Το νέο του λογότυπο του αναζητά ο δήμος Κω

24-10-2017

Προτάσεις για τη δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογότυπου) του Δήμου Κω καλούνται να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι από την αναλυτική πρόσκληση με αριθμό πρωτ. 33117/18-10-2017.

Ο λογότυπος θα πρέπει να συνδυάζει στοιχεία της ιστορικής, πνευματικής,γεωγραφικής, φυσικής και πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού και να προβάλλει την εικόνα του ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού στην ελληνική και τη διεθνή αγορά. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών, μεμονωμένα ή κατά ομάδες.

Ο λογότυπος θα πρέπει να:
• είναι σαφής, αναγνωρίσιμος, εύκολα αντιληπτός και να προσελκύει την προσοχή
• συνοδεύεται με αιτιολογικό – επεξηγηματικό κείμενο από τον δημιουργό του,
• περιλαμβάνει εικαστικό και λεκτικό μέρος, με την επωνυμία του Δήμου («Δήμος Κω»),
• είναι πρωτότυπος και μοναδικός, όπως ορίζουν οι ισχύουσες διατάξεις του Ν. 2121/1993 «Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» (ΦΕΚ 25Α/1993), να μην αποτελεί δηλαδή προϊόν απομίμησης ή αντιγραφής και να μην παραπέμπει σε άλλα σήματα.
• είναι λειτουργικός στη χρήση του, επιδεκτικός σε σμίκρυνση και σε μεγέθυνση χωρίς να χάνει την επικοινωνιακή του δύναμη και να αλλοιώνεται το σχήμα του, ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε μορφή (π.χ. σημαία, πινακίδα, κάρτα, επιστολή, φάκελος αλληλογραφίας κλπ).

Στο νικητή θα απονεμηθεί έγγραφος τίτλος και χρηματικό βραβείο € 2.000, ενώ στους δημιουργούς της δεύτερης και της τρίτης καλύτερης πρότασης θα αποδοθεί εύφημος μνεία.
Η αξιολόγηση των προτάσεων που θα κατατεθούν θα γίνει από πενταμελή επιτροπή, η σύνθεση της οποίας δεν είναι ακόμα γνωστή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραίτητα να προμηθευτούν όλα τα σχετικά έγγραφα που είναι διαθέσιμα και σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα του Δήμου Κω, τα οποία είναι:
• Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
• Περιληπτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
• Έντυπο αίτησης
• Υπεύθυνη δήλωση
• Υπόδειγμα εξωτερικού φακέλου συμμετοχής
• Υπόδειγμα φακέλου πρότασης
• Υπόδειγμα φακέλου αίτησης

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Συντονισμού, Δημοτικής Περιουσίας, Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης & Πρωτογενούς Τομέα, που βρίσκεται στην οδό Σκεύου Ζερβού 40, Κως 85300, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας 2242361531, e-mail: p.anesti@kos.gr) από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση, τα απαραίτητα έγγραφα (υποδείγματα) ή διευκρινίσεις.

Η υποβολή των προτάσεων μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους (ή εκπρόσωπό τους) ή με ταχυδρομική αποστολή ή με εταιρία ταχυμεταφορών στην παραπάνω διεύθυνση και η προθεσμία λήγει στις 13-12-2017.

2 Responses

  • Διονυσία

    Καλησπέρα,ονομάζομαι Διονυσία Παπανικόλα και θα ήθελα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό για δημιουργία νέου λογοτύπου του Δήμου Κω .

  • Γιώργος

    @Διονυσία, εδώ είναι ένα άρθρο ενός περιοδικού που ασολείται με το design (από εκεί βγαίνει και η ονομασία του site!) το οποίο ενημερώνει το κοινό για το διαγωνισμό. Αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις και να γράφεις και θα φτάσεις στο link του Δήμου (υπάρχει εκεί επάνω ΜΕ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) όπου περιέχει όλες τις πληροφορίες για το πώς θα καταθέσεις πρόταση. Το οτι κάνεις αίτηση εδώ εκτός από το κομμάτι της πλάκας που έχει μάλλον δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι…Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 02-12-2019 [0]

Διεθνής διαγωνισμός αφίσας για το μέλλον της Ευρώπης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-11-2019 [2]

Ώρα για τον ετήσιο διαγωνισμό καρναβαλικής αφίσας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 14-10-2019 [1]

Διαγωνισμός για επανασχεδιασμό του λογότυπου του ΕΤΕΚ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 12-09-2019 [0]

4ος διεθνής διαγωνισμός αφίσας Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 07-09-2019 [0]

Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2019 στα Art Directors Club of Europe Award

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-08-2019 [1]

Ο Δήμος Έδεσσας προσκαλεί το κοινό να επιλέξει το λογότυπό του

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 30-07-2019 [0]

Άλλος ένας οργανισμός αναζητά δωρεάν λογότυπο μέσω ανοιχτού διαγωνισμού

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 19-07-2019 [0]

Η νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου αναζητά όνομα και λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 16-07-2019 [0]

Διαγωνισμός λογοτύπου για φοιτητές από φοιτητές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-07-2019 [0]

5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφίαdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).