flat.ter your space project

26-10-2012

To the.flat είναι ένας χώρος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που είναι έτοιμος να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει δημιουργικές δραστηριότητες καλλιτεχνών. Είναι ένας προσωπικός χώρος, που ανακαινίστηκε με στυλ και που φιλοδοξεί να κρατήσει τις πόρτες του ανοικτές για συναντήσεις, εκδηλώσεις και θεματικά πάρτι, να υποστηρίξει νέα ταλέντα και να γίνει ένα σημείο συνάντησης μιας ομάδας ανθρώπων που χρειάζονται συνεχώς ένα χώρο για έκφραση.

Σε μια πρωτότυπη δράση του, το the.flat ζητά από σχεδιαστές να χρησιμοποιήσουν το λογότυπό του ως πλαίσιο για το γραφιστικό τους έργο και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Οι σχεδιαστές καλούνται να εκμεταλλευθούν το περίγραμμα του the.flat γεμίζοντας τον κενό χώρο με την έμπνευσή τους. Οι πιο εμπνευσμένες συμμετοχές θα αποτελέσουν το περιεχόμενο μίας ξεχωριστής έκθεσης που θα ξεκινήσει στα εγκαίνια του the.flat στις 18 Νοεμβρίου. Τα επιλεγμένα έργα θα εκτυπωθούν ποικιλοτρόπως και θα παραμείνουν στους χώρους του the.flat και σε επερχόμενες εκδηλώσεις του.

Το the.flat επιθυμεί με τη συγκεκριμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος να έλθει σε επαφή με τη γραφιστική κοινότητα, να στηρίξει τη δημιουργικότητα νέων καλλιτεχνών και να δώσει ένα βήμα προβολής σε αυτούς.Η πρόσκληση αφορά σε γραφίστες επαγγελματίες, φοιτητές ή ερασιτέχνες. Λόγω χώρου θα γίνει επιλογή των έργων από την καλλιτεχνική διεύθυνση του the.flat και τους υπεύθυνους της οπτικής επικοινωνίας του. Θα συνυπολογιστούν η ευρηματικότητα, η πρωτοπορία και η αρτιότητα του έργου.

Η έκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ θα προσκληθούν άνθρωποι του χώρου, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει με ένα ή παραπάνω έργα τα οποία θα πρέπει να σταλούν μεχρι τις 5 Νοεμβρίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: theflat.athens@yahoo.com

Η υποβολή πρέπει να περιλαμβάνει:
1) Δύο αρχεία jpeg του έργου, ένα σε υψηλή ανάλυση 70 x 70 cm, στα 300 dpi, και ένα σε χαμηλή ανάλυση στα 500 x 500 pixels στα 72 dpi
2) Μία φόρμα με βασικές προσωπικές πληροφορίες. Όνομα σχεδιαστή ή σχεδιαστικής ομάδας, συνοπτικό βιογραφικό, στοιχεία επικοινωνίας και ιστότοπο (website / facebook / twitter / blog)
3) Τίτλο (εφ’ όσον υπάρχει), περιγραφή έργου και δημιουργικό σκεπτικό

Το πλαίσιο του λογότυπου του the.flat είναι διαθέσιμο από εδώ
Όροι συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο theflatathens.tumblr.com

Tags:

One Response

  • Τζένη Χ.

    Εντωμεταξύ στους όρους αναφέρεται ότι δεν έχει κόστος συμμετοχής… Αυτό έλειπε ρε παιδιά.



Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 11-12-2018 [0]

Διαγωνισμός επετειακής αφίσας και λογοτύπου από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-09-2018 [1]

Tρίτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-08-2018 [0]

Δεύτερος διαγωνισμός fanzine από την Βακαλό

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-07-2018 [0]

Υποβολή αφισών για το Φεστιβάλ Γραφιστικής της Σκωτίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 10-07-2018 [0]

Ανοιχτός διαγωνισμός για τη δημιουργία του λογοτύπου του Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 05-07-2018 [0]

Mε ανοιχτό διαγωνισμό και πάλι η αφίσα του το Καρναβάλι Πάτρας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 03-07-2018 [0]

Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2018 στα Art Directors Club of Europe Award

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-06-2018 [0]

Ο Σύλλογος φίλων της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας ζητά δωρεάν λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-06-2018 [0]

Διαγωνισμός λογοτύπου για το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 27-05-2018 [0]

O Δημοκρατικός Συναγερμός της Κύπρου θα αποκτήσει νέο λογότυπο μέσω ανοιχτού διαγωνισμού



designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).