλάδα 1880-2012”.

Amazing bikes 
Μια σειρά από ιδιαίτερα ποδήλατα και κατασκευές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παιδικά ποδήλατα ισορροπίας, χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα, μοναδικά bamboo ποδήλατα κ.α.

Creative-innovative bike products exhib
Παρουσίαση ποδηλατικών προϊόντων από το εξωτερικό, από εταιρείες και μεμονωμένα σχεδιαστικά γραφεία, που έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις.

Προβολές ποδηλατικών ταινιών

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα το “Φανταστικό μου Ποδήλατο” 
Κατόπιν πρόσκλησης που απευθύνθηκε στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, συμμετέχουν και παρουσιάζονται στην έκθεση έργα μαθητών από τα σχολεία: 1ο Δημοτικό Αγριάς, Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης, Δημοτικό Σχολείο Αλονήσου-Πατητήρι, 2ο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς-Άλλης Μεριάς.

Χώρος: Παλιό Γηροκομείο, (Αργοναυτών-Κοραή-Ιάσονος, Παραλία Βόλου)
Διάρκεια Έκθεσης: 5 -11 Μαΐου 2017
Ώρες Λειτουργίας: 10.00 – 13.00 & 18.00-21.00
Εγκαίνια: 5 Μαΐου 2017 , ώρα 20.30
Ελεύθερη είσοδος
Περισσότερα εδώ

Bang Sangho

Bartek

Beetroot

Blaqk

Dolphins

Jamer

 Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 13-09-2017 [0]

Πρωτοβουλία της Σοφίας Σακοράφα για τον ελληνικό σχεδιασμό προϊόντων

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 12-09-2017 [0]

Έκθεση στην Ολλανδία με τα εξώφυλλα της Factory Records

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 08-09-2017 [0]

Tα εργαστήρια του Digitized17

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 31-08-2017 [0]

Έκθεση αφίσας στο Ηράκλειο Κρήτης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 30-08-2017 [2]

Έκθεση αφιερωμένη στον Toulouse-Lautrec τον Σεπτέμβριο στο Μπενάκη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 24-08-2017 [0]

Έκθεση με 17 χρόνια αφισών του Δήμου Νάουσας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 04-08-2017 [0]

Έκθεση κόμικς και εικονογράφησης στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 01-08-2017 [0]

Εκατό αφίσες για την Κρήτη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 03-07-2017 [0]

Πάρτι για τα έξι χρόνια Archisearch

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 29-06-2017 [0]

Επαγγελματική εκδήλωση από την Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρουdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).