Νέα ιστοσελίδα του Τομέα Branding & Design της ΕΔΕΕ

08-02-2020

Πριν από δέκα σχεδόν χρόνια η ΕΔΕΕ (Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος) καλωσόρισε ως μέλη της, τα πρώτα γραφεία Branding & Design δημιουργώντας ένα νέο τομέα που προσέθεσε στους ως τότε ήδη υπάρχοντες (τέσσερις) τομείς της.

Φέτος η ΕΔΕΕ εγκαινίασε μια νέα ιστοσελίδα, σκοπός της οποίας είναι, πέραν από το να παρουσιάσει τον κατάλογο των οκτώ μελών του τομέα Branding & Design, και να εκπαιδεύσει κοινό και αγορά στις έννοιες και τη χρησιμότητα του branding .

«Η μάρκα (brand) ζει και αναπνέει στο μυαλό και στα συναισθήματα των ανθρώπων που τη γνωρίζουν. Δεν υπάρχει πακεταρισμένη στα γραφεία διοίκησης μιας επιχείρησης, ούτε περιέχεται σε κάποιο έντυπο ή κάποιο βίντεο. Δεν περιέχεται καν στα αγαθά που προσφέρει, όσο και αν συχνά είναι ταυτισμένη με αυτά. Η μάρκα είναι το άθροισμα των εντυπώσεων και των συναισθημάτων που έχει κάποιος για μια οντότητα, είτε πρόκειται για ένα αγαθό, μια επιχείρηση, έναν οργανισμό, έναν τόπο ή έναν άλλο άνθρωπο. Γι’ αυτό πρέπει να έχει τον δικό της διακριτό λόγο ύπαρξης (brand purpose), τη δική της μοναδική προσωπικότητα και σύστημα αξιών, τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης. Μόνο έτσι θα μπορεί να σημαίνει κάτι ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο σε περισσότερους ανθρώπους». Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στη νέα ιστοσελίδα της ΕΔΕΕ που σχεδίασε η busybuilding και την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

One Response

  • Νικος Μπέης

    Καλορίζικο αλλά εγώ άλλο βλέπω… Απαραίτητο το νέο look and feel, τώρα που το “φιλαράκι” της Αγγελοπούλου η ΕΔΕΕ συσπειρώνεται για το μεγάλο φαγοπότι με φόντο το… 1821!!! Μάρκετινκγ έξπερτς, μαρκετίαρς και αλαφροΐσκιωτοι ντιζάϊνερς μια χαρά τα κατάφεραν στο πρώτο τους τασκ. Η μάρκα… (sic)

    Γκρίνια ή η στυγνή αλήθεια άραγε?Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 29-02-2020 [0]

Τρίτο Creative Survey

ΝΕΑ 03-12-2019 [0]

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το Milano Design Film Festival World Tour Greece

ΝΕΑ 26-11-2019 [3]

Νέο επεισόδιο στο μακροχρόνιο σίριαλ της Κοζάνης

ΝΕΑ 20-11-2019 [0]

Έκθεση σύγχρονης Ελληνικής χαρακτικής στην Ιαπωνία

ΝΕΑ 02-11-2019 [1]

Ελληνική απόβαση και φέτος στα Red Dot

ΝΕΑ 30-10-2019 [0]

Διεθνής διάκριση για την Atypical

ΝΕΑ 23-10-2019 [1]

Σε εξέλιξη σήμα Μακεδονικών προϊόντων από τον ΣΕΒΕ

ΝΕΑ 22-10-2019 [0]

Η αφίσα που έφερε θύελλα

ΝΕΑ 09-10-2019 [1]

Αποτελέσματα διαγωνισμού για το λογότυπο του ΤΕΕ – Τμήμα Ανατολικής Κρήτηςdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).