Ο Κωνσταντίνος Χούρσογλου αποκαλύπτει τα μυστικά της “λειτουργίας” ενός βιομηχανικού σχεδιαστή

02-10-2012

Ο Κωνσταντίνος Χούρσογλου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Βιομηχανικό Σχεδιασμό στη Βρετανία και έλαβε το μεταπτυχιακό του από το Royal College of Art. Στη συνέχεια εργάστηκε στο Λονδίνο, και στη Νέα Υόρκη (μεταξύ άλλων και δίπλα στον Karim Rashid ως Design Director).
Από το Σεπτέμβριο του 2002 λειτουργεί το δικό του στούντιο σχεδιασμού στην Αθήνα και τον Σεπτέμβριο του 2007 και στη Γενεύη, όπου ζει και εργάζεται.
Έχει διδάξει στο Τμήμα Σχεδιασμού Προϊόντων και Συστημάτων  του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έχει λάβει μια σειρά από διεθνή βραβεία.

Στην ημερίδα για το Ελληνικό Ντιζάιν θα κινηθεί γύρω από μια σειρά συμπερασμάτων που έχουν προκύψει από τα 15 χρόνια της επαγγελματικής του εμπειρίας. Μέσα από εικόνες και ανέκδοτα θα παρουσιάσει την εξέλιξη του έργου αλλά και του τρόπου σκέψης του. Σκοπός είναι να μοιραστεί με το κοινό τι κρύβεται πίσω απο το τελικό αντικείμενο και την όμορφη φωτογραφία του προϊόντος.

Το Ελληνικό Ντιζάιν, διοργανώνεται στα πλαίσια του δεύτερου κύκλου Design υπό Στέγη, από το περιοδικό +Design και το Archisearch.gr στη μικρή σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών (Συγγρού 107-109, Αθήνα) στις 7 Οκτωβρίου 2012. 
Τα εισιτήρια για το Ελληνικό Ντιζάιν μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης των €15 μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Για φοιτητές και ανέργους η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου είναι €10. Στην περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων, η τιμή αγοράς στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών θα είναι €25.
Πληροφορίες σχετικά θα βρείτε εδώ

Μεγάλος χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρεία Morphos, ενώ υποστηρικτής και ακαδημαϊκός σύμβουλος, το Vellios School of ArtΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).