Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε στην έκδοση του νέου graphic novel από τον Ηλία Κυριαζή

03-11-2012

Το Elysium Online θα είναι το επόμενο graphic novel που θα κυκλοφορήσει ο δημιουργός κόμικς Ηλίας Κυριαζής. Το πότε ακριβώς θα εκδοθεί είναι κάτι το οποίο μπορείτε να επηρεάσετε κι εσείς, αφού το έργο αυτό θα εκδοθεί μέσω της διαδικασίας του crowd funding.
H διαδικασία του crowd funding είναι ο πιο μοντέρνος και ο ταχύτερα διαδιδόμενος τρόπος χρηματοδότησης. Ο χρήστης προσφέρει ο ίδιος στον καλλιτέχνη όσα χρήματα θέλει για τη χρηματοδότηση του project και σε αντάλλαγμα λαμβάνει μια σειρά από δώρα (στη συγκεκριμένη περίπτωση από ηλεκτρονικά και έντυπα αντίτυπα του comic, μέχρι αυθεντικές σελίδες από τη δημιουργία του μέχρι τη δυνατότητα να εμφανιστεί ο ίδιος στην ιστορία). Συγχρόνως, δε ρισκάρει τα χρήματά του: αν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μήνες δεν έχει μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό για τη χρηματοδότηση, τότε δεν χρεώνονται οι κάρτες και οι λογαριασμοί paypal του.

Συγκεκριμένα όσον αφορά το έργο του Ηλία Κυριαζή, πρόκειται για ένα σκοτεινό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας σε 96 σελίδες που κόβουν την ανάσα!
Το Elysium είναι ένα επαναστατικό site κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες που συνδέονται, θα μπορούν να συνομιλούν με τους νεκρούς αγαπημένους τους. Είναι Οκτώβριος του 2021 και όλοι περιμένουν με αγωνία την επίσημη κυκλοφορία του.
Αυτό που κανείς δεν φαντάζεται είναι ότι οι νεκροί μας μισούν. Μόνο και μόνο επειδή είμαστε ακόμα ζωντανοί. Και κάνουν υπομονή μέχρι να βρεθούν online. Τη στιγμή που θα συμβεί αυτό θα χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (από αυτοκίνητα μέχρι αεροπλανοφόρα), για να μας εξολοθρεύσουν.
Ο Paul είναι ένας προγραμματιστής του Elysium που νιώθει πιο άνετα με τους νεκρούς παρά με τους ζωντανούς. Η αδερφή του, η Anne, που έχουν χρόνια να μιλήσουν, λαχταρά να ξαναμιλήσει online με τη μακαρίτη άντρα της. Η Zarya είναι μια goth έφηβη που βλέπει το θάνατο σα μια περιπέτεια. Μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιβιώσουν τον εφιάλτη που ακολουθεί τη Μέρα Κυκλοφορίας του Elysium.

Αν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε στην έκδοση του Elysium, πληρώνοντας ένα ποσό που ξεκινά από τα 7 και φτάνει έως και τα 1000 δολάρια, κερδίζοντας παράλληλα ένα προϊόν αντίστοιχης αξίας, ακολουθήστε αυτόν το σύνδεσμο

Περισσότερα για τη μέθοδο του crow funding και πώς να τη χρησιμοποιήσετε ώστε να χρηματοδοτήσετε δημιουργικά την πραγματοποίηση μιας ιδέας σας, μπορείτε να μάθετε σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες από την ελληνική πλατφόρμα crowd funding του groopio (σε συνεγασία με το +DESIGN) 

YouTube Preview Image

2 Responses

  • Αγγελική Γελοσά

    Το βίντεο για ποιο λόγο δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους;

  • Ilias Kyriazis

    Eyxaristo poly gia to post!! 🙂Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).