Ο Jonathan Barnbrook στο Πανόραμα Design

31-10-2012

Ο Jonathan Barnbrook είναι ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές στη σύγχρονη σκηνή της γραφιστικής.
Θα τον ξέρετε από τη δουλειά του για (μεταξύ άλλων) τη Shiseido, τα εξώφυλλα του David Bowie και των Tuxedomoon, τον κατάλογο του Damien Hirst, τις γραμματοσειρές Mason και Bastard.
Ίσως να τον γνωρίζετε από το έντονο κοινωνικό του έργο, τη συμμετοχή του στο μανιφέστο first things first, τις δουλειές του για τους adbusters, ή την εμπλοκή του με το κίνημα Occupy London. Μπορεί να έχετε παραβρεθεί στην προσωπική του έκθεση στο Design Museum ή να είχατε την τύχη να παρακολουθήσετε μια από τις διαλέξεις του, που έχουν πραγματοποιηθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Το σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα θέλετε να τον δείτε από κοντά και στην Αθήνα. Και από την πλευρά μας είμαστε πολύ υπερήφανοι που τον φιλοξενούμε και που δίνουμε στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν τόσο σημαντικό δημιουργό.

 

Το ένατο Πανόραμα Design, διοργανώνεται από το περιοδικό +Design, με την υποστήριξη του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού κέντρου Δαΐς, στο Μαρούσι στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2012. 
Εισιτήρια για το Πανόραμα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης (με σημαντική έκπτωση) μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Ισχύουν ακόμα περισσότερο μειωμένες τιμές για τα (ταμειακώς εντάξει) μέλη της Ένωσης Γραφιστών, φοιτητές και ανέργους, απαραιτήτως με τη επίδειξη κάρτας μέλους, φοιτητικής ταυτότητας (ή βεβαίωσης γραμματείας) και κάρτας ανέργου αντίστοιχα.
Περισσότερα εδώ

4 Responses

 • Κοκκινοβουλίτσα

  Taxidomoon?
  Τρολάρετε τους εαυτούς σας…..

 • designmag

  Πoυ ήσουν βρε Μπόμπο;
  Σε χάσαμε!!!
  😀

 • dgk

  tuxedomoon ρε γκαγκάνια…

 • Κοκκινοβουλίτσα

  Είμαι σίγουρη ότι έγινε κάποια παρεξήγηση τώρα αλλά δεν πειράζει.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).