3ος Φωτογραφικός Μαραθώνιος στην Αθήνα

02-06-2010

Το Athens Photo Inspiration 10, πραγματοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, την Kυριακή 6 Ιουνίου

Η διοργάνωσή αυτή αποτελεί μία πρωτότυπη πολιτιστική πρωτοβουλία με κύριο στόχο την υποστήριξη της ατομικής και συλλογικής καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τη φωτογραφία.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε έναν πρωτότυπο φωτογραφικό «μαραθώνιο» στο κέντρο της Αθήνας, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, σε διάρκεια έξι ωρών, ένα συνδυασμό τεσσάρων θεμάτων, με έμπνευση από την καθημερινή ζωή της πόλης.
Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη το δωρεάν workshop «Inspiring Shooting Tips», για όλους όσους επιθυμούν να μυηθούν στα τεχνικά μυστικά και tips της ψηφιακής φωτογραφίας.
Το Athens Photo Inspiration 10 θα κορυφωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών, την απονομή των βραβείων από το Nestea, χορηγό και της φετινής διοργάνωσης. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ειδική τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους: Γιάννη Μπεχράκη – φωτογράφο, Τάκη Τζίμα – εκδότη περιοδικού Φωτογράφος και Περικλή Χούρσογλου – σκηνοθέτη, και στη συνέχεια θα τεθούν στην κρίση του κοινού. Οι επισκέπτες του www.athensphotoinspiration.gr θα μπορούν, από τις 14 Ιουνίου έως και τις 23 Ιουνίου, μέσα από on-line ψηφοφορία, να αναδείξουν τις τρεις καλύτερες συμμετοχές, ενώ θα απονεμηθούν και δύο ειδικά βραβεία (ατομικής και ομαδικής συμμετοχής) από την επιτροπή. Οι καλύτερες φωτογραφίες, θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση τον Νοέμβριο στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 10.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο φωτογραφικό μαραθώνιο, έως το Σάββατο 5 Ιουνίου, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο site www.athensphotoinspiration.gr ή απευθυνόμενοι στο Κέντρο Εγγραφών (Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, Τσάμη Καρατάσου 15, περιοχή Μακρυγιάννη, Τ: 210 9210545).Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).