Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση Canton Fair από το designlobby.asia

06-03-2013
Μέσω του Designlonny και μέχρι τις 15 Μαρτίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Κίνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-27 Απριλίου στο Guangzhou με σκοπό την προώθηση δημιουργικών επαγγελματιών οι οποίοι αναζητούν συνεργασίες σε αυτήν την περιοχή. YouTube Preview Image Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του designlobby είναι €499, ενώ για τα μη μέλη είναι €899 (προ ΦΠΑ). Η προβολή θα γίνει τόσο ψηφιακά σε οθόνες όσο και με έντυπο υλικό που θα ετοιμαστεί για την έκθεση για την κάθε κατηγορία. Το πακέτο της συμμετοχής περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες:
 • Συμμετοχή στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού εμπορίου κάτω από μία ομπρέλα και δυνατό management.
 • Δυνατότητα στο συμμετέχοντα να παρουσιάσει την δουλειά του στους πάνω από 200,000 επισκέπτες και buyers που επισκέπτονται την έκθεση στις 5 ημέρες που αυτή διαρκεί.
 • Πρώτη επικοινωνία και προβολή της δουλειάς του σε δυνητικούς πελάτες, ιδιώτες, παραγωγούς προϊόντων γενικού εμπορίου όπως κεραμικά, ρολόγια, έπιπλα, φωτιστικά κλπ. καθώς και επιχειρηματίες που αναζητούν σχεδιαστές για τις προϊοντικές τους σειρές, σχεδιαστές για την βελτίωση της εταιρικής τους εικόνας, αλλά και αρχιτέκτονες για να σχεδιάσουν τα καταστήματά τους, τις κατοικίες τους, κλπ
 • Δυνατότητα άμεσης συμφωνίας και κλείσιμο έργου.
 • Networking Dinner στο οποίο παρευρίσκεται το Designlobby
 • Δυνατότητα διάλεξης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
 • Φυσική και διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής. Εκθεσιακό χώρο & σελίδα στο διαδίκτυο με σωστή προβολή και κατηγοριοποίηση.
 • Matchmaking / Lobbying κατά την διάρκεια της έκθεσης αλλά και μετά.
 • Λογιστική και Νομική κάλυψη μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους συνεργάτες και στους δύο τομείς και ειδικά στον τομέα Πνευματικών Δικαιωμάτων και συμβολαίων.
 • Αποστολή Newsletter, σε Opinion leaders, προμηθευτές και παραγωγούς ανά βιομηχανία ενδιαφέροντος κλπ
 • Το designlobby.cn έχει την υποστήριξη της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος η οποία θα συμμετέχει και στην έκθεση προωθώντας το έργο της ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε έναν σχεδιαστή κάτω των 40 ετών να παρουσιάσει την δουλειά του χωρίς οποιαδήποτε χρέωση και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.
 • Διαχείρηση επαφών και αποστολή καρτών σε excel
Οι ανωτέρω παροχές δεν προϋποθέτουν την φυσική παρουσία του συμμετέχοντα καθώς το έργο του εκπροσωπείται από την πλατφόρμα Designlobby.Asia Η Δράση έχει την αιγίδα του Ελληνικού Προξενείου στο Guangzhou Κατα την διάρκεια της έκθεσης θα βρίσκεται στο περίπτερο ειδικό προσωπικό το οποίο αποτελείται από Κινέζους συνεργάτες της πλατφόρμας. Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα στη διεύθυνση designlobby.cn@gmail.com καθώς και δείγματα και πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά και τη λειτουργία τους. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν με βάση μια σειρά ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν τόσο στο υποβληθέν έργο, όσο και στην επαγγελματική λειτουργία του συμμετέχοντα (προϋπηρεσία, βραβεία, αντικείμενο, ποιότητα έργου κλπ). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε+4917627723662 IMG_3223640 Το DESIGNLOBBY έχει ήδη συμμετάσχει επιτυχημένα σε στοχευμένες δράσεις στην Κίνα (καταλόγους των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ), όπως στην περυσινή Canton Fair, το Beijing Design Week, το Guangzhou Design Week, την έκθεση CIFTIS και το συνέδριο Business of Design Week στην αγορά της ευρύτερης Ασίας.  Παράλληλα ήδη έχει εκδόσει και τον πρώτο της κατάλογο που αφορά τσην ενότητα Αχιτεκτονική-Interior Design-Engineering-Ecocieties, τον οποίο διανέμει στοχευμένα σε κυβερνητικές επαφές μέσω του δικτύου που έχει δημιουργήσει με αντιπροσώπους και γραφεία στη Σαγκάη, το Πεκίνο, το Χονγκ-Κονγκ και άλλες πόλεις. Η πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσίες lobbying, δικτύωσης, προώθησης, marketing και δημοσίων σχέσεων καθώς και νομικές και άλλες συμβουλές. Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη υπάρχει ετήσια συνδρομή καθώς και αμοιβή σε royalties σε περίπτωση που κλείσει κάποιο έργο. Μπορείτε να ενημερώνεστε για το Designlobby.Asia μέσα από τη σελίδα του στο facebook canton-fair-01-bbΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 02-12-2016 [3]

Πέντε τελικά οι υποψήφιοι που περνούν στη δεύτερη φάση για την Εθνική Βιβλιοθήκη

ΝΕΑ 23-11-2016 [1]

Τα αποτελέσματα των 30ων βραβείων Epica

ΝΕΑ 17-11-2016 [0]

Νέα Cyprus Airways σημαίνει και νέα οπτική ταυτότητα

ΝΕΑ 24-10-2016 [0]

Πρώτη επέτειος για το Αρχείο Οπτικής Επικοινωνίας Ελλάδας

ΝΕΑ 19-10-2016 [0]

Δημιουργικό κάλεσμα για τα 10+1 χρόνια του backpacker.gr

ΝΕΑ 14-10-2016 [1]

Και ελληνική παρουσία ανάμεσα στους νικητές του φετινού Poster for tomorrow

ΝΕΑ 29-09-2016 [0]

Ξανά επιτυχίες για την ελληνική συσκευασία στα Pentawards

ΝΕΑ 28-09-2016 [0]

Διαμαρτυρία των Διπλωματούχων του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

ΝΕΑ 28-09-2016 [0]

Έλληνας ο νικητής του διαγωνισμού λογοτύπου της Eurojust

ΝΕΑ 26-09-2016 [0]

Οι νικητές του τρίτου διαγωνισμού αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίαςdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).