Ξεκίνησε η καμπάνια του “Save your planet” στον ιστότοπο Kickstarter

26-02-2014

Το «Save Υοur Planet» είναι μια σειρά 20 επεισοδίων, κατασκευασμένη με την τεχνική του 3D animation που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα θέματα και στα προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον, εξηγώντας με χιουμοριστικό και απλό τρόπο στο κοινό τα οικολογικά προβλήματα καθώς και την καταστροφική τους εξέλιξη στο μέλλον.

H φιλοσοφία της σειράς είναι πως ακόμη και η μικρότερη αλλαγή στην συμπεριφορά του καθενός μας απέναντι στο περιβάλλον μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεγάλη εικόνα ενός προβλήματος που μας απειλεί όλους. Με ένα θέμα επίκαιρο και με ένα animation που συνδυάζει το «χειροποιήτο» ύφος της παιδικής χαρτοκοπτικής με καλοφτιαγμένα computer graphics, απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες αλλά ιδιαίτερα σε νεανικές και παιδικές.
Το «Save Υοur Planet» έχει ταξιδέψει και διακριθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία συμπεριλαμβανομένου και του Annecy festival στην Γαλλία (του μεγαλυτέρου φεστιβάλ animation στον κόσμο), αφού πρώτα κέρδισε μια διάκριση στα ΕΒΓΕ (2011).
Η σειρά είναι μια παραγωγή της Nurbs Productions μιας εταιρίας computer graphics που δημιουργήθηκε το 2004, έχει δουλέψει μέχρι σήμερα κυρίως στη διαφήμιση, ενώ η σχεδίαση και η δημιουργία της σειράς είναι του Τάσου Κότσιρα.

Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν την υλοποίηση της σειράς, μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

KICKSTARTER OPENINGΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-09-2017 [0]

Επετειακή έκδοση για το backpacker.gr

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-07-2017 [6]

Εκεί που ζουν οι νυχτερίδες

ΔΙΑΦΟΡΑ 12-05-2017 [0]

Ραντεβού στ’ άστρα με πέντε σημαντικούς δημιουργούς

ΔΙΑΦΟΡΑ 03-05-2017 [0]

Δέκα χρόνια εν αναμονή για την Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Χάρης Τσέβης δημιουργεί για την Save the Children

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-04-2017 [9]

Ψηφίστε το καλύτερο βίντεο της τελετής απονομής ΕΒΓΕ 2017designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).