Διαγωνισμός 60 χρόνια Βακαλό με βραβείο 3 υποτροφίες

13-09-2017

Η Σχολή Βακαλό Art & Design σε συνεργασία με τον ιστότοπο lifo.gr της ΔΥΟ ΔΕΚΑ Α.Ε. προκηρύσσουν διαγωνισμό με θέμα “Φτιάξε το δικό σου εξήντα” και προσφέρουν ως βραβείο τρεις υποτροφίες αξίας €2.000 η κάθε μία, για προπτυχιακές σπουδές στους τομείς της Γραφιστικής, της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου ή του Digital Design. 

Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέσω του 60.vakalo.gr δημιουργώντας τη δική τους εκδοχή για το εορταστικό λογότυπο των 60 χρόνων της Σχολής Βακαλό με τα έτοιμα στοιχεία που τους δίνονται. Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά από τις 11 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 και έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν συμπληρωμένα όλα τα πεδία που ζητούνται (ονοματεπώνυμο, e-mail).

Δηλώστε συμμετοχή στο 60.vakalo.gr

7 Responses

 • CHARIS TSEVIS

  Θα βάλετε τόσο κόσμο να δουλέψει χωρίς να πληρωθεί? Τουλάχιστον ντροπιαστικό!

 • Konstantinos Gounaridis

  Αγαπητέ κ. Τσέβη,
  Το σχόλιο σας με εκπλήσσει καθώς ο διαγωνισμός ουσιαστικά αφορά ένα παιχνίδι, στο οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή του επετειακού μας λογοτύπου.
  Ουσιαστικά αποτελεί ένα κίνητρο ώστε να αφιερώσει κάποιος λίγο από το χρόνο του και να έρθει πιο κοντά με το design, αλλά και να διεκδικήσει μια από τις τρεις υποτροφίες.
  Η σχεδίαση του επίσημου λογοτύπου των 60 χρόνων της Σχολής Βακαλό έχει γίνει από τους G Design Studio, ήδη από το Μάιο.

 • Χάρης Τσέβης

  Αγαπητέ κύριε Γουναριδη,
  Κι εγώ εξεπλάγην όταν ο φίλος Βαγγέλης Κασσαβέτης μου έστειλε ένα μήνυμα και με ενημέρωνε για το …σχόλιο μου. Προφανώς δεν είναι δικό μου. Από εμένα την εκτίμηση μου διαχρονικά στην προσφορά σας στο Ελληνικο design και την εκπαίδευση, καθώς και τις ευχές μου για το διαγωνισμό σας.

 • designmag

  Από τη διαχειριστική ομάδα, επιβεβαιώνουμε ότι ο αληθινός Χάρης Τσέβης είναι αυτός του ακριβώς πιο πάνω σχολίου, ο οποίος και επικοινώνησε τηλεφωνικώς μαζί μας.
  Τελευταία τα κρούσματα των troll έχουν αυξηθεί, γεγονός που μας κάνει να σκεφτόμαστε σοβαρά την αλλαγή της πολιτικής μας σχετικά με τον σχολιασμό.

 • Konstantinos Gounaridis

  Αγαπητέ κ. Τσέβη καλησπέρα και πάλι και σας ευχαριστώ για το μήνυμα σας και τη διευκρίνιση που κάνατε, όπως και τον κ. Κασσαβέτη που σας ενημέρωσε. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, για αυτό και εξεπλάγην και απάντησα στο αρχικό σχόλιο του αγαπητού κυρίου που υπέγραψε με το δικό σας όνομα (εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία). Ευχόμαστε και εμείς από την πλευρά μας ότι καλύτερο σε εσάς, καθώς έχετε συντελέσει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση και το design γενικότερα.

 • Χάρης Τσέβης

  Ευχαριστώ πολύ.
  Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους.

 • George

  Αγαπητό designmag ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν να χρησιμοποιούν και ονόματα πραγματικά (άλλων φυσικά).. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη στα σχόλια που οκ ελευθερία αποψης, μαζί σας και εγώ, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν το επιπεδο του site καθώς δεν προσφέρουν σχολιασμό/feedback αλλά μόνο τρολάρισμα.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 07-11-2017 [3]

O νέος φορέας Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ζητά λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 06-11-2017 [0]

Το μέλλον είναι το θέμα του 7ου Posterheroes

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 24-10-2017 [2]

Λογότυπο για την τουριστική του προβολή αναζητά ο δήμος Κω

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 23-10-2017 [4]

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής προκηρύσσει διαγωνισμό λογοτύπου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-09-2017 [0]

Δευτερος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-09-2017 [0]

Bραβεία design και διαφήμισης για την Κύπρο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 08-08-2017 [0]

Έτοιμοι για τα 31α βραβεία Epica

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 27-07-2017 [1]

Η Ομόνοια Λευκωσίας ζητά λογότυπο για τα 70 χρόνια της

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 19-07-2017 [2]

Επανασχεδιάζει την οπτική του ταυτότητα το Φεστιβάλ Κινηματογράφουdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).