Μια ελληνική εφαρμογή για iPhone που στοχεύει πολύ ψηλά

23-12-2011

Tο gipht.me είναι μια πλατφόρμα για την επικοινωνία μέσω επαυξημένων (enhanced) μηνυμάτων και διαδραστικών εμπειριών από smartphone σε smartphone. ανεπτυγμένη από Έλληνες, η οποία είναι διαθέσιμη για δωρεάν καταφόρτωση ως εφαρμογή για iPhone από το App Store εδώ.
Μέσω του gipht.me οι χρήστες ανταλλάσσουν έξυπνο, έτοιμο περιεχόμενο -το οποίο επιλέγουν από μια τεράστια έτοιμη βιβλιοθήκη- και το προσωποποιούν ανάλογα με το μήνυμα που θέλουν να στείλουν. Η ιδιαίτερη καινοτομία του gipht.me εντοπίζεται στο γεγονός πως εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρουν τα σημερινά smartphones: οθόνες αφής, gps, σύνδεση με το διαδίκτυο, αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τα μετακίνησε κτλ. Το gipht.me, με την βιβλιοθήκη έτοιμου υλικού του -τα giphts- επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ‘τυλίξει’ τα μηνύματά του. Προσφέρει μια πληθώρα εμπειριών στους χρήστες: Διαδραστικές κάρτες, μηνύματα με εποχικό περιεχόμενο (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγίου Βαλεντίνου), ενθύμια στιγμών, κουπόνια, προσφορές, geo-located δώρα και στο άμεσο μέλλον virtual αντικείμενα, αντικείμενα επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality giphts) κ.α.
Ειδικά για τις φετινές γιορτές η ομάδα του gipht.me έχει δημιουργήσει πληθώρα giphts με εορταστικό περιεχόμενο. Οπότε μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε το gipht.me για να στείλετε επαυξημένες ευχές!
Σημειώστε ότι αν και ελληνικής σύλληψης και εκτέλεσης, το gipht.me έχει χρηματοδοτηθεί μέσα από διεθνές επενδυτικό σχήμα που περιλαμβάνει επενδυτές από την Silicon Valley, την Ρωσία καθώς και την Ταιβάν και απευθύνεται στην διεθνή αγορά. Εκδόσεις του gipht.me σε Android θα είναι διαθέσιμες τον Ιανουάριο του 2012 και αναπτύσσονται εκδόσεις για Windows Phone, Bada και iPad οι οποίες αναμένονται το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.gipht.me

One Response

  • fiveeight

    Μπράβο, άξια προσπάθεια για όλο το σχεδιασμό και development. Είναι όμως ένα app που η πρακτικότητά του περιορίζεται σε κλουβί χάμστερ.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).