Έκθεση αφίσας για τις σταθερές συγκοινωνίες

24-10-2017

Το Τμήμα Γραφιστικής στο ΤΕΙ Αθήνας σε συνεργασία με τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣταΣυ) οργανώνουν έκθεση αφίσας/καμπάνιας. Στόχος του γραφιστικού σχεδιασμού η προβολή των αξιών των ΣταΣυ και η ανάδειξή του ρόλου αυτών ως φορέα λειτουργίας και ανάπτυξης του κοινωνικού, πολιτιστικού και οικονομικού ιστού της πόλης των Αθηνών.

Σκοπός της διαφημιστικής εκστρατείας είναι οι δέκτες-κοινό να δουν και να αντιληφθούν τις ΣταΣυ, σαν ένα οργανισμό ανάπτυξης που υπηρετεί την πόλη των Αθηνών και δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στο κέντρο αλλά και τις γειτονιές της Αθήνας. Να διακρίνουν τις ΣταΣυ ως το μέσο που αξίζει
να χρησιμοποιεί κανείς για την εξυπηρέτησή του.
Η ανάπτυξη δημιουργικών προτάσεων για την επικοινωνία των ΣταΣυ, είχε αρχικά ως κεντρικό μήνυμα ‘Σταθερές Συγκοινωνίες – Σταθερά Μαζί σας’ και αποσκοπούσε στην κινητοποίηση του κοινού να γνωρίσει, να χρησιμοποιήσει και να τις αναδείξει ως ένα από τους βασικούς άξονες λειτουργίας
της πόλης των Αθηνών. Η έρευνα και η σχεδιαστική ανάπτυξη των έργων δημιούργησε μια επικοινωνιακή πολυμορφία και δυναμική, σε διαφορετικά πεδία από τα καθορισμένα. Οι φοιτητές που συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση των Δρ Χατζηθεοδώρου Βαγγέλη και Δρ Μυτιληναίου Σοφίας, προέρχονται από το 3ο έτος σπουδών Γραφιστικής (κατευθ. Γραφιστική) της ΣΚΣ, και απέχουν ενός ακαδημαϊκού έτους μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Χώρος: Σταθμός Μετρό Σύνταγμα
Διάρκεια: 23-30 Οκτωβρίου 2017Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20-11-2017 [0]

Τυπο-γραφικές Μέρες 2017 στην Λεμεσό

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 08-11-2017 [0]

Bestiary του Κοέν το Νοέμβριο στην Αθήνα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 06-11-2017 [0]

GR Bossible: Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 06-11-2017 [0]

Έκθεση κινηματογραφικής αφίσας στη Θεσαλονίκη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 01-11-2017 [0]

Ισχύς μου η αγάπη του λαού – έκθεση του Κ. Παπαμιχαλόπουλου στο μουσείο Βορρέ

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23-10-2017 [0]

Έκθεση αφίσας με θέμα την έκρηξη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 19-10-2017 [0]

Singularity now: υποβολή προτάσεων για το Athens Digital Arts Festival

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 16-10-2017 [0]

H 3η Δραστηριότητα από την Ένωση Γραφιστών Και Εικονογράφων Κύπρουdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).