Ο Ηλίας Κυριαζής γιορτάζει δέκα χρόνια στον κόσμο των κόμικς

24-11-2011

Ο δημιουργός κόμικς Ηλίας Κυριαζής συμπληρώνει μια δεκαετία καριέρας σε Ελλάδα και Αμερική και σας καλεί να το γιορτάσετε μαζί, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τη 1μμ μέχρι τις 6μμ στο γνωστό κομιξάδικο TILT Ασκληπιού 37, Αθήνα).
Στο πάρτυ θα παρουσιαστεί το νέο κόμικ του Ηλία Κυριαζή, The Dragon And The Ghost, που έγινε ειδικά γι’ αυτή την επέτειο και θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να το αγοράσετε (σε ειδική τιμή) πριν ξεκινήσει η αποκλειστική online διάθεση του. Επίσης θα υπάρχουν και prints, stickers, original art και λοιπό merchandising, όλα διαθέσιμα για πρώτη φορά και μόνο για την ημέρα του πάρτυ. O Ηλίας θα βρίσκεται εκεί για να σκιτσάρει, να υπογράφει τα κόμικς του, να συζητάει για κόμικς δικά του και άλλων και να τσιμπολογάει από τον μπουφέ.
Το Tilt για να γιορτάσει το γεγονός θα διαθέσει μεγάλο μέρος του στοκ του σε τιμές προσφοράς. Όσοι περάσουν από το “ταμείο”, θα συμμετάσχουν στο τέλος σε κλήρωση για κάποια πρωτότυπα έργα του Ηλία.

O Ηλίας Κυριαζής εργάζεται ως δημιουργός κόμικς από το 2001. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός με τα κόμικς του “Manifesto”, “Blood Opera”, “Σε βλέπω”, “Blockbuster”, “Ένα τσιγάρο χρόνος” κ.α. της Ελευθεροτυπίας και των εκδόσεων Τεγόπουλος καθώς και τα “Subart” ,“Tούρτα” και “Blast comics” των εκδόσεων Giganto.
Από το 2007 έχει στρέψει την προσοχή του στην Αμερικάνικη αγορά κόμικς. Συνεργάστηκε με το ιστορικό περιοδικό Dark Horse Presents, με το online τμήμα της DC comics με το κόμικ του “Melody”, με την IDW με τα κόμικς “Galaxy Quest: Global Warning” και “Ghostbusters: Displaced Aggression”. Aπό την ίδια εταιρία κυκλοφόρησε και το προσωπικό του graphic novel, “Falling for Lionheart” που κυκλοφόρησε και στα ελληνικά από τη Jemma Press ως “Μια καρδιά για το Λεοντόκαρδο”.

Το “The Dragon And The Ghost” είναι ένα συλλεκτικό, ασπρόμαυρο κόμικ, 16 σελίδων, σε Αγγλική γλώσσα. Τυπώθηκε σε περιορισμένη έκδοση 250 αριθμημένων και υπογεγραμμένων αντιτύπων και μετά την ημέρα της παρουσίασης δε θα διανεμηθεί στα καταστήματα αλλά θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο online store του δημιουργού.
Η ιστορία ξετυλίγεται βαθειά μέσα στο δάσος, όπου ζει ο τελευταίος δράκος της Αμερικής. Από την τεράστια συλλογή θησαυρών του, το καμάρι του είναι η Γυναίκα-Σε-Μέταλλο, ένα ανεκτίμητο, ζωντανό άγαλμα, στοιχειωμένο από το φάντασμα της δημιουργού του. Σ’ αυτήν βασίζεται για να εντυπωσιάσει τον Βασιλιά Των Δράκων που θα τον επισκεφτεί για πρώτη φορά εδώ και αιώνες.
Και είναι προετοιμασμένος να κάνει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι δεν θα τον απογοητεύσει.

One Response

  • Elias Tabakeas

    Εξαιρετικός συνάδελφος! Να τα εκατοστήσει!Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 21-09-2020 [2]

Από την Red Creative τα 55α Δημήτρια

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 04-09-2020 [0]

Η οπτική ταυτότητα του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 17-07-2020 [19]

H νέα ταυτότητα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 14-05-2020 [6]

Εναλλακτική για μάσκες προσώπου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 15-04-2020 [1]

Μια γραμματοσειρά εμπνευσμένη από τις ημέρες του Koρωνοϊού

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 29-03-2020 [0]

Επετειακός λογότυπος για το τα 200 χρόνια από το 1821 και από την Αμερικανική Πρεσβεία

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 20-03-2020 [0]

Σλοβένος γραφίστας εμπνέεται από τον COVID-19

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 14-02-2020 [0]

Η νέα ταυτότητα της Aegean

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 10-02-2020 [2]

Η Beetroot σχεδιάζει για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 22-11-2019 [1]

Εναλλακτικές κινηματογραφικές αφίσες από τον Γιώργο Προμπονάdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).