Ο Reza Abedini στο Πανόραμα Design 2009

27-10-2009

Ένας από τους σημαντικότερους αφισέρ της εποχής μας έρχεται στην Αθήνα

O Reza Abedini γεννήθηκε το 1967 στην Τεχεράνη και σπούδασε γραφιστική στη Σχολή Καλών Τεχνών της ίδιας πόλης. Ασκεί το επάγγελμα του σχεδιαστή από το 1989 και έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία για τη δουλειά του (ανάμεσά τους ενδεικτικά αναφέρουμε το ειδικό βραβείο στην Μπιεννάλε αφίσσας της Κίνας το 2003, το βραβείο της Ένωσης Γραφιστών στη Μπιεννάλε του Brno το 2004, το δεύτερο βραβείο στο Chaumont το 2004, το χρυσό βραβείο της Τριεννάλε του Hong Kong το 2004, το πρώτο βραβείο της Μπιεννάλε Αφίσσας του Μεξικό το 2004, το πρώτο βραβείο του Prince Claus Prijs το 2006, κλπ.) Το μέγεθος της διεθνούς αποδοχής του Reza Abedini είναι τέτοιο, ώστε όταν “διωγμένος” από τις αντιδημοκρατικές εξελίξεις του Ιράν αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Ολλανδία, η μεγαλύτερη ένωση γραφιστών της Ευρώπης, η ολλανδική BNO του απένειμε τον τίτλο του “Επί τιμή μέλους”, τίτλος που για πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα φορά δίνεται σε σχεδιαστή.

Ο Reza Abedini θα δώσει το παρόν στο φετινό Πανόραμα Design κλείνοντας με την παρουσίασή του τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του Συνεδρίου (Κυριακή 13 Δεκεμβρίου). Εισιτήρια για τη διοργάνωση μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι εδώ

reza11 reza22Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).