Διαγωνισμός λογοτύπου για φοιτητές από φοιτητές

16-07-2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Υοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα» στα πλαίσια εορτασμού των 25 χρόνων της προκηρύσσει διαγωνισμό για την σχεδίαση της νέας του “οπτικής ταυτότητας” – λογότυπο (logo). Στόχος του διαγωνισμού αποτελεί η σχεδίαση ενός σύγχρονου, πρωτότυπου, ουδέτερου αλλά και ταυτόχρονα αντιπροσωπευτικού λογοτύπου, για το σύλλογο. Ο διαγωνισμός χαρακτηρίζεται ανοιχτός φοιτητικός διαγωνισμός ιδεών για την ανάδειξη καλύτερης δυνατής πρότασης.

Ο διαγωνισμός οργανώνεται και συντάσσεται από φοιτητές για τους φοιτητές. Στον διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές (και ομάδες φοιτητών) γραφιστικής, αρχιτεκτονικής, καλών τεχνών αλλά και όλοι οι φοιτητές ανεξάρτητα με το αντικείμενο σπουδών τους. 
Στο διαγωνισμό θα απονεμηθεί ένα (1) βραβείο στο επικρατέστερο λογότυπο -νικητήρια συμμετοχή. Αυτό θα είναι το χρηματικό έπαθλο των διακοσίων ευρώ (€200).

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων ορίζεται η 30/09/2019, ημέρα Δευτέρα. Μετά την λήξη της προθεσμίας καμία πρόταση δεν γίνεται δεκτή.

Η διαδικασία αξιολόγησης καταγράφεται σε πρακτικό ανά συνεδρίαση (εάν υπάρχουν περισσότερες από μία συνεδρίαση) και ύστερα σε ένα ενιαίο συνεκτικό
κείμενο. Μετά την εξέταση και τη διαλογή των τριών (3) επικρατέστερων προτάσεων από την κριτική επιτροπή, η τελική κρίση της νικητήριας πρότασης θα αποφασισθεί ύστερα από Γενική Συνέλευση η οποία θα αποφασισθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μετά από αίτημα της κριτικής επιτροπής.

Τις πλήρεις προδιαγραφές του διαγωνισμού και όλες τις σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 14-10-2019 [0]

Διαγωνισμός για επανασχεδιασμό του λογότυπου του ΕΤΕΚ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 12-09-2019 [0]

4ος διεθνής διαγωνισμός αφίσας Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 07-09-2019 [0]

Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2019 στα Art Directors Club of Europe Award

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-08-2019 [1]

Ο Δήμος Έδεσσας προσκαλεί το κοινό να επιλέξει το λογότυπό του

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 30-07-2019 [0]

Άλλος ένας οργανισμός αναζητά δωρεάν λογότυπο μέσω ανοιχτού διαγωνισμού

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 19-07-2019 [0]

Η νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου αναζητά όνομα και λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-07-2019 [0]

5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία

ΆΡΘΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 04-07-2019 [6]

Το πρόβλημα με τον διαγωνισμό λογοτύπου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-07-2019 [0]

Διαγωνισμός για το λογότυπο της Κυπριακής Δικαστικής Υπηρεσίαςdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).