Branding Conference 2012

26-01-2012

Είναι γνωστό ότι, από το σύνολο των προϊόντων που ανταγωνίζονται σήμερα σε επίπεδο τιμής, τελικά θα ξεχωρίσει εκείνο που «πείθει» και για την αξία του. Μέσα στη δίνη της οικονομικής ύφεσης, η εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην αγοραστική απόφαση την «κρίσιμη» στιγμή και τη σωστή εικόνα μπορεί να πετύχει μόνον το σωστό, καινοτόμο και πρωτοποριακό Branding.
Στις 7 Φεβρουαρίου, το Συνέδριο «The Branding Conference, 2012» ανοίγει τον πολύτιμο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των εταιρειών branding & design και των διαφημιζόμενων. Η συμμετοχή από ελληνικής πλευράς είναι ιδιαίτερα σημαντική και σε ρόλο παρουσιαστή θα εμφανισθούν μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Αναστασιάδης (Milk Branding Professionals), Λία Προέδρου (Brandexcel), Πέτρος Δημόπουλος (DkD), Ροδάνθη Σεντούκα (Red Design Consultants), Τηλέμαχος Μαυράκης (Admine), Τίνα Τουπάι (Yalos Branding Intelligence), Νέαρχος Ντάσκας (Polka Dot Design), Αριστοτέλης Μιχαηλίδης (Nomint Motion Design), Βαγγέλης Πίσπας (Garamond Design), Γιώργος Χιώνας (Yonas Design), Δημοσθένης Μπρούσαλης (Dasc Branding), Εμμανουέλα Μπιτσαξάκη (2Yolk) και Κατερίνα Χούπη (Magnet).
Μαζί τους, τρεις κορυφαίοι θεωρητικοί του branding θα προσφέρουν πολύτιμη γνώση και παραδείγματα για το στρατηγικό branding και την ιδιαίτερη σημασία του σε περιόδους κρίσης. Πρόκειται για τους Mark Radda (Radda Brand), James Woudhuysen (De Montfort University) και Jeroen Van Erp (Design & Emotion Society).

Το The Branding Conference 2012 θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του ΟΤΕΑcademy (Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι)
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο brandingconference.gr 
Συμπληρώνοντας το πεδίο PROMO CODE δώστε τον κωδικό BR2012 και εξασφαλίστε έκπτωση 10% στο κόστος συμμετοχής.

3 Responses

 • το πράγμα μη απτό formerly known as bobo

  ουάου!.. cutting edge typography!..

  (πως μπορεί κανείς να ζητήσει λεφτά από επαγγελματίες του χώρου, ενώ δεν δείχνει να δίνει λεφτά σε επαγγελματίες του χώρου για να του σχεδιάσουν μια σύνθεση, η οποία μπορεί να σταθεί με κάποια αξιοπρέπεια;!..)

  :S

 • Natalie

  @το πράγμα μη απτό formerly known as bob: πόσο δίκαιο!

  είναι τουλάχιστον θλιβεροί και επικίνδυνοι..

 • Stam

  250 ευρώ για conference μίας ημέρας στην Ελλάδα του 2012 ? Απλά θλιβερό…Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25-09-2019 [0]

The Great Crack από το Komodo design studio

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20-09-2019 [0]

Aτομική έκθεση του Βασίλη Γκογκτζιλά στην γκαλερί Ρω

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 17-09-2019 [0]

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Digitized 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 26-06-2019 [0]

Για τρίτη χρόνια εργαστήρια χαρακτικής στην Βωβούσα!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 12-06-2019 [0]

Πλησιάζει η ώρα για το 7o ICTVC στην Πάτρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 24-05-2019 [0]

Τελετή απονομής για τους 6ους Αγώνες Νέων Σχεδιαστών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 21-05-2019 [0]

Design for Growth II στο Γκάζι

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 09-05-2019 [0]

Kάλεσμα στις πρώτες τυπογραφικές εκλογές στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 01-05-2019 [0]

Εργαστήριο Ψηφιακής Εικονογράφησης του Κωστή Παπαθεοδώρου στην Αθήνα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25-04-2019 [0]

Διεθνές Συνέδριο ΙnnovationID2019 στην Θεσσαλονίκηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).