Διεθνής διαγωνισμός από τη Heineken

24-06-2013

Η Heineken πραγματοποιεί μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας για δημιουργικούς και πρωτοπόρους σχεδιαστές, καλώντας τους να αναπτύξουν ιδέες που θα επανεφεύρουν την εμπειρία απόλαυσης της μπίρας για τους καταναλωτές άνω των 60 ετών, μέσω της πλατφόρμας IdeasBrewery.com. Η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα καταναλωτών συχνά δεν αποτελεί προτεραιότητα σε αντίστοιχες προσπάθειες, όμως δεν παύει να είναι μια «απελευθερωμένη» γενιά καταναλωτών, η οποία απολαμβάνει περισσότερη ελευθερία από εργασιακές υποχρεώσεις, παιδιά και άγχος, και αποζητά  καλύτερη ποιότητα ζωής και ευεξία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Heineken προσκαλεί δημιουργικά μυαλά απ’ όλο τον κόσμο να προτείνουν φρέσκιες ιδέες σχετικά με το θέμα της μπίρας, τη συσκευασία της και τον τρόπο σερβιρίσματός της με στόχο να ανανεώσουν την εμπειρία κατανάλωσης για τους καταναλωτές άνω των 60 ετών.

Ο διαγωνισμός θα είναι στο αέρα μέχρι τις 27 Ιουνίου στη θεματική πλατφόρμα IdeasBrewery.com και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την πρότασή τους περιγράφοντας την ιδέα τους, πώς αυτή θα επηρεάσει τα παραπάνω θέματα και πώς θα ωφελήσει τελικά τους συγκεκριμένους καταναλωτές. Από τη διαδικασία θα επιλεγούν 6 φιναλίστ που θα ταξιδέψουν στα κεντρικά γραφεία της Heineken, στο Amsterdam για να συμμετάσχουν σε ένα σεμινάριο μαζί με ειδικούς της Heineken και να αναπτύξουν περαιτέρω τις ιδέες τους. Στη συνέχεια, μια κριτική επιτροπή από ειδικούς και αναγνωρισμένα άτομα του χώρου, όπως ο Dominic Wilcox (Speed Creator), Alex Goh (Designtaxi.com), Daniel Quinn (Happen.com) θα επιλέξουν τους 3 νικητές που θα μοιραστούν το βραβείο των $10,000

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επισκεφτείτε το site www.IdeasBrewery.com

YouTube Preview Image

One Response

  • george

    Εφ’όσων δημοσιεύετε τέτοια άρθρα, θα ήταν καλό αυτό να γίνεται νωρίτερα, και όχι 3 μέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-02-2019 [1]

Νέο λογότυπο με αμοιβή €5.000 αναζητεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 12-02-2019 [0]

Σε δέκα ημέρες λήγει η περίοδος υποβολής για τα European Design Awards 2019

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 24-01-2019 [0]

Τι νέο υπάρχει στα ΕΒΓΕ 2019

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 04-01-2019 [0]

Η Absolut δίνει βήμα στη δημιουργικότητα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 02-01-2019 [0]

Διαγωνισμός Young Balkan Designers για βιομηχανικούς σχεδιαστές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 17-12-2018 [0]

Διεθνής διαγωνισμός ετικέτας για νέους σχεδιαστές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 11-12-2018 [0]

Διαγωνισμός επετειακής αφίσας και λογοτύπου από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-09-2018 [1]

Tρίτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-08-2018 [0]

Δεύτερος διαγωνισμός fanzine από την Βακαλό

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-07-2018 [0]

Υποβολή αφισών για το Φεστιβάλ Γραφιστικής της Σκωτίαςdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).