Διαμορφώστε το περιεχόμενο του designmag.gr

27-12-2011

Τη χρονιά που μας πέρασε, το designmag.gr συνέχισε την ξέφρενα ανοδική πορεία του, που καταγράφει τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Το νούμερο στην αύξηση των επισκέψεων κατά το 2011 θα ξεπεράσει το 260% (!!!). Ο δε αριθμός των 85.000 μοναδικών επισκεπτών φανερώνει ότι έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της σχεδιαστικής κοινότητας και ότι κατά τα φαινόμενα, κάθε τόσο μέλη του ευρύτερου κοινού κάνουν κάποιο πέρασμα από την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθούν για κάποιο θέμα που άπτεται του design.
Σε τι όμως προσδοκούμε για το 2012;
Ρυθμοί ανάπτυξης σαν κι αυτούς που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να συνεχιστούν με το δεδομένο ότι τα μεγέθη της δημιουργικής κοινότητας είναι πεπερασμένα και έχουν, όπως φαίνεται, ήδη καλυφθεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει και θέτουμε ως στόχο είναι η ποιοτική βελτίωση, η οποία άλλωστε δεν έχει όρια. Για το λόγο αυτό καλούμε εσάς,  το αναγνωστικό μας κοινό να αναλάβετε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του περιεχομένου του designmag.gr.
Αυτό μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
α. Δημοσιεύστε
Αν είστε ενεργοί bloggers, ή θεωρείτε ότι έχετε ευχέρεια στο γραπτό λόγο, στείλτε μας ένα άρθρο σας κι εμείς αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενό του ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας θα το  δημοσιεύσουμε στις σελίδες μας.
β. Ενημερώστε μας
Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν τα καταφέρνετε καλά στο γραπτό λόγο, όταν εντοπίζετε κάποιο θέμα, το  οποίο κρίνετε ενδιαφέρον, στείλτε μας ένα μήνυμα και θα το κοιτάξουμε εμείς. Επί του παρόντος υπάρχουν έξι άνθρωποι που γράφουμε στο designmag.gr, σίγουρα όμως, υπάρχουν πράγματα που μας ξεφεύγουν…
γ. Βάλτε μας στη λίστα του newsletter σας
Αν κατά καιρούς στέλνετε κάποιο newsletter ή δελτίο τύπου αναφορικά με το σχεδιαστικό αντικείμενο της εργασίας σας ή κάποιο γεγονός που διοργανώνετε, προσθέστε μας στη λίστα των παραληπτών. Θα χαρούμε να προβάλουμε τις δουλειές σας (γι’ αυτό άλλωστε είμαστε εδώ)
δ. Πείτε μας τη γνώμη σας
Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση/κριτική/ιδέα/γνώμη, μη διστάσετε να μας την πείτε, κατά προτίμηση επώνυμα, αν όμως έχετε κάποιο ενδοιασμό, έστω και ανώνυμα. Θα χαρούμε να την ακούσουμε.

Το email επικοινωνίας για όλα τα παραπάνω είναι το info@designmag.gr
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα υποστήριξή σας και ελπίζουμε ότι τον αμέσως επόμενο καιρό θα τα λέμε ακόμα πιο συχνά.
Χρόνια πολλά
H συντακτική ομάδα του designmag.gr

5 Responses

 • Παναγιώτης Μεταλληνός

  Ευχές για ακόμα καλύτερα! Και ένα μεγάλο μπράβο για το βήμα που δίνετε στους συναδέλφους και όχι μόνο! Καλύτερη Χρονιά να έχουμε όλοι μας!

 • Dennis Spearman

  μπράβο σε όλη την ομάδα του designmag, για την συνέπεια και τις ανησυχίες της – go on_

 • Μαρίνα

  Μπράβο σε όλη την ομάδα. Η σοβαρή δουλειά και η συνέπεια δικαιώνεται ακόμη και σε αυτή τη χώρα!

 • Yannis

  Bravo se olous!! We love designmag.gr! Kali xronia!

 • το πράγμα μη απτό formerly known as bobo

  @ designmag, c/o λεό:..
  ως προς τα διευκρινιστικά στο σκέλος «α. δημοσιεύστε», δεν βλέπω κάποιον περιορισμό ή κάποια προϋπόθεση σχετικά με την επω-/ανωνυμία των υποψήφιων συντακτών σας… αυτό σημαίνει ότι ο κος. φακίνος υπαναχώρησε από τη θέση του, η οποία απέκλειε την πρότασή σου για «επιστράτευση» της περσόνας μου;..

  😉

  (ας ελπίσουμε ότι θα αντιπαραθέσετε και του χρόνου το αντίστοιχο συγκριτικό γράφημα γραμμής…)Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).