ReMap3

09-09-2011

To ReMap3 ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου (17:00) με ένα πυκνό πρόγραμμα εκθέσεων και εκδηλώσεων ανοικτό για το κοινό. Η φετινή διοργάνωση –τρίτη στην ιστορία του θεσμού- ενισχύει το διεθνή χαρακτήρα της, καθώς γίνεται σημείο συνάντησης για περισσότερους από 250 καλλιτέχνες, ιστορικούς τέχνης και επιμελητές από όλο τον κόσμο, αλλά και για την τοπική καλλιτεχνική κοινότητα του Κεραμεικού – Μεταξουργείου, οι οποίοι συμμετέχουν στα 30 ανεξάρτητα projects,και στις 25 εκθέσεις από Ελληνικές και ξένες διακεκριμένες γκαλερί.
Χαρακτηριστικό και του φετινού προγράμματος είναι η παρουσία πολλών νέων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο αλλά και φορέων που παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη δουλειά τους στην Ελλάδα, γεγονός που ενισχύει τη μέχρι τώρα δυναμική του ReMap που έχει πλέον καθιερωθεί ως μια πλατφόρμα ανάδειξης αξιόλογων νέων καλλιτεχνών και φορέων στη διεθνή σκηνή της σύγxρονης τέχνης.
Οι 50 και πλέον εκθέσεις που φιλοξενούνται στο ReMap3 προτείνουν στους επισκέπτες μια διαφορετική περιήγηση στη γειτονιά του Κεραμεικού-Μεταξουργείου, η οποία εξελίσσεται σε μια σύγχρονη πολιτιστική γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας, όπου συνυπάρχουν η νέα Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, η Kunsthalle Athena, οι γκαλερί The Breeder και Ρεβέκκα Καμχή, o Πολιτιστικός Οργανισμός ATOPOS Contemporary Visual Culture (ATOPOS CVC), το Ε.Δ.Ω, οι Frown Tails, το XYZ Outlet, αλλά και μεγάλος αριθμός θεατρικών σκηνών όπως η νέα πειραματική σκηνή Συνεργείο, αλλά και το διεθνώς καταξιωμένο Θέατρο Άττις που βρίσκεται στην περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια. Όλοι αυτοί οι φορείς συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ReMap3 και συνυπάρχουν για τις 6 εβδομάδες της διάρκειάς του, με τις υπόλοιπες εκθέσεις του ReMap3 που στεγάζονται προσωρινά σε αναξιοποίητους χώρους της γειτονιάς, διαφορετικούς από τους «κλασικούς» εκθεσιακούς χώρους των μουσείων, φουάρ, ή γκαλερί, όπως διαμερίσματα της δεκαετίας του 70, νεοκλασικά κτήρια, αυλές, κενά οικόπεδα ή και μπαλκόνια της περιοχής.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και το πλήρες πρόγραμμα του ReMap3 θα βρείτε εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 03-07-2017 [0]

Πάρτι για τα έξι χρόνια Archisearch

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 29-06-2017 [0]

Επαγγελματική εκδήλωση από την Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 22-06-2017 [1]

Η εποχή του διαστήματος στο Ρομάντσο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20-06-2017 [0]

Σεμινάριο με θέμα “Folding Techniques for Designers”

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 14-06-2017 [1]

Ο Στέργιος Δελιαλής στο ρώ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 10-05-2017 [0]

Behance portfolio reviews σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 07-05-2017 [0]

Mια από τις τελευταίες προσκλήσεις του ΔΣ της ΕΓΕ;

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 05-05-2017 [0]

Θερινό Σχολείο στη Σχεδίαση Προϊόντων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 03-05-2017 [0]

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Μουσείων Τυπογραφίας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 02-05-2017 [0]

Δεύτερη έκθεση Bikeart.gr στο Βόλοdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).