Re:Connect, ένα δωρεάν πρόγραμμα για να γνωρίσετε καλύτερα τους πελάτες της επιχείρησης σας

14-01-2019

Το Hellenic Design Centre, ανακοινώνει την έναρξη του Re:Connect, ενός νέου πιλοτικού προγράμματος για επιχειρήσεις και designers, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες σε θέματα customer insights, user experience και product/service development, με στόχο τη δημιουργία δεξιοτήτων στρατηγικού σχεδιασμού, το οποίο παρέχεται δωρεάν από το Hellenic Design Centre.

Ποιο είναι το πρόβλημα που επιδιώκουμε να λύσουμε
Ζούμε σε μια εποχή ραγδαίων εξελίξεων, γεγονός που δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις επιχειρήσεις, οι οποίες πρέπει να προσαρμοστούν σε εντελώς νέα κανάλια μάρκετινγκ, να ξέρουν πώς να επενδύουν σωστά και να αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Πρέπει να είναι σε θέση να προβλέψουν τις τάσεις της αγοράς και να δρουν προληπτικά. Επιβάλλεται να μειώσουν το κόστος, να προσαρμοστούν σε κανονισμούς και νόμους, να προσλαμβάνουν το κατάλληλο προσωπικό, να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές και να μπορούν να διατηρούν μία καλή έξωθεν εικόνα.
Η στρατηγικά ορθή καθοδήγηση μιας επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά σε μια τόσο περίπλοκη κοινωνία. Ωστόσο, όσο περισσότερο καταλαβαίνετε τι προσφέρει αξία στους πελάτες σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση, για να καθοδηγήσετε την επιχείρησή σας.

Περιγραφή προγράμματος
Το Re:Connect, είναι ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα για 5 επιχειρήσεις και 5-10 designers σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες σε θέματα customer insights, user experience και product/service development, με στόχο τη δημιουργία δεξιοτήτων στρατηγικού σχεδιασμού.
Μέσω της κατάρτισης στο Στρατηγικό Σχεδιασμό, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα κατανοήσουν καλύτερα την αγορά και τους πελάτες τους, θα γίνουν πιο ανταγωνιστικές και θα αυξήσουν την παραγωγικότητα τους. Ταυτόχρονα, 5-10 designers θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, θα επεκτείνουν τις γνώσεις τους και θα γνωριστούν με καινοτόμες εταιρείες.

Το Re:Connect διαρκεί 6 εβδομάδες, με μία συνάντηση μόνο την εβδομάδα, η οποία διαρκεί 2-4 ώρες και ποικίλλει από κατ’ ιδίαν συνεδρίες, σε εργαστήρια για όλους τους συμμετέχοντες του Re:Connect.
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πώς να συμμετέχετε
Τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι designers θα επιλεγούν μέσω μιας διαδικασίας ανοικτής πρόσκλησης υποβολής προτάσεων. Για την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για Επιχειρήσεις, παρακαλούμε δείτε εδώ. Για την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για Designers, παρακαλούμε δείτε εδώ.
Η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις 31/01/2019 ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 08/02/2019 μέσω της ιστοσελίδας του Hellenic Design Centre.

Κόστος συμμετοχής
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, καθώς το κόστος των 1.260,00 € καλύπτεται πλήρως από το Hellenic Design Centre, μια πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ που υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς του ΙΣΝ προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνία
Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, επικοινωνήστε με την κα Αγγελική Μπάρακλη, στο angeliki@hellenicdesigncentre.gr ή στο 2310413285, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30 – 16:30.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 30-09-2020 [0]

Σειρά σεμιναρίων βιβλιοδεσίας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 10-07-2020 [0]

Ο ρόλος του design μπροστά στην κατάσταση του Covid-19 σε διαδικτυακό συνέδριο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 07-07-2020 [1]

Διαδικτυακό το φετινό Athens Digital Arts Festival

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 01-07-2020 [1]

Αναζητώντας την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23-06-2020 [0]

When Law goes pop(!)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 22-06-2020 [0]

Υπάρχει ένα shibui και για εσάς

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 02-06-2020 [0]

Με διαδικτυακή “τελετή” η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ΕΒΓΕ 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20-02-2020 [0]

Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus 6

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 04-02-2020 [0]

Έβδομη χρονιά για τα σεμινάρια και εργαστήρια μεταξοτυπίας P.I.Y.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 18-12-2019 [0]

Αφαιρετική Φόρμα. Τέχνη και Design στην Ελλάδα του 1950 και 1960designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).