Συλλογική βιβλιοθήκη για τη σύγχρονη δημιουργία στη Θεσσαλονίκη

05-07-2013

To ΔΥΝΑΜΟ δημιουργεί την collectivelibrary, την πρώτη συλλογική βιβλιοθήκη για τη σύγχρονη δημιουργία, και ζητά τη συμμετοχή σας!
Στην collectivelibrary μπορεί κάποιος να βρει ελληνικούς και ξένους «τίτλους» που σχετίζονται με την σύγχρονες εικαστικές, εφαρμοσμένες και παραστατικές τέχνες. Οι «τίτλοι» μπορεί να είναι: βιβλία, κατάλογοι, περιοδικές εκδόσεις ή άλλο έντυπο υλικό (ειδικές εκδόσεις, υπογεγραμμένες αφίσες, zines, βραβευμένο διαφημιστικό και προωθητικό υλικό).

Η collectivelibrary είναι η πρώτη βιβλιοθήκη που ζητά από εσάς, όχι να δανειστείτε από αυτήν, αλλά να δανείσετε σε αυτήν ένα ή περισσότερους «τίτλους» που έχετε στην κατοχή σας, κάνοντάς τους διαθέσιμους σε άλλους χρήστες της βιβλιοθήκης.
Για κάθε τίτλο που δανείζετε στη βιβλιοθήκη, διατηρείτε την κυριότητα και άρα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να τον αποσύρετε.
Τα στοιχεία σας και η ημερομηνία δανεισμού, θα είναι εμφανή στον κάθε τίτλο που δανείζετε και στον ειδικό κατάλογο της βιβλιοθήκης.

Η collectivelibrary είναι η πρώτη συμμετοχική βιβλιοθήκη για τη δημιουργία, που συστήνεται από τη βάση (bottom-up), και που το περιεχόμενό της διαμορφώνεται από τους ίδιους τους χρήστες της (user-generated content).
Στην collectivelibrary η Wikipedia συναντά το Behance Network στον πραγματικό χώρο: η collectivelibrary ενδυναμώνει τη δημιουργική κοινότητα αφενός, μέσα από τη διεύρυνση της προσβασιμότητας στη γνώση, στην πληροφορία και στην έρευνα, και αφετέρου, μέσα από την προβολή του έργου της στο ευρύτερο κοινό, με όρους επωφελείς για την ίδια.

Στην collectivelibrary εσείς «βάζετε» το περιεχόμενο και το ΔΥΝΑΜΟ «βάζει» το χώρο, τη διαχείριση, την εύρυθμη λειτουργία, την άμεση επαφή με τη δημιουργική κοινότητα, και τους πρώτους 100 τίτλους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογική βιβλιοθήκη μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310522672

dynamo logo blogΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 27-01-2017 [0]

Συνδρομές μελών της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας για το 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ 25-10-2016 [0]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Toolkit Designers Meeting 2016

ΔΙΑΦΟΡΑ 12-10-2016 [0]

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση της Στέγης “Tomorrows”

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-10-2016 [0]

Σε διαβούλευση ο φάκελος των ανοικτών διαγωνισμών από την Ένωση Γραφιστών

ΔΙΑΦΟΡΑ 20-07-2016 [0]

Post-nostalgia: το Design συναντά την ουτοπία

ΔΙΑΦΟΡΑ 18-04-2016 [14]

Ψηφίστε το καλύτερο ΕΒΓΕ της φετινής τελετής

ΔΙΑΦΟΡΑ 06-04-2016 [1]

Θυμάστε το λογότυπο που δεν τόλμησε η ΗΡ να εγκρίνει;

ΔΙΑΦΟΡΑ 28-03-2016 [0]

Πρωτοβουλία διαμαρτυρίας εναντίον εκπαιδευτικού οργανισμού

ΔΙΑΦΟΡΑ 26-01-2016 [0]

100 χρόνια Bauhaus, η επέτειος ενός κινήματος που άλλαξε τον κόσμο.

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-01-2016 [0]

H γραφιστική στο φετινό Αthens Voice Choicedesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).