Το design και οι άλλοι στον ΑΚΤΟ από τον Γιάννη Δουρίδα

13-06-2013

Τέσσερα σεμινάρια υπό τη μορφή blend event διοργανώνει ο οικοδεσπότης εισηγητής Γιάννης Δουρίδας (R.C.TECH, Pecha Kucha Athens) σε συνεργασία με ένα διαφορετικό προσκεκλημένο ομιλητή, διακεκριμένο κάθε φορά στον τομέα του, ώστε να εξερευνήσουν τους κοινούς τόπους μεταξύ του design και της εκάστοτε προς μελέτη ειδικότητας, με σκοπό να δοθεί μια σφαιρική προσέγγιση στη συζήτηση.

Η τυπική μέρα ενός designer, είναι καταμερισμένη σε πολλές ενασχολήσεις πέρα από τον σχεδιασμό και τη σύνθεση. Πέρα από το δημιουργικό κομμάτι, καλείται να ψυχολογήσει τον πελάτη του, να συμβουλευτεί τον μηχανικό του, να σκεφτεί πώς θα προωθήσει τη δουλειά του, να ‘τρέξει’ την επιχείρησή του.

Το πρόγραμμα «Το design και οι άλλοι» υπό την αιγίδα του πρώτου blend it event και του κολεγίου τέχνης & Design AKTO , επιχειρεί να αναπτύξει την αλληλεπίδραση που έχει ένας σύγχρονος designer με άλλες ειδικότητες, μέσω ξεχωριστών σεμιναρίων αφιερωμένων το καθένα σε έναν βασικό τομέα: το engineering, την επικοινωνία, την διαφήμιση και τις επιχειρήσεις.
«Το design και οι άλλοι» αποτελείται από τέσσερα σεμινάρια υπό τη μορφή BLEND EVENT: ο οικοδεσπότης εισηγητής και διοργανωτής Γιάννης Δουρίδας (R.C.TECH , Pecha Kucha Athens) σε συνεργασία με έναν προσκεκλημένο ομιλητή διακεκριμένο στον τομέα του, καλούνται να εξερευνήσουν τους κοινούς τόπους μεταξύ του design και της εκάστοτε προς μελέτης ειδικότητας, με σκοπό να δοθεί μια σφαιρική προσέγγιση στη συζήτηση.
Συγκεκριμένα, ο οικοδεσπότης εισηγητής θα προσφέρει μια γενικότερη επισκόπηση του θέματος αλλά και μια πρακτική ματιά με την προβολή παραδειγμάτων και εμπειριών από σύγχρονα έργα πάντα σε συσχέτιση με το χώρο του design. Ο προσκεκλημένος εισηγητής εμβαθύνει περισσότερο και προσπαθεί να διακρίνει τους κοινούς τόπους μεταξύ των δυο αντικειμένων.

Το πρόγραμμα έχει ορισθεί ως εξής:

18 Ιουνίου
Χάρης Χάραρης RADIAL
COMMUNICATION

20 Ιουνίου
Γιάννης Λαδόπουλος ΔΕΚΤΗΣ
ENGINEERING

25 Ιουνίου
Νίκος Μπρούμας OGILVY ONE
MARKETING

27 Ιουνίου
Παύλος Ευμορφίδης COCO-MAT
BUSINESS

Tα εισιτήρια κοστίζουν €10 (φοιτητικό €8).
Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ

10565_634604049902672_1980320122_n

 

One Response

  • designmag

    O AKTO επιθυμεί να σας ενημερώσει για την αναβολή των σεμιναρίων στο πλαίσιο της δράσης “ΒLENT IT: To design και οι άλλοι” προγραμματισμένων για τις 20, 25 και 27 Ιουνίου, λόγω ανασχεδιασμού του προγράμματος εκδηλώσεων.

    Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 26-09-2018 [0]

Εβδομήντα σχεδιαστές και καλλιτέχνες δημιουργούν για τους πυροπαθείς

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20-09-2018 [0]

Το τέταρτο Διεθνές Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 08-09-2018 [0]

Typographic Days 2018 τον Σεπτέμβριο στην Λεμεσό

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23-08-2018 [0]

Στα τέλη Νοεμβρίου το Digitized18

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ 03-08-2018 [0]

Μια διεθνής Τριενάλε Αφίσας, γεννιέται στην Κύπρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 03-07-2018 [0]

Ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών του ΑΚΤΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 19-06-2018 [0]

Eκδήλωση για τον Δημήτρη Πικιώνη στην Εθνική Βιβλιοθήκη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 18-06-2018 [0]

Τον Οκτώβριο στο Athens Metropolitan Expo το ραντεβού για την 16η Syskevasia

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 14-06-2018 [0]

Σεμινάρια χαρακτικής και ντιζάιν στη Βωβούσα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 12-06-2018 [0]

Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών στα Ιωάννιναdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).