Νέο διαδικτυακό βιβλιοπωλείο για τους φίλους της φωτογραφίας

16-01-2013

Το Athens House of Photography σε συνεργασία με το Photometria Festival είναι στην ευχάριστη θέση ν’ανακοινώσουν την έναρξη της νέας ιστοσελίδας  www.photobookstore.gr  που είναι αφιερωμένη στην πώληση φωτογραφικών βιβλίων, έργων, δώρων και υπηρεσιών.
Το Photobookstore.gr διαθέτει ευρεία γκάμα φωτογραφικών βιβλιών, καλλιτεχνικών και θεωρητικών όπως και έργων μερικών από το πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη φωτογραφία σήμερα. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε βιβλία, αφίσες και υπογεγραμμένες εκτυπώσεις από διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Κωνσταντίνος Μάνος, Josef Koudelka, Νίκος Οικονομόπουλος, George Georgiou, Giorgia Fiorio, Γιάννης Δήμου, Pentti Sammallahti, Arno Minkkinen, Στέφανος Πάσχος, Herbert List, Martin Parr and  William Abranowicz αλλά και ανερχόμενοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Παύλος Φυσάκης, Γιάννης Κόντος, Δημήτρης Μιχαλάκης και Πέπη Λουλακάκη.
Το Photobookstore.gr είναι η πρώτη ελληνική ιστοσελίδα με τέτοια ευρεία γκάμα διεθνών φωτογραφικών προϊόντων. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Paypal, με όλες τις γνωστές χρεωστικές, πιστωτικές κάρτες και με τραπεζική κατάθεση, ενώ με αφορμή τα “εγκαίνια” του καταστήματος προσφέρεται δωρεάν παράδοση (αποστολή) παγκοσμίως για τους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας! Δηλαδή μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ν’ αγοράσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, έργο ή αφίσα και να το παραλάβετε χωρίς επιπλέον κόστος.
Επίσης διαθέσιμα προς αγορά στο  www.photobookstore.gr θα είναι φωτογραφικά μαθήματα, εισιτήρια για διαλέξεις και εκδηλώσεις, σεμινάρια συνδρομές στο AHoP καθώς και πολυάριθμες άλλες υπηρεσίες για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

phtbkstr13sΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 27-01-2017 [0]

Συνδρομές μελών της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας για το 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ 25-10-2016 [0]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Toolkit Designers Meeting 2016

ΔΙΑΦΟΡΑ 12-10-2016 [0]

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση της Στέγης “Tomorrows”

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-10-2016 [0]

Σε διαβούλευση ο φάκελος των ανοικτών διαγωνισμών από την Ένωση Γραφιστών

ΔΙΑΦΟΡΑ 20-07-2016 [0]

Post-nostalgia: το Design συναντά την ουτοπία

ΔΙΑΦΟΡΑ 18-04-2016 [14]

Ψηφίστε το καλύτερο ΕΒΓΕ της φετινής τελετής

ΔΙΑΦΟΡΑ 06-04-2016 [1]

Θυμάστε το λογότυπο που δεν τόλμησε η ΗΡ να εγκρίνει;

ΔΙΑΦΟΡΑ 28-03-2016 [0]

Πρωτοβουλία διαμαρτυρίας εναντίον εκπαιδευτικού οργανισμού

ΔΙΑΦΟΡΑ 26-01-2016 [0]

100 χρόνια Bauhaus, η επέτειος ενός κινήματος που άλλαξε τον κόσμο.

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-01-2016 [0]

H γραφιστική στο φετινό Αthens Voice Choicedesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).