Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση Canton Fair από το designlobby.asia

06-03-2013

Μέσω του Designlonny και μέχρι τις 15 Μαρτίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Κίνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-27 Απριλίου στο Guangzhou με σκοπό την προώθηση δημιουργικών επαγγελματιών οι οποίοι αναζητούν συνεργασίες σε αυτήν την περιοχή.
YouTube Preview Image

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του designlobby είναι €499, ενώ για τα μη μέλη είναι €899 (προ ΦΠΑ).
Η προβολή θα γίνει τόσο ψηφιακά σε οθόνες όσο και με έντυπο υλικό που θα ετοιμαστεί για την έκθεση για την κάθε κατηγορία.
Το πακέτο της συμμετοχής περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες:

 • Συμμετοχή στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού εμπορίου κάτω από μία ομπρέλα και δυνατό management.
 • Δυνατότητα στο συμμετέχοντα να παρουσιάσει την δουλειά του στους πάνω από 200,000 επισκέπτες και buyers που επισκέπτονται την έκθεση στις 5 ημέρες που αυτή διαρκεί.
 • Πρώτη επικοινωνία και προβολή της δουλειάς του σε δυνητικούς πελάτες, ιδιώτες, παραγωγούς προϊόντων γενικού εμπορίου όπως κεραμικά, ρολόγια, έπιπλα, φωτιστικά κλπ. καθώς και επιχειρηματίες που αναζητούν σχεδιαστές για τις προϊοντικές τους σειρές, σχεδιαστές για την βελτίωση της εταιρικής τους εικόνας, αλλά και αρχιτέκτονες για να σχεδιάσουν τα καταστήματά τους, τις κατοικίες τους, κλπ
 • Δυνατότητα άμεσης συμφωνίας και κλείσιμο έργου.
 • Networking Dinner στο οποίο παρευρίσκεται το Designlobby
 • Δυνατότητα διάλεξης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
 • Φυσική και διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής. Εκθεσιακό χώρο & σελίδα στο διαδίκτυο με σωστή προβολή και κατηγοριοποίηση.
 • Matchmaking / Lobbying κατά την διάρκεια της έκθεσης αλλά και μετά.
 • Λογιστική και Νομική κάλυψη μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους συνεργάτες και στους δύο τομείς και ειδικά στον τομέα Πνευματικών Δικαιωμάτων και συμβολαίων.
 • Αποστολή Newsletter, σε Opinion leaders, προμηθευτές και παραγωγούς ανά βιομηχανία ενδιαφέροντος κλπ
 • Το designlobby.cn έχει την υποστήριξη της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος η οποία θα συμμετέχει και στην έκθεση προωθώντας το έργο της ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε έναν σχεδιαστή κάτω των 40 ετών να παρουσιάσει την δουλειά του χωρίς οποιαδήποτε χρέωση και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.
 • Διαχείρηση επαφών και αποστολή καρτών σε excel

Οι ανωτέρω παροχές δεν προϋποθέτουν την φυσική παρουσία του συμμετέχοντα καθώς το έργο του εκπροσωπείται από την πλατφόρμα Designlobby.Asia
Η Δράση έχει την αιγίδα του Ελληνικού Προξενείου στο Guangzhou
Κατα την διάρκεια της έκθεσης θα βρίσκεται στο περίπτερο ειδικό προσωπικό το οποίο αποτελείται από Κινέζους συνεργάτες της πλατφόρμας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα στη διεύθυνση designlobby.cn@gmail.com καθώς και δείγματα και πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά και τη λειτουργία τους.
Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν με βάση μια σειρά ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν τόσο στο υποβληθέν έργο, όσο και στην επαγγελματική λειτουργία του συμμετέχοντα (προϋπηρεσία, βραβεία, αντικείμενο, ποιότητα έργου κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε+4917627723662
IMG_3223640

Το DESIGNLOBBY έχει ήδη συμμετάσχει επιτυχημένα σε στοχευμένες δράσεις στην Κίνα (καταλόγους των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ), όπως στην περυσινή Canton Fair, το Beijing Design Week, το Guangzhou Design Week, την έκθεση CIFTIS και το συνέδριο Business of Design Week στην αγορά της ευρύτερης Ασίας. 
Παράλληλα ήδη έχει εκδόσει και τον πρώτο της κατάλογο που αφορά τσην ενότητα Αχιτεκτονική-Interior Design-Engineering-Ecocieties, τον οποίο διανέμει στοχευμένα σε κυβερνητικές επαφές μέσω του δικτύου που έχει δημιουργήσει με αντιπροσώπους και γραφεία στη Σαγκάη, το Πεκίνο, το Χονγκ-Κονγκ και άλλες πόλεις.

Η πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσίες lobbying, δικτύωσης, προώθησης, marketing και δημοσίων σχέσεων καθώς και νομικές και άλλες συμβουλές.
Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη υπάρχει ετήσια συνδρομή καθώς και αμοιβή σε royalties σε περίπτωση που κλείσει κάποιο έργο.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για το Designlobby.Asia μέσα από τη σελίδα του στο facebook

canton-fair-01-bbΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 21-12-2017 [1]

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας απέκτησε λογότυπο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΝΕΑ 20-12-2017 [0]

Τα σήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022

ΝΕΑ 11-12-2017 [0]

Oι νικητές των πρώτων Ευρωπαϊκών Βραβείων Animation Émile

ΝΕΑ 04-12-2017 [0]

Ivan Chermayeff 1932-2017

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΝΕΑ 29-11-2017 [2]

Αντιδράσεις για το νέο λογότυπο της Formula 1

ΝΕΑ 27-11-2017 [0]

Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών

ΆΡΘΡΑ, ΝΕΑ 24-11-2017 [1]

Ενοχλημένο το Ραδιοτηλεοπτικό Ίδρυμα Κύπρου από την παρέμβαση της εκεί Ένωσης Γραφιστών

ΝΕΑ 08-11-2017 [0]

Έφυγε από κοντά μας η Τζένη Ορνεράκη

ΝΕΑ 30-10-2017 [0]

Ελληνική πρωτιά στη μακρινή Ιαπωνία

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΝΕΑ 12-10-2017 [11]

H αφίσα του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκηςdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).