Μια πλατφόρμα προβολής Ελλήνων δημιουργών στην Κίνα

25-01-2012

To designlobby.cn είναι η πιο πρόσφατη επιχειρηματική δραστηριότητα του γνωστού στο χώρο του design, Βασίλειου Π. Μπαρτζώκα της CARTECO, σε συνεργασία με μία επιτυχημένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων από την Ελλάδα και την Κίνα. Το designlobby.cn είναι ένα γραφείο αντιπροσώπευσης ταλαντούχων ανθρώπων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο οι οποίοι εξειδικεύονται στους διάφορους τομείς της δημιουργικής οικονομίας (αρχιτεκτονική, γραφιστική, προϊοντικό σχεδιασμό, interior design, branding, web design, φωτογραφία κ.λπ.).
Το designlobby.cn πρόκειται να συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις στην Κίνα και την αγορά της ευρύτερης Ασίας, προσφέροντας υπηρεσίες lobbying, δικτύωσης, marketing και δημοσίων σχέσεων καθώς και νομικές και άλλες συμβουλές. Οι υπηρεσίες της νέας εταιρείας λειτουργούν σε συνδρομητική βάση (με το κόστος της ετήσιας συνδρομής να είναι στα €299 +ΦΠΑ)

Η πρώτη δράση του designlobby.cn είναι η συμμετοχή του στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Κίνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-27 Απριλίου στο Guangzhou με σκοπό την προώθηση δημιουργικών επαγγελματιών οι οποίοι αναζητούν συνεργασίες σε αυτήν την περιοχή.

Το κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους είναι €499 (προ ΦΠΑ). Η προβολή θα γίνει τόσο ψηφιακά σε οθόνες όσο και με έντυπο υλικό που θα ετοιμαστεί για την έκθεση για την κάθε κατηγορία.

Το πακέτο της συμμετοχής περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες:

 • Συμμετοχή στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού εμπορίου κάτω από μία ομπρέλα και δυνατό management.
 • Δυνατότητα στο συμμετέχοντα να παρουσιάσει την δουλειά του στους 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες που παραβρίσκονται στην έκθεση στις 4 ημέρες που αυτή διαρκεί.
 • Πρώτη επικοινωνία και προβολή της δουλειάς του σε δυνητικούς πελάτες, ιδιώτες, παραγωγούς προϊόντων γενικού εμπορίου όπως κεραμικά, ρολόγια, ηλεκτρικές συσκευές κλπ. καθώς και επιχειρηματίες που αναζητούν σχεδιαστές για τις προϊοντικές τους σειρές, σχεδιαστές για την βελτίωση της εταιρικής τους εικόνας, αλλά και αρχιτέκτονες για να σχεδιάσουν τα καταστήματά τους, τις κατοικίες τους, κλπ
 • Δυνατότητα άμεσης συμφωνίας και κλείσιμο έργου.
 • Networking Dinner
 • Δυνατότητα διάλεξης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
 • Έδρα. Το designlobby.cn θα έχει σύντομα έδρα στο Hong Kong και ταυτόχρονα ένα πλέγμα ανθρώπων και συνεργασιών που θα μπορεί να υποστηρίξει τους συνεργάτες του ολοκληρωμένα, προωθώντας τα συμφέροντα της δουλειάς τους με χαμηλό κόστος και υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης.
 • Φυσική και διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής. Εκθεσιακό χώρο & σελίδα στο διαδίκτυο με σωστή προβολή και κατηγοριοποίηση.
 • Matchmaking / Lobbying κατά την διάρκεια της έκθεσης αλλά και μετά.
 • Λογιστική και Νομική κάλυψη μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους συνεργάτες και στους δύο τομείς και ειδικά στον τομέα Πνευματικών Δικαιωμάτων και συμβολαίων.
 • Αποστολή Newsletter, σε Opinion leaders, προμηθευτές και παραγωγούς ανά βιομηχανία ενδιαφέροντος κλπ

Το designlobby.cn έχει την υποστήριξη της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος η οποία θα συμμετέχει και στην έκθεση προωθώντας  το έργο της ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε έναν σχεδιαστή κάτω των 40 ετών να παρουσιάσει την δουλειά του χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

To designlobby.cn υπογράφει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας αντιπροσώπευσης διάρκειας 2 ετών με τον ενδιαφερόμενο το οποίο μετά την πάροδο 2 ετών ανανεώνεται από κοινού ανά έτος με διάρκεια 1+1 έτη. Επίσης παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες έναντι αμοιβής με χρέωση ανά ώρα/ημέρα/εβδομάδα/μήνα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα στη διεύθυνση designlobby.cn@gmail.com καθώς και δείγματα και πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά και τη λειτουργία τους.
Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από ειδική επιτροπή, με βάση μια σειρά ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν τόσο στο υποβληθέν έργο, όσο και στην επαγγελματική λειτουργία του συμμετέχοντα.
Η υποχρέωση της υποβολής του οποιουδήποτε κόστους ισχύει μόνο από τη στιγμή που θα εγκριθεί η συμμετοχή του αιτούντος. Βάση της διαδικασίας αξιολόγησης, το designlobby.cn διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε αίτηση συμμετοχής χωρίς να χρειαστεί να αιτιολογήσει τους λόγους της απόρριψης.
Αποστολή του designlobby.cn είναι η δημιουργία ενός μωσαϊκού σχεδιαστών και δημιουργικών ανθρώπων με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά και ταλέντο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τα ίδια δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες, αρκεί όμως να πληρούν τις προδιαγραφές και να τα έχει θέσει η εταιρεία για τον εαυτό της.

 

Το εκθεσιακό κέντρο του Guanghzou

Με πληθυσμό που φτάνει τα 13 εκατομμύρια, το Guangzhou είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας

YouTube Preview Image

2 Responses

 • Τζανέτος Πετροουλέας

  Μπράβο Βασίλη. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια!

 • Themis Veleris

  regards !Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 26-10-2020 [0]

Πανευρωπαϊκή πρόσκληση για καταγραφή ζημιών του δημιουργικού τομέα

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greecedesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).