Ξανά έτοιμος ο φοιτητικός διαγωνισμός της Ε.ΔΙ.Ε.

12-10-2015

Η Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας είχε, όπως ίσως θυμούνται κάποιοι, προκηρύξει φοιτητικό διαγωνισμό με θέμα το σχεδιασμό του ιδανικού νηπιαγωγείου. Aρχικά η υποβολή συμμετοχών είχε ως τελική ημερομηνία τον περασμένο Μάρτιο. Δυστυχώς όμως, κάποια σοβαρά τεχνικά προβλήματα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού ανάγκασε τους διοργανωτές να αναβάλλουν χρονικά τη διορία υποβολής, αρχικά για το Μάιο και στη συνέχεια για το Σεπτέμβριο του 2015.
Πρόσφατα, και λόγω των εκλογών αυτή τη φορά, ανακοινώθηκε μια ακόμη αναβολή, η οποία ελπίζουμε να είναι και η τελευταία: νέα διορία για την υποβολή συμμετοχών λήγει την 20η Νοεμβρίου.

Όσοι υπέβαλαν την συμμετοχή τους και θέλουν να συνεχίσουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν στην διεύθυνση info@edie-hida.org.gr, δηλώνοντας τον τίτλο του έργου τους, τον αριθμό και το τύπο των αρχείων, που υπέβαλαν, έως τις 20/9/15.
Όσοι από τους, ήδη, συμμετέχοντες θέλουν να αποσύρουν την συμμετοχή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν, στην παραπάνω διεύθυνση (και ξανά έως τις 20/9/15) δηλώνοντας τον τίτλο του έργου τους και τα στοιχεία τους, ώστε να τους επιστραφεί το ποσό συμμετοχής τους και η συμμετοχή τους.
Ο διαγωνισμός, στην περίπτωση, που έχει συμμετοχές, λιγότερες των 15, δεν θα διεξαχθει. Για την περίπτωση της μη διεξαγωγής, η ενημέρωση θα γίνει μετά την λήξη της ημερομηνίας υποβολής 21/11/15

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα του φετινού διαγωνισμού, καλεί φοιτητές από την Ελλάδα και την Κύπρο να αντιμετωπίσουν και να λύσουν τις ανάγκες ενός χώρου, όπου οι γονείς εμπιστεύονται τα μικρότερα παιδιά τους (ηλικίας 2,5-6 ετών), για το 1/3 της μέρας τους. Η πρόκληση είναι για τους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν έναν ευέλικτο χώρο, στον οποίο να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της παιδικής κινητικότητας και δημιουργικότητας, καθώς και η δημιουργία ενός σωστού, υγιούς και καινοτόμου περιβάλλοντος. Το ζητούμενο είναι σχεδιαστικές λύσεις, που ικανοποιούν τις ανάγκες όχι μόνον των παιδιών, αλλά και των εκπαιδευτικών, οι οποίοι απαιτούν ένα ιδιωτικό, άνετο και ασφαλές περιβάλλον, να εργαστούν, να συγκεντρωθούν, να αναζωογονηθούν και να δημιουργήσουν για τα παιδιά, καθημερινά.

 

Η αίτηση υποβολής συμμετοχής βρίσκεται εδώ, ενώ περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

nipioaaglgkglgΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 14-02-2018 [0]

Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 06-02-2018 [1]

Με νέα ειδική κατηγορία αφιερωμένη στον Τζίμη Πανούση οι φετινοί Αγώνες Νέων Σχεδιαστών

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-01-2018 [0]

Έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου οι υποβολές στα ΕΒΓΕ – Ποια η φετινή καινοτομία

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 08-01-2018 [0]

Ξεκίνησαν οι υποβολές για τα European Design Awards 2018

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 26-12-2017 [0]

Mε ανοιχτό διαγωνισμό αναζητά ξανά την αφίσα του το Καρναβάλι Πάτρας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 22-12-2017 [1]

7η Διεθνής Μπιενάλε Κοινωνικοπολιτικής Αφίσας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 22-11-2017 [0]

Σχεδιάστε για τον καφέ και κερδίστε

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 07-11-2017 [3]

O νέος φορέας Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ζητά λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 06-11-2017 [0]

Το μέλλον είναι το θέμα του 7ου Posterheroes

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 24-10-2017 [2]

Λογότυπο για την τουριστική του προβολή αναζητά ο δήμος Κωdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).