Ελληνικό… GREXCITING ντιζάιν στην iSaloni 2013

02-04-2013

Η πλατφόρμα επικοινωνίας Interiors from Greece η οποία προωθεί παγκοσμίως την Ελληνική βιομηχανία σχεδιασμού και παραγωγής προϊόντων που σχετίζονται με την εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική (οικιακό έπιπλο, επαγγελματικός εξοπλισμός, φωτισμός, υλικά, εσωτερική / εξωτερική δόμηση), «φορά τα καλά» της και λαμβάνει μέρος στο μεγαλύτερο –παγκοσμίως- θεσμό στο χώρο του επίπλου και του ντιζάιν, την i saloni (9-14 Απριλίου 2013) στο Μιλάνο.

Έχοντας αναλάβει την επικοινωνιακή υποστήριξη και προώθηση Ελληνικών εταιρειών που πρόκειται να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκες προτάσεις και συλλογές τους στις εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματιών που θα κατακλύσουν το εκθεσιακό κέντρο της Ιταλικής μητρόπολης, η Interiors from Greece στοχεύει στη συσπείρωση του ελληνικού στοιχείου και την ανάδειξη του σε ανταγωνιστικό «προϊόν». Τόσο οι Έλληνες κατασκευαστές όσο και οι σχεδιαστές εργάστηκαν πυρετωδώς και με συνέπεια ώστε το αποτέλεσμα που θα παρουσιαστεί κατά την Design Week να είναι το αρτιότερο δυνατό. Πιο συγκεκριμένα, Έλληνες κατασκευαστές  θα συμμετάσχουν και στις τρείς ενότητες της φετινής i saloni, (Salone Internazionale del Mobile, Euroluce και Salone Ufficio).

Η Interiors from Greece θα συμμετέχει στη διοργάνωση και ως εκπρόσωπος τύπου. Περίπτερο της ιστοσελίδας (pav. 15 box 03) θα στηθεί στο χώρο της Euroluce ενώ η ομάδα που την απαρτίζει θα βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό το έργο Ελλήνων κατασκευαστών μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας η οποία λειτουργεί στην διεύθυνση www.interiorsfromgreece.com

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμβολική απεικόνιση της καμπάνιας,  είναι ένα τσαρούχι κατασκευασμένο από ξύλο ελιάς. Είναι χειροποίητο υλοποιημένο project του γνωστού studio Greece is for lovers, υπό τον τίτλο OLIVE WOOD. Η χρήση του εν λόγω project σαν σύμβολο της διεθνούς καμπάνιας “INTERIORS FROM GREECE at i saloni 2013” είναι αποτέλεσμα ευγενικής χορηγίας των Θάνου Καραμπάτσου και Χριστίνας Κοτσιλέλου (Greece is for lovers team).

1. al2_designed by Sotiris Lazou

al2 (Σωτήρης Λάζου)

2. candia_strom_handmade mattresses

Candia Strom

3. de_code_designed by Sotiris Lazou

De code (Σωτήρης Λάζου)

4. Laro_from company's children furniture collection

Laro

5. Lattas furniture solutions_designed by Yiannis Georgaras

Lattas furniture solutions (Γιάννης Γεωργαράς)

6. papadatos_from company's sofas collection

Παπαδάτος

7. Viokef_from company's interior lighting collection

Viokef

8. Violam_from company's interior lighting collection

Violam

 Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 25-09-2020 [0]

Κατάλογος νικητών και merchandise ΕΒΓΕ 2020

ΝΕΑ 25-09-2020 [0]

Το branding στην εποχή της πολιτικής ορθότητας

ΝΕΑ 24-09-2020 [0]

Οι ελληνικές επιτυχίες στα pentawards 2020

ΝΕΑ 11-09-2020 [3]

Aπό την Interweave η καμπάνια για τους μαθητές και τον covid-19

ΝΕΑ 11-09-2020 [0]

Σε τροχιά συνολικού rebranding τα KEΠ

ΝΕΑ 16-07-2020 [0]

Αναβολή για τον Οκτώβριο του 21 παίρνει η Syskevasia

ΝΕΑ 08-07-2020 [1]

Mια αφοπλιστικά ειλικρινής προκήρυξη από την Κύπρο

ΝΕΑ 06-07-2020 [11]

Tα αποτελέσματα των βραβείων Ermis Branding and Design 2020

ΝΕΑ 27-06-2020 [0]

‘Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Milton Glazer

ΝΕΑ 24-06-2020 [1]

H πρωτοβουλία Designers Act τραβά την προσοχή της ΕΕdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).