Παρουσίαση του Οργανισμού Προώθησης Design και Προιόντων (PDC) στο Fresh Hotel

15-06-2015

Εκπρόσωποι του Οργανισμού Προώθησης Design και Προιόντων (PDC) της έκθεσης Canton Fair από το Guangzhou, της μεγαλύτερης κρατικής εμπορικής έκθεσης του κόσμου, έρχονται στην Ελλάδα για να συναντηθούν με πλατφόρμες προώθησης του Ελληνικού Design αλλά και Έλληνες Δημιουργούς (αρχιτέκτονες, βιομηχανικούς σχεδιαστές, σχεδιαστές μόδας κ.λπ.) ώστε να προωθήσουν το Ελληνικό Design στην Κίνα μέσα από τα δίκτυά τους και να δημιουργήσουν συνεργασίες.

To PDC ανήκει στην China Import – Export Fair η οποία ονομάζεται και Canton Fair  – (ανήκει στο Υπουργείο Εμπορίου της Λαικής Δημοκρατίας της Κίνας), μιας παγκοσμίως γνωστής Expo η οποία διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο, την άνοιξη και το φθνινόπωρο κάθε χρονο από το 1957 εώς σήμερα. Η έκθεση αυτή συγκεντρώνει 25.000 Κινέζους εκθέτες, και περισσότερους από 200.000 αγοραστές από όλο τον κόσμο σε κάθε της διοργάνωση. 

Το PDC, ιδρύθηκε το 2011, και έκτοτε στόχος του είναι να παντρέψει τους διενθείς σχεδιαστές με κινεζικές εταιρίες μέσα από εκθέσεις και διοργανώσεις όπως το Design Show, Design Forum, Design Awards, Design Gallery και άλλα…Τα τελευταία πέντε χρόνια, 525 εταιρίες design και οργανισμοί από 15 χώρες συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και άλλων σημαντικών εκπροσώπων του διεθνούς σχεδιασμού έχουν εκθέσει στο PDC Design Show και σε αντίστοιχες δράσεις του.

Το PDC σε συνεργασία με την πλατφόρμα Designlobby.Asia διοργανώνει στην Αθήνα την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο Fresh μια ενημερωτική συνάντηση/παρουσίαση των υπηρεσιών του, με σκοπό να δημιουργήσει σχέσεις φιλίας με τους ελληνικούς οργανισμούς και τα γραφεία, να διερευνήσει πιθανότητες συνεργασίας με τους Έλληνες σχεδιαστές με πιο αποτελεσματικούς τρόπους όπως την προώθηση ελληνικής αντιπροσωπείας στην έκθεση Canton Fair, καθώς και στα ειδικά events που διοργανώνει για αυτούς. 

Στόχος είναι μέσα από την δημιουργία του γραφείου του PDC Eλλάδας με την στρατηγική συνεργασία του Desginlobby.Asia να προωθηθεί το ελληνικό design στην κινεζική αγορά.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, για την είσοδό σας απαιτείται η εγγραφή σας εδώ 

PDC AreaΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 07-05-2018 [0]

Διήμερο για την εκτύπωση από την Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 06-05-2018 [0]

Ο Δημήτρης Κολέτσης εκθέτει στο ΣΠΙΤΙ Art Bar

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 22-04-2018 [0]

Πλήρης η κυριαρχία της Θεσσαλονίκης στα ΕΒΓΕ 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 18-04-2018 [0]

Με τελετή απονομής και έκθεση νικητών την Παρασκευή 20 Απριλίου ολοκληρώνονται τα ΕΒΓΕ 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 16-04-2018 [0]

Παρουσίαση των χαρτιών Colorplan από τα Χαρτιά Περράκης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 11-04-2018 [0]

Το ADAF πάει Μέγαρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23-03-2018 [0]

Κινηματογραφικό φεστιβάλ για την αρχιτεκτονική και το design τον Απρίλιο στην Αθήνα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 08-03-2018 [0]

Η Ελληνική Ένωση Κινουμένων Σχεδίων φέρνει τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων στον Δαναό

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 01-03-2018 [1]

Δεύτερο φεστιβάλ I love graphic στην Κύπρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 15-02-2018 [0]

Σχεδιάζοντας τον Χρυσό Οδηγό με Design Systemdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).