Έβδομο ΕΣΩ την 1η Μαρτίου στη Στέγη

07-02-2018

To ΕΣΩ, η ημερίδα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, της αρχιτεκτονικής και του interior design, έρχεται για έβδομη συνεχόμενη φορά στη μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θεματικές όπως internet sensation, αρχιτεκτονική και η πόλη, σχεδιασμός κατοικιών και ξενοδοχείων, βιομηχανικός σχεδιασμός, αλλά και έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας είναι κάποια από αυτά που θα μας απασχολήσουν. Ανάμεσα στους ομιλητές, ο Νίκος Κτενάς του γραφείου Nikos Ktenàs architecture, ο Λαέρτης Αντώνιος Ando Βασιλείου του γραφείου LAAV Architects, o Παύλος Χατζηαγγελίδης, η Ελευθερία Φατσέα και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου των 314 Architecture Studio, και ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του πολιτιστικού της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και εμπνευστής του κινήματος Κάθε Σάββατο στην Αθήνα, Νίκος Βατόπουλος.

Το ντουέτο σχεδιαστών από το Λονδίνο Luke Pearson & Tom Lloyd – PearsonLloyd Studio, που συμπεριλήφθηκε στα 50 κορυφαία γραφεία του κόσμου τα οποία διαμορφώνουν το μέλλον του παγκόσμιου design, και θα μιλήσουν στο φετινό ΕΣΩ, καλεσμένοι της Inmind του πλατηνένιου χορηγού της ημερίδας.

Επίσης, με την στρατηγική συνεργασία της SGT S.A. και της έκθεσης PRODEXPO, ως Knowledge Partners, εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, θεσμικοί επενδυτές του Real Estate και αρχιτέκτονες θα συζητήσουν σε ένα πάνελ για το παρόν και το μέλλον, αλλά και την δυναμική που αναπτύσσεται στην Αθήνα με αφορμή επενδύσεις άνω των 10 δις Ευρώ που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

Θέμα του πάνελ είναι “Η νέα όψη της πόλης: Ευκαιρίες και Προκλήσεις”. Με την Ελλάδα να έχει εδραιώσει πλέον τη θέση της στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και την Αθήνα να ανακάμπτει, το επενδυτικό ενδιαφέρον αυξάνεται. Οι Χάρης Σιγανός (Executive Director, Zeus International -Wyndham Hotels), η Nαταλία Στράφτη (Chief Operating Officer Grivalia Properties), η Νένη Σπάρτση (schema 4 architects) και η Όλγα Ίτσιου (Technical Director DIMAND) θα μας παρουσιάσουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να κεφαλαιοποιηθεί αυτό το ενδιαφέρον για τη δημιουργία μιας ζωντανής και βιώσιμης Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο Nίκος Ρουσάνογλου, δημοσιογράφος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Για την παρακολούθηση της ημερίδας, απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι 40 € (τιμή προπώλησης) ή 30 € (μειωμένη τιμή για φοιτητές/ανέργους). Όσοι περιμένουν μέχρι την τελευταία εβδομάδα για την αγορά του εισιτηρίου τους (αν υπάρχουν διαθέσιμα έως τότε), θα πρέπει να καταβάλουν το πλήρες αντίτιμο των 50 €.

Για αναλυτικές πληροφορίες αλλά και εισιτήρια ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Συντελεστές: +DESIGN, Archisearch.gr
Πλατινένιος Χορηγός: Inmind
Χρυσός Χορηγός: Alumil
Ασημένιος Χορηγός: Miele
Χάλκινος Χορηγός: Europa
Διακεκριμένος Χορηγός: SIAS, secco
Μεγάλος Χορηγοί: Nafpliotis Glass, Kanelli SA, minotticucine, Guardian Glass, Ηρακλής
Υποστηρικτές: S Plasticon, obqo, URBI ET ORBI, Conferience, taf, New Hotel, Architecture & Design Film Festival, Decode fab lab, Prodexpo
Χορηγοί Επικοινωνίας: ek mag, lovegreece, OZONRAW, The Greek Foundation, elculture, Living Postcards, AthensVoice, Andro, ΚΤΙΡΙΟ, Επιχειρώ, Popaganda, 100% HotelShow

 

Aγορά εισιτηρίων: https://www.eventora.com/el/Events/esw18Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 30-09-2020 [0]

Σειρά σεμιναρίων βιβλιοδεσίας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 10-07-2020 [0]

Ο ρόλος του design μπροστά στην κατάσταση του Covid-19 σε διαδικτυακό συνέδριο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 07-07-2020 [1]

Διαδικτυακό το φετινό Athens Digital Arts Festival

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 01-07-2020 [1]

Αναζητώντας την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23-06-2020 [0]

When Law goes pop(!)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 22-06-2020 [0]

Υπάρχει ένα shibui και για εσάς

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 02-06-2020 [0]

Με διαδικτυακή “τελετή” η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ΕΒΓΕ 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20-02-2020 [0]

Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus 6

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 04-02-2020 [0]

Έβδομη χρονιά για τα σεμινάρια και εργαστήρια μεταξοτυπίας P.I.Y.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 18-12-2019 [0]

Αφαιρετική Φόρμα. Τέχνη και Design στην Ελλάδα του 1950 και 1960designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).