Είστε νέος δημιουργός και θα θέλατε ένα δωρεάν χώρο εργασίας;

30-09-2013

Το BIOS, μερικές εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρώτης θερμοκοιτίδας στο κτίριο του Ρομάντσο στην Αναξαγόρα 3-5, καλεί νέους δημιουργούς, που αναζητούν ένα δυνατό σημείο εκκίνησης της επαγγελματικής τους πορείας, να επισκεφτούν το κέντρο της Αθήνας για να δουν το κτίριο και να γνωρίσουν τους ανθρώπους της Θερμοκοιτίδας και να ενημερωθούν για τον χορηγικό θεσμό CU restartup.

Η Θερμοκοιτίδα είναι ένας χώρος υποδοχής, εγκατάστασης  και λειτουργίας νέων επιχειρήσεων με δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες.  Υποστηρίζει τις προσπάθειες των νέων δημιουργών στο ξεκίνημα τους με πολλαπλούς τρόπους, ανάλογα με το αντικείμενο του καθενός, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και συμβουλευτικής δράσης. Τελικός στόχος είναι η επιτυχής ανάπτυξη των νέων αυτών επιχειρήσεων και μελλοντικά η αποκοπή τους από τη Θερμοκοιτίδα, καθιερώνοντας τες πλέον ως βιώσιμες επιχειρήσεις. Στο κτίριο των 3000 τμ που αποτελεί το Ρομάντσο θα λειτουργήσει συνδυαστικά με τη θερμοκοιτίδα και ένα πολιτιστικό κέντρο που θα φιλοξενεί εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις, συλλογικές δράσεις, workshops και σεμινάρια.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας, η Θερμοκοιτίδα θα καθιερώσει τον ετήσιο θεσμό της υιοθεσίας όπου κάθε χρόνο θα δίνεται η ευκαιρία σε νέους μέσω διαγωνισμού να γίνουν μέλη της θερμοκοιτίδας, έχοντας στη διάθεσή τους χώρο εργασίας δωρεάν  για το πρώτο διάστημα της εγκατάστασής τους.

Ο φετινός διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με το CU που στηρίζει την προσπάθεια της θερμοκοιτίδας και συμβάλλει στην επανεκκίνηση της περιοχής του ιστορικού κέντρου. Το CU Restart Up @ Ρομάντσο, είναι ο διαγωνισμός που καλεί τους νέους να εκφραστούν ελεύθερα και να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στην θερμοκοιτίδα του Bios, Ρομάντσο, μέσα από το δικό τους φωτορομάντσο.

Μέσω του διαγωνισμού CU Restart Up@ Ρομάντσο, το CU και το Bios, δίνουν τη δυνατότητα σε 4 νέους ηλικίας 18–28 ετών, που τους εκφράζει το μήνυμα του Restart, να κάνουν την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής τους καριέρας, δημιουργώντας ένα έργο με θέμα «RESTART στη ζωή μας».  Όλοι όσοι πάρουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να εκφράσουν το θέμα, με την προσωπική τους καλλιτεχνική ματιά και χρησιμοποιώντας όποιο μέσο θέλουν.

Με την επαναλειτουργία του κτιρίου Ρομάντσο στην καρδιά του ιστορικού εμπορικού κέντρου,  το Bios συμβάλλει στην επανεκκίνηση του ξεχασμένου πυρήνα της πόλης. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο το οποίο για δεκαετίες στέγαζε τα περιοδικά Ρομάντσο, Πάνθεον, Βεντέτα και σήμερα βιώνει τη δική του επανεκκίνηση, καθώς ανακαινίστηκε πλήρως μπαίνοντας σε μια νέα εποχή.

Ο διαγωνισμός CU Restart Up@ Ρομάντσο, ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου  και τελειώνει στις 30 Οκτωβρίου.  Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής εδώ.

Το Ρομάντσο είναι πρωτοβουλία του πολιτιστικού οργανισμού BIOS

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Μεγάλος Χορηγός: Vodafone CU
Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων & του Υπουργείου Πολιτισμού

CU-RestartUPΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-02-2019 [1]

Νέο λογότυπο με αμοιβή €5.000 αναζητεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 12-02-2019 [0]

Σε δέκα ημέρες λήγει η περίοδος υποβολής για τα European Design Awards 2019

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 24-01-2019 [0]

Τι νέο υπάρχει στα ΕΒΓΕ 2019

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 04-01-2019 [0]

Η Absolut δίνει βήμα στη δημιουργικότητα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 02-01-2019 [0]

Διαγωνισμός Young Balkan Designers για βιομηχανικούς σχεδιαστές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 17-12-2018 [0]

Διεθνής διαγωνισμός ετικέτας για νέους σχεδιαστές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 11-12-2018 [0]

Διαγωνισμός επετειακής αφίσας και λογοτύπου από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-09-2018 [1]

Tρίτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-08-2018 [0]

Δεύτερος διαγωνισμός fanzine από την Βακαλό

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-07-2018 [0]

Υποβολή αφισών για το Φεστιβάλ Γραφιστικής της Σκωτίαςdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).