Διεθνής διαγωνισμός από τη Heineken

24-06-2013

Η Heineken πραγματοποιεί μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας για δημιουργικούς και πρωτοπόρους σχεδιαστές, καλώντας τους να αναπτύξουν ιδέες που θα επανεφεύρουν την εμπειρία απόλαυσης της μπίρας για τους καταναλωτές άνω των 60 ετών, μέσω της πλατφόρμας IdeasBrewery.com. Η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα καταναλωτών συχνά δεν αποτελεί προτεραιότητα σε αντίστοιχες προσπάθειες, όμως δεν παύει να είναι μια «απελευθερωμένη» γενιά καταναλωτών, η οποία απολαμβάνει περισσότερη ελευθερία από εργασιακές υποχρεώσεις, παιδιά και άγχος, και αποζητά  καλύτερη ποιότητα ζωής και ευεξία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Heineken προσκαλεί δημιουργικά μυαλά απ’ όλο τον κόσμο να προτείνουν φρέσκιες ιδέες σχετικά με το θέμα της μπίρας, τη συσκευασία της και τον τρόπο σερβιρίσματός της με στόχο να ανανεώσουν την εμπειρία κατανάλωσης για τους καταναλωτές άνω των 60 ετών.

Ο διαγωνισμός θα είναι στο αέρα μέχρι τις 27 Ιουνίου στη θεματική πλατφόρμα IdeasBrewery.com και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την πρότασή τους περιγράφοντας την ιδέα τους, πώς αυτή θα επηρεάσει τα παραπάνω θέματα και πώς θα ωφελήσει τελικά τους συγκεκριμένους καταναλωτές. Από τη διαδικασία θα επιλεγούν 6 φιναλίστ που θα ταξιδέψουν στα κεντρικά γραφεία της Heineken, στο Amsterdam για να συμμετάσχουν σε ένα σεμινάριο μαζί με ειδικούς της Heineken και να αναπτύξουν περαιτέρω τις ιδέες τους. Στη συνέχεια, μια κριτική επιτροπή από ειδικούς και αναγνωρισμένα άτομα του χώρου, όπως ο Dominic Wilcox (Speed Creator), Alex Goh (Designtaxi.com), Daniel Quinn (Happen.com) θα επιλέξουν τους 3 νικητές που θα μοιραστούν το βραβείο των $10,000

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επισκεφτείτε το site www.IdeasBrewery.com

YouTube Preview Image

One Response

  • george

    Εφ’όσων δημοσιεύετε τέτοια άρθρα, θα ήταν καλό αυτό να γίνεται νωρίτερα, και όχι 3 μέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-09-2017 [0]

Δευτερος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-09-2017 [7]

Διαγωνισμός 60 χρόνια Βακαλό με βραβείο 3 υποτροφίες

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-09-2017 [0]

Bραβεία design και διαφήμισης για την Κύπρο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 08-08-2017 [0]

Έτοιμοι για τα 31α βραβεία Epica

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 27-07-2017 [1]

Η Ομόνοια Λευκωσίας ζητά λογότυπο για τα 70 χρόνια της

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 19-07-2017 [2]

Επανασχεδιάζει την οπτική του ταυτότητα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-06-2017 [0]

Πάλι ανοιχτός διαγωνισμός από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 09-05-2017 [3]

Ένας διαγωνισμός δημιουργίας λογότυπου από την Κύπρο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 16-04-2017 [1]

Διεθνής διαγωνισμός για την ταυτότητα του Università degli Studi della Campania Luigi Vanvitelli

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-03-2017 [3]

Ο πιο πρωτότυπος ανοιχτός διαγωνισμός λογοτύπουdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).