Mε πενθήμερη φιλοξενία στο νησί θα αμειφθεί ο δημιουργός του νέου λογοτύπου της Αλοννήσου

04-04-2013

Διαγωνισμό για το σχεδιασμό λογοτύπου στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του προκηρύσσει ο Δήμος Αλοννήσου. Η πρωτοτυπία στην περίπτωση αυτή, έγκειται στο έπαθλο του νικητή, το οποίο δεν είναι άλλο από μια πενθήμερη δωρεάν διαμονή για 2 άτομα στην Αλόννησο και μάλιστα off-season (κατά τις περιόδους Μάιο, Ιούνιο ή Σεπτέμβριο). Η προσφορά της πενθήμερης διαμονής παρέχεται από το Σύλλογο Ξενοδόχων Αλοννήσου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Αλοννήσου.

Πέραν της δωρεάν διαμονής του στο νησί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ο νικητής θα βραβευθεί σε ειδική εκδήλωση και θα γίνει μνεία του ονόματος του με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις».

Η προθεσμία λήξης υποβολής των προτάσεων έχε ορισθεί στις 25 Aπριλίου 2013.
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να καταθέσει πέραν της μίας πρότασης και μέχρι τον συνολικό αριθμό των τριών (3). Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σε ότι αφορά τους συμμετέχοντες. Εξαιρούνται μόνο τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Δήμου Αλοννήσου η οποία θα αποτελείται από:
1) τον κ. Πέτρο Βαφίνη, Δήμαρχο Αλοννήσου,
2) την κ. Ζαφειρούλα Αναγνώστου, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής,
3) την κ. Ηλιάνα Παπαμίχου, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, υπάλληλο του Δήμου Αλοννήσου.

Το λογότυπο, θα πρέπει:
– Να είναι πρωτότυπο και μοναδικό, όπως ορίζεται στον Περί του Δικαιώματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας Ν.2121/1993 «Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» (ΦΕΚ Α΄ 25/ 4.3.1993)
– Να αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα το κεντρικό νόημα της εικόνας.
– Να προσελκύει την προσοχή του εν δυνάμει επισκέπτη και να ενισχύει την εικόνα του τουριστικού προϊόντος.
– Να μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
– Να διατίθεται σε δύο εκδοχές. Ξενόγλωσση εκδοχή: «Alonissos» και Ελληνική εκδοχή: «Αλόννησος».
– Να είναι αναγνωρίσιμο, επιδεκτικό σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη, καθώς και λειτουργικό στη χρήση του ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή (π.χ. πινακίδες, σφραγίδες, κάρτες, επιστολές αλληλογραφίας, φάκελοι αλληλογραφίας κλπ.).
– Να συνοδεύεται και µε ανάλογο κείμενο αιτιολογίας/ επεξήγησης της σύλληψης της ιδέας από τον δημιουργό.
– Να παραδοθεί ψηφιακά, σε διάσταση όχι μεγαλύτερη από Α4 και όχι μικρότερη από Α5, σε ανάλυση 300 dpi, σε κλειστό αρχείο jpg uncompressed.
– Σε περίπτωση που είναι πολύχρωμο, θα πρέπει να παραδοθεί και μία έκδοση αυτού σε άσπρο και μαύρο, σε κλειστό αρχείο jpg uncompressed.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλοννήσου.
Ο Δήμος Αλοννήσου διατηρεί το δικαίωμα να εκθέσει όλες τις προτάσεις μετά τη λήξη ολόκληρης της διαγωνιστικής διαδικασίας σε τόπο και χρόνο που θα κοινοποιήσει.

Αν όλα τα παραπάνω σας τραβούν το ενδιαφέρον, θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τη συμμετοχή σας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις ή ερωτήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου στο τηλέφωνο: 24243-50223 και στο e-mail: dimosalo@0578.syzefxis.gov.gr

p___________________________

29 Responses

 • archi.tect.gr

  Κάποιος πρέπει να τους πει πως δεν υπάρχει “uncompressed JPG”…

 • Γαλάνης Ιωάννης

  Kάποιος μάλλον πρέπει να τους πει, οτι καταξοδεύτηκαν για το έπαθλο του Νικητή…

 • V

  Βρε Παναγιώωωωωτ.. Παναγιώωωωωτ..
  Πώς το πες το αρχείο που πρέπει να μας παραδόσουν; Πι Ντι Τζέι;; Τζέι Πι Έφ;

  Αααα κάτσε το θυμήθηκα.. Τζέι Πέγκ.. και είπες κλειστό και ασυμπίεστο ε;

 • Παν. Λουτράρης

  Κλειστό, ασυμπίεστο και σε μέγεθος Α4 το πολύ, αλλά όχι μικρότερο από Α5. Και ανάλυση 72 ντιπ ιάι.

 • Λευτέρης Κοντογιάννης

  Χαχαχαχαχαχα!!! Μαζί με τη διαμονή και πέντε ταψιά κρεμμοδόπιτα με τραχανά (1 για κάθε μέρα)

 • Liospi

  Εγώ την πρότασή μου την έκανα (έχω το 5ημερο στο τσεπάκι μου)
  http://i227.photobucket.com/albums/dd255/liospi/alone.jpg

 • Παναγιώωωωωτς

  1. Για χάρη συντομίας χρησιμοποιήθηκε ο όρος “jpg uncompressed” (όχι “uncompressed jpg”) αντί του πιο σωστού “jpg lossless compression (Q=100%)”.

  2. Παράλληλα διαφαίνεται και η ανάγκη να εξηγηθεί επαρκώς ο όρος “κλειστό αρχείο”, αφού αναφέρεται σε συμπιεσμένο αρχείο σε φορμά 7z, ace, alz, arc, arj, ark, cab, cfs, cpt, dar, dgc, dmg, egg, gca, kgb, lha, lzh, lzx, rar, sit, sqx, sue, uharc, xar, zoo, zip, κ.α.

  3. Όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη, η ανάλυση του αρχείου θα είναι στα 300 dpi και όχι στα 72 ντιπ ιάι.

  4. Τα πέντε ταψιά κρεμμυδόπιτα με τραχανά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο έπαθλο του νικητή. Δεν του απαγορεύεται όμως να τα μεταφέρει στο νησί ο ίδιος (βλ. βασικό ανθρώπινο δικαίωμα εξασφάλισης τροφής). Δεν θα υπάρξει περιορισμός στην ποσότητα ή στα μεγέθη ταψιών, αρκεί να είναι προς ιδίαν κατανάλωση.

 • Δημήτρης Κανελλόπουλος;

  Κρίμα, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα σαν κλάδος. Όσο και να τρολάρουμε θα βρεθεί κάποιος να στείλει μια πρόταση και όσο καλή ή κακή είναι ο δήμος θα την ιοθετήσει για σήμα.

  Περαστικά μας, και καλή επιτυχία.

 • MarkG

  θα εχουμε να συγκρινουμε παντως αν οι τρολοπροτασεις ειναι καλυτερες απο την επιλογη της επιτροπης παντως

  ο παραλληλος διαγωνισμος τρεχει εδω 🙂
  (δεν συμμετεχει ο Γιωργος Νταλαρας)
  https://www.facebook.com/hegrade

 • sofia

  τώρα το προβάλει και η Lifo….

  http://www.lifo.gr/team/whatup/37264

 • dim

  klassikoi grafistes ola na ta sxoliasoun, kseroles kai ola gia tin poza sas… ksekavalate re…
  k ego grafistas eimai alla, sas ekopsa apo noris, koumpia patame tpt allo, h texni einai gia to feneste…

  ante krakse kotes…

 • Dimlazar

  Νομίζω παρ’όλα αυτά, οτι το λογότυπο που θα βραβευτεί, θα τους αξίζει κιόλας.

 • MarkG

  @dim δεν μιλησε κανεις για τεχνη εδω περα. σχολιαστηκαν η ανεπαρκεια στην τεχνικη περιγραφη και η κοροϊδια του “επαθλου”. τι δεν καταλαβαινεις; 🙂

 • ᏙᏟ⚡ᎠᏟ

  @MarkG ο/η dim από την άλλη σχολίασε την ανεπάρκεια στην τεχνική άσκησης σχολιασμού και την ανούσια κοροϊδία του διαγωνισμού. εσύ πάλι τι προσπάθησες να μην καταλάβεις; 🙂

 • MarkG

  “ανεπάρκεια στην τεχνική άσκησης σχολιασμού” – να κανουμε σεμιναρια στην Ενωση τοτε! 🙂

 • Penlix

  Εγώ θα συμφωνήσω με τα περαστικά του b+.

  Θα αγνοήσω τον dim και τον (fake) VC/DC γιατί είναι προφανές οτι κάπου έχει παραπέσει το χιούμορ τους.

  MarkG my salutes!

 • dim

  profanos i logiki gia xrimatiko h fantazi epathlo einai h antamivi se enan pou paragei k anagrizoun tin douleia tou…

  tote filoi mou nai h zoume se alli epoxi apo esas… h ontos exei ksepesei to xioumor k h metriopathia mas…

  travate gia lousa me megalia, k afiste tous anthropous pou mpikan stin diadikasia na dimiourgisoun kati pou gia esas den einai antaxio tou epathlou..

 • Δημήτρης Κανελλόπουλος;

  @dim epic comment. κρα κρα και ούστ.

 • Sniper

  Στα βράχια της Αλόνησσου… βρήκα το παντελόνι σου…

 • ᏙᏟ⚡ᎠᏟ ✔ @visualcommunicationdramaclub

  @MarkG υποστηρίζω την πρότασή σου μια και τα σεμινάρια περί της “ανεπάρκειας στην τεχνική περιγραφή” διοργάνωσης διαγωνισμών που είχαν γίνει από την ένωση δεν φαίνεται να έχουν πιάσει τόπο. σε αντίθεση με τις ασκήσεις “κοροϊδίας επάθλων” διαγωνισμών που γίνονται μάλλον για τόνωση των εαυτών μας. 🙂

  @Penlix “Anything that consoles is fake.” Iris Murdoch

  @Κανελλόπουλος ομπρέλα βροχής ή τεράστιος κώλος;

 • Παν. Λουτράρης

  @Dim & Σία:

  1. Τα λογότυπα είναι vector αρχεία άρα χωρίς περιορισμούς μεγέθους ή ανάλυσης.

  2. Το ίδιο ισχύει και για τα PDF αρχεία που εξάγονται από οποιοαδήποτε σχεδιαστικό πρόγραμμα (με την προϋπόθεση ότι αυτός που σχεδίασε το λογότυπο ξέρει τι κάνει). Τα PDF αρχεία (όπως και ο πρόγονός τους, τα PostScript αρχεία) ονομάζονται κλειστά, επειδή δεν μπορούν (θεωρητικά τουλάχιστον) να αλλοιωθούν. Βέβαια, τα τελαυταία χρόνια γίνεται και editing και στα PDF αρχεία, αλλά ο όρος “κλειστά” έχει επικρατήσει.

  3. Τα JPG αρχεία, άσχετα με το βαθμό συμπίεσης, είναι αρχεία bitmap και όχι vector, άρα υπόκεινται σε περιορισμούς ανάλυσης και μεγέθους. Κανένας όμως (επαγγελματίας σχεδιαστής) δεν σχεδιάζει λογότυπα σε bitmap, ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο.

  Συνεπώς, κάποιος που ζητάει αρχεία λογοτύπου σε bitmap μορφή, άσχετα με το με πόσες σάλτσες θα το ντύσει αυτό, απλά κάνει επίδειξη της ασχετοσύνης του, τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο. Επιπλέον, όσοι βγήκαν να μας εξηγήσουν (και μάλιστα αναλυτικά) το τι είπε ο δήμος στην προκήρυξη, κατάφεραν απλά να αποδείξουν επιστημονικά και τη δική τους ασχετοσύνη.

 • ειρήνη

  Είναι για ακόμη μια φορα προφανές οτι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τον ορισμό του παράγω εργασία.Πρώτη η coca cola που έκανε ολόκληρη διαφήμιση για να μας δείξει την ένοια της πρόσφορας χωρίς ανταμοιβή,εκει καταντήσαμε να λέμε πωω τι ωραία διαφήμιση.Αυτοί όμως που έκαναν τη διαφήμιση, που είχαν την έμπνευση, δεν πληρώθηκαν?Οι βασικοί υπέυθυνοι της coca cola απλά προσφέρουν?Τωρα και η Αλονησος και πολλοί πολλοί άλλοι…Δεν κατάλαβα κάτι οι υπέυθυνοι της Αλονήσου θα ήθελαν αντι για χρήματα να τους δώσουν ταξίδι?Και τι θα κανουν τον υπόλοιπο καιρό θα ζουν με ταξίδια και πάνω απο όλα την ηθικη ικανοποίηση…Και ναι μπράβο στείλατε τα αρχεία,γιατί κάνετε λόγο για δημιουργικότητα??Πως να δημιουργήσεις όταν συνεχως υπάρχουν κάποιοι που στην υποβαθμίζουν,αφού μας κοροιδεύουν ,αυτοί έβγαλαν κάποιο κονδύλι για αυτό το σχεδιασμό και πάλι θα τα φάνε.Γιατί?Γιατί υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να δημιουργήσουν.ΕΕ! με το καλό δημιουργήστε άφοβα.Απλά κάποια στιγμη καλό είναι να γυρίσετε και πλευρό και να δείτε τι υπάρχει και πέρα απο εσάς!
  Ευχαριστώ

 • Αντωνης

  Σταματήστε να γκρινιάζετε και κάντε το.
  Ενδεχομένως το κονδύλι για το λογότυπο να έχει μετατραπεί στην καινούρια πισίνα του αντιδήμαρχου εκεί πέρα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε δωρεάν διακοπές με το αίσθημα

 • Παναγιώτης Χαρατζόπουλος

  Δεν ξέρω αν αυτοί οι διαγωνισμοί είναι ιδέες τοπικών αρχόντων ή των συμβούλων με τις απευθείας αναθέσεις (προβλέπεται για ποσά κάτω από 30.000 συμπ. ΦΠΑ, γι αυτό και οι κατατμήσεις έργων). Πάντως, έχουν καταντήσει πιο γραφικοί κι από τα μέρη τους.

 • Παναγιώτης Χαρατζόπουλος

  Α! και να επικαλεστώ και μια παλιά τοπική παροιμία, «you pay peanuts, you buy monkeys».

 • Grafistaras

  Πιστευω οτι 5 μερες διακοπές ειναι μια παρα πολυ καλή ανταμοιβή για αυτον που θα σχεδιασει το λογότυπο. Αν και βεβαια θα επρεπε να πληρωναμε κανονικά τη διαμονη γιατι ο σχεδιασμός του λογοτυπου ειναι τοσο απλος και ευκολος που αν πατησω μονο το enter στο πληκτρολογιο μου θα μου βγαλει δημιουργικές λύσεις. Θα πρεπει να ενημερωσουμε τον δημαρχο να μην ξοδευτει για αυτη τη διαδιακασια γιατι το κρατος δεν εχει χρήματα….Ελληνες γραφίστες ακουστε με!!!!!

 • Βιολάρης, ω, ω, Κορδάλης, ω, ω, ω, ω

  Το να δηλώνει κανείς ότι “τα λογότυπα είναι vector αρχεία” θυμίζει τη δογματική ασυνέπεια μιας αντίληψης τύπου “αυτοκίνητο είναι μπε εμ βε”.

  Μπορεί ο ίδιος, όταν μου ζητηθεί λογότυπος, να επιλέξω να δουλέψω διανυσματικά αρχεία, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να υπαγορεύσω σε συνάδελφο τη δικιά μου επιλογή ως μονόδρομο.

  Λογότυπα μπορούν να προκύψουν από νοητικές διεργασίες και μεθόδους εργασίας ξένες ως προς τις δικές μας. Παραδείγματα όπως ο ηλεκτρομαγνητικος παλμός της Expo2000 του γραφείου QWER ή το σύστημα λογοτύπων του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ για Μοριακή Βιολογία Κυττάρου και Γενετική που σχεδίασε ο Michael Schmitz δείχνουν προσεγγίσεις που δεν είναι τόσο κοντόφθαλμες όσο η πρόταση “κανένας όμως (επαγγελματίας σχεδιαστής) δεν σχεδιάζει λογότυπα σε bitmap”. Αν εσένα προσωπικά σε κωλύουν οι περιοριστικές παράμετροι ενός bitmap, κάποιον άλλον ίσως τον εμπνέουν.

  Επίσης καλό είναι να μην προτρέχεις και να κατανοείς πρώτα σε ποιο στάδιο του διαγωνισμού βρίσκεσαι. Αν επιλέξουν την πρότασή σου και κερδίσεις, καλά θα κάνεις να τους την δώσεις σε διανυσματική μορφή (εφόσον την έχεις δουλέψει ως διάνυσμα).

  Πιστεύω όμως ότι για την αρχική φάση, στην οποία θα γίνει η κρίση από την τριμελή επιτροπή, ένα JPEG διαστάσεων A5 με A4 στα 300dpi είναι αρκετό για να “αξιολογηθεί” η πρότασή σου. Παλιά, όταν σου λέγανε οι φίλοι σου να κατέβεις στην αυλή για να κλωτσήσετε για λίγο την μπάλα, δεν έβαζες την κακομοίρα τη μάνα σου να σου σιδερώσει την ορίτζιναλ στολή του Βάζελου με τσάκα, μόνο και μόνο για την περίπτωση που θα πέρναγε ο Ρότσα και σε ανακάλυπτε.

  Τώρα για το “κάποιος που ζητάει αρχεία λογοτύπου σε bitmap μορφή, άσχετα με το με πόσες σάλτσες θα το ντύσει αυτό, απλά κάνει επίδειξη της ασχετοσύνης του, τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο”, πιστεύω ότι από τη στιγμή που έχεις κάποια δυνατότητα πρόσβασης σε προεκτυπωτικό τμήμα τυπογραφείου αυτής της χώρας, συμφωνείς ότι αυτή η επίδειξη ασχετοσύνης σε τεχνικό επίπεδο γίνεται και από πολλούς εκπροσώπους του κλάδου μας.

  Προσωπικά είμαι αρκετά περίεργος να διαβάσω τις “ημέτερες σάλτσες”, δηλαδή τα κείμενα αιτιολογίας/επεξήγησης της σύλληψης της ιδέας των δημιουργών.

  Η είδηση του διαγωνισμού μού είναι αδιάφορη. Δεν μπορώ να συμβαδίσω με την πορεία της υστερίας για την αναγνώριση μιας αδικίας που δίνει την εντύπωση ότι γίνεται εις βάρος της ψυχοσωματικής ακεραιότητας (;) κάποιων σχολιαστών, που δείχνουν να έχουν σαν κύριο χόμπυ την γραφιστική.

  Ο διαγωνισμός, αν ανακοινώνονταν στην κύρια ομάδα ενδιαφέροντος, που είναι οι μαθητές α’ με γ’ δημοτικού, αμφιβάλλω αν προκαλούσε τόση σύγχυση κι απόγνωση.

  Στο κάτω κάτω είναι απλά ένας διαγωνισμός. Δεν είναι ανάθεση εργασίας. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και πάλι καλά που δεν είναι από αυτούς τους διαγωνισμούς που σου ζητάνε τέλη συμμετοχής.

  Και όχι, δεν βλέπω κάποιον κίνδυνο για τον κλάδο μας. Αρκεί να διακρίνουμε με ρεαλισμό τη θέση μας στην κοινωνία. Περισσότερο κινδυνεύουμε από κάθε λογής βραβεύσεις που ουσιαστικά υπάρχουν για να φουσκώσουν το εγώ μας και να δημιουργήσουν καρούμπαλα στα εσώρουχα των υποψήφιων πελατών μας.

  Οπότε, όποιος διαμένει στην Αλόννησο, ας προσπαθήσει να διαμαρτυρηθεί στις τοπικές αρχές του. Οι υπόλοιποι ας λύσουμε πρώτα τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας.

 • Sniper

  Πωλείται η Αλόννησος ή όχι; Με 10€ την αγοράζω. Μετά τους πετάω έξω όλους και την αφήνω να αναπνεύσει ελεύθερη.

 • δημήτρης

  Μα τόσο πολύ για ψωμοπεινάλες μας έχουν; Έλεος πια! Αυτή είναι η αξιοκρατία και η ανάπτυξη που πρεσβεύουν οι διοικούντες της χώρας;

  Επίσης ένας μεγάλος αριθμός οργανισμών – υπηρεσιών – ΟΤΑ κ.λπ. έχει θέσεις γραφιστών μόνιμων ή συμβασιούχων οι οποίοι πληρώνονται για να παριστάνουν τις επιτροπές που θα ελέγχουν τη δουλειά που ζητείται να κάνουμε δωρεάν εμείς. Ούτε στα people per hour τέτοια ξεφτύλα!Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-09-2020 [0]

Εκ νέου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εικαστική αποτύπωση του λογότυπου τουριστικής προβολής της Σίφνου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 23-09-2020 [0]

Οι διακριθέντες των ΕΒΓΕ 2020 στα ADC*Europe Awards

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 10-09-2020 [0]

Σπάστε τα Τείχη το θέμα του 5ου Διεθνoύς Διαγωνισμού Αφίσας από το Graphic Stories Cyprus


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-07-2020 [0]

Έως €15.000 για τους νικητές του διαγωνισμού για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστημικού Προγράμματος

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-06-2020 [4]

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας προσφέρει €1.000 για το νέο του λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 29-05-2020 [0]

Ένα μυστήριο στον ανοικτό διαγωνισμό για το λογότυπό της Σίφνου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 03-05-2020 [1]

Διαγωνισμός για την τουριστική ταυτότητα της Κύπρου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 29-04-2020 [2]

Νέους λογότυπους αναζητά η ΕΡΤ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 17-04-2020 [0]

Πρόσκληση δημιουργίας από το περιοδικό gr design

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 18-02-2020 [2]

Διαγωνισμός λογοτύπου για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλώνdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).