ΕΒΓΕ για τους κάτω των 25

22-01-2009

Με ένα θέμα ίσως τετριμμένο, όμως δυστυχώς εξαιρετικά επίκαιρο και πλούσια δώρα όπως πάντα, η κατηγορία Νέων Δημιουργών των ΕΒΓΕ 2009

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης σε συνεργασία με την Cosmic Soda προκηρύσσουν διαγωνισμό σχεδιασμού εικαστικού T-shirt με θέμα “Ειρήνη”.
Δεν υπάρχουν εικαστικά στοιχεία, λογότυποι ή λέξεις που θα πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά το υποβαλλόμενο έργο. Αρκεί το μήνυμα να παραπέμπει στο θέμα του διαγωνισμού, την ειρήνη όπως αυτή την εκλαμβάνει ο κάθε διαγωνιζόμενος (πολιτική, διακρατική, κοινωνική ειρήνη κ.ο.κ.).

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Το έργο θα πρέπει να παραδοθεί:
α) τυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί, σε διάσταση Α4 και κολληµένο σε χοντρό χαρτόνι
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τοποθετήσουν οι ίδιοι το εικαστικό τους πάνω στην επιφάνεια του t-shirt, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο της παρουσίασης της δουλειάς τους. Μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε χρώμα t-shirt θέλουν ως φόντο και μέχρι 9 πλακάτα χρώματα για τη δημιουργία του εικαστικού. Δείγμα περιγράμματος t-shirt το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παρουσίαση του εικαστικού µπορείτε να το καταφορτώσετε εδώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: το όνοµα του δηµιουργού ΔΕΝ θα πρέπει να είναι ορατό στην όψη του εξωφύλλου, αλλά να αναγράφεται µόνο στην πίσω πλευρά
β) Σε ψηφιακή µορφή (eps ή ai).
Όλοι οι ενδιαφερόµενοι, µε την υπογραφή και την υποβολή του εντύπου συµµετοχής αποδέχονται την χρήση του έργου τους από την Cosmic Soda σύμφωνα με το τυποποιημένο συμβόλαιο της εταιρείας, όπως αυτό ισχύει για όλους τους συνεργάτες της. Τους όρους συνεργασίας μπορούν να διαβάσουν εδώ.
Η προθεσµία υποβολής συµµετοχών λήγει την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2008.
Κάθε συµµετέχων µπορεί να αποστείλει ένα µόνο έργο. Κάθε συμμετοχή για να είναι έγκυρη θα πρέπει να περιλαµβάνει την εκτύπωση (σε φωτογραφικό χαρτί), την ψηφιακή µορφή του έργου και το δελτίο συµµετοχής υπογεγραµµένο.
Τα έργα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση: ΕΒΓΕ, Σωκράτους 157, 176 73 Καλλιθέα.

ΕΠΑΘΛΑ
Ο νικητής του διαγωνισµού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το συνέδριο Εuropean Design Conference 2009 που θα πραγµατοποιηθεί στις 15-17 Μαΐου στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Τα έξοδα της αεροπορικής µεταφοράς, της διαµονής και της συµµετοχής στο συνέδριο είναι προσφορά της εταιρείας Carteco.
Επίσης θα κερδίσει συμβόλαιο συνεργασίας για την παραγωγή του έργου του από την εταιρεία Cosmic Soda.
Εκτός αυτού, θα υπάρξουν και υλικά έπαθλα για το δεύτερο και τρίτο νικητή όπως αυτοί θα προκύψουν έπειτα από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής.
Περισσότερες πληροφορίες για τα έπαθλα αυτά θα µπορείτε να έχετε µέσα από την ιστοσελίδα των ΕΒΓΕ.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).