Σημαντική η άνοδος στις φετινές συμμετοχές των ΕΒΓΕ

14-02-2014

Η διαδικασία των 13ων Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης έχει πλέον φτάσει στο σημείο της ανάρτησης των καταλόγων των συμμετεχόντων. Μπορείτε να καταφορτώσετε το σχετικό κατάλογο από εδώ
Στο διάστημα από σήμερα Παρασκευή 14/2 μέχρι και τις 12:00 της Παρασκευής 21/2 όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν τη σωστή καταχώρηση των εργασιών τους και να εγείρουν ενστάσεις για έργα δικά τους ή τρίτων.
Για οποιαδήποτε ένσταση, παράλειψη, λάθος ή ερώτηση θα πρέπει να απευθυνθείτε γραπτώς στο info@ebge.gr

Ποια είναι η χρησιμότητα αυτού του καταλόγου
Κάθε χρόνο αναρτάται ο πλήρης κατάλογος των συμμετεχόντων στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης, όχι μόνο για λόγους διαφάνειας, αλλά και για να εξυπηρετηθούν τρεις πολύ πρακτικοί σκοποί:
α. Να ενημερωθεί ο κάθε συμμετέχων κατά πόσο έχουμε παραλάβει τη συμμετοχή του
β. Να βεβαιωθεί ότι την έχουμε καταχωρήσει σωστά
γ. Να ελέγξει ότι οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί από τρίτους είναι καθ’όλα σύμφωνες με τους κανονισμούς

Τι συμβαίνει αν δεν εντοπίσετε τη συμμετοχή σας;
Κατ’ αρχάς ένα σύνηθες λάθος αφορά στις κατηγορίες της αυτοπροβολής και της αυτοέκδοσης. Αν δεν βρίσκετε την υποβολή σας στην κατηγορία που την τοποθετήσατε και τυχαίνει στο συγκεκριμένο έργο να μην υπάρχει πελάτης, ή ο πελάτης να είστε εσείς, ελέγξτε πρώτα αυτές τις δύο κατηγορίες (19 και 20).
Αν πάλι δεν εντοπίσετε τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε άμεσα στο info@ebge.gr.
Ίσως το πακέτο της συμμετοχής σας να μην έχει φθάσει στα χέρια των διοργανωτών, για οποιονδήποτε λόγο. Ίσως να χρειαστεί να το ξαναστείλετε. Έχετε περιθώριο μίας εβδομάδας (μέχρι 21 Φεβρουαρίου, για να λύσουμε κάθε πρόβλημα)

Τι συμβαίνει αν η συμμετοχή σας αναγράφεται λανθασμένα;
Τα τυπογραφικά λάθη και παραλείψεις είναι μάλλον αναπόφευκτα, αλλά και διορθώνονται εύκολα. Πολύ απλά επικοινωνήστε στο info@ebge.gr. Έχετε περιθώριο μίας εβδομάδας (μέχρι 21 Φεβρουαρίου, για να λύσουμε κάθε πρόβλημα).

Τι συμβαίνει αν η εντοπίσατε μια συμμετοχή τρίτου που κακώς έχει υποβληθεί;
Κάποιες φορές συμβαίνει να έχει υποβληθεί μια συμμετοχή την οποία γνωρίζετε και πιστεύετε ότι κακώς έχει υποβληθεί (γιατί για παράδειγμα έχει κυκλοφορήσει εκτός της κρίσιμης περιόδου, ή γιατί αποτελεί προϊόν αντιγραφής ή ακόμη και κλοπής, κ.λπ.).
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενημερώσετε επώνυμα τους διοργανωτές στο info@ebge.gr. Αυτοί, με τη συνεργασία της Κριτικής Επιτροπής, θα εξετάσουν την καταγγελία σας και θα σας απαντήσουμε επίσημα με την τελική απόφαση των υπευθύνων.

Όταν μιλούν οι αριθμοί
Αναφορικά με το “στατιστικό” κομμάτι της καταχώρησης των συμμετοχών, σημειώστε ότι ο κλάδος φαίνεται να βρίσκεται σε ανάκαμψη, αφού η διαφορά από την περσινή χρονιά έχει θετικό πρόσημο +14% στον αριθμό των υποβληθέντων έργων (1096 συνολικά) και θετικό πρόσημο +6% στον αριθμό των συμμετεχόντων (στους αριθμούς αυτούς δεν προσμετράται ποτέ η κατηγορία νέων δημιουργών).
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλετε τα ΕΒΓΕ και να ευχηθούμε να τα πούμε από κοντά στην τελετή απονομής, το βράδυ της 10ης Απριλίου.

ebge144Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 18-02-2020 [2]

Διαγωνισμός λογοτύπου για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 17-02-2020 [0]

Τελευταία εβδομάδα υποβολών για τα European Design Awards 2020

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 06-02-2020 [4]

Συνεργασία ΕΒΓΕ – Art Directors Club Europe

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 09-01-2020 [0]

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αναζητά προσφορές γραφιστικών υπηρεσιών

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 02-12-2019 [0]

Διεθνής διαγωνισμός αφίσας για το μέλλον της Ευρώπης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-11-2019 [2]

Ώρα για τον ετήσιο διαγωνισμό καρναβαλικής αφίσας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 14-10-2019 [1]

Διαγωνισμός για επανασχεδιασμό του λογότυπου του ΕΤΕΚ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 12-09-2019 [0]

4ος διεθνής διαγωνισμός αφίσας Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 07-09-2019 [0]

Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2019 στα Art Directors Club of Europe Award

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-08-2019 [1]

Ο Δήμος Έδεσσας προσκαλεί το κοινό να επιλέξει το λογότυπό τουdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).