Επιτυχημένη η παρουσία του LoveGreece.com στο ετήσιο συνέδριο των Design Hotels

12-10-2015

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του LoveGreece.com, της πλατφόρμας του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη για την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων, στο ετήσιο συνέδριο των Design Hotels. 

Το φετινό συνέδριο των Design Hotels που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα συνέδεσε την αγάπη και τη δεξιότητα ενός δημιουργού για την τέχνη του, με την αγάπη του ξενοδόχου να παρέχει αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες, ενώ κράτησε στο επίκεντρο των ομιλιών αυτό που βρίσκεται στην καρδιά της Ελληνικής κουλτούρας, την έννοια “φιλοξενία”. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου το LoveGreece.com  παρουσίασε τους ανθρώπους του, έκανε επαφές με ξενοδόχους του δικτύου και δημοσιογράφους όπως τον Christoph Amend, αρχισυντάκτη της εφημερίδας Die Zeit και τον Tyler Brûlé, ιδρυτή του Wallpaper Magazine και Monocle, προώθησε και τοποθέτησε τα προϊόντα των παραγωγών και των designers στην σκηνή αλλά και σε στρατηγικά σημεία προβολής, και είχε σημαντική παρουσία στο συνέδριο στο Μουσείο Μπενάκη αλλά και στο Welcome Event που έλαβε μέρος στο Ζάππειο.

Ανάμεσα στους ταλαντούχους επιχειρηματίες που παρουσιάστηκαν μέσα από τo LoveGreece.com ήταν οι: Νικόλας & Μάνος Σμυρλάκης με τα παραδοσιακά λικέρ Finest Roots, Θάνος & Πάνος Κλουτσινιώτης με τη σειρά προϊόντων Ladolea, Θεανώ Πετρίδου, Σέργιος Φωτιάδης & Φίλιππος Φωτιάδης του γραφείου We Design με μια γκάμα χρηστικών αντικειμένων της σειράς Greece Revisited, Έλενα Σύρακα με αντιπροσωπευτικά κοσμήματα της συλλογής Nour, Λίλα Κούρτη γαστρονομική σύμβουλος της εταιρίας Trikalinos με τη βραβευμένη σειρά προϊόντων Grey Mullet Bottarga, Κωνσταντίνος Δάϊνας και Στέφανος Λοίζος με το Mastiqua το μεσογειακό ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο. 

Ο Project Director του LoveGreece.com Βασίλειος Μπαρτζώκας, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί το ξεκίνημα μιας σειράς δράσεων που περιλαμβάνουν την προώθηση των χαρισματικών Ελλήνων, δημιουργών και επιχειρήσεων, που προβάλει το LoveGreece.com στο παγκόσμιο δίκτυο των μελών του club των Design Hotels, τα οποία ανήκουν στο portfolio της Starwood. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Τα Design Hotels ήρθαν στην Ελλάδα και την στήριξαν έμπρακτα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Δημιουργική σκηνή μέσα από τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού event, και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

P1070281Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 25-09-2020 [0]

Κατάλογος νικητών και merchandise ΕΒΓΕ 2020

ΝΕΑ 25-09-2020 [0]

Το branding στην εποχή της πολιτικής ορθότητας

ΝΕΑ 24-09-2020 [0]

Οι ελληνικές επιτυχίες στα pentawards 2020

ΝΕΑ 11-09-2020 [3]

Aπό την Interweave η καμπάνια για τους μαθητές και τον covid-19

ΝΕΑ 11-09-2020 [0]

Σε τροχιά συνολικού rebranding τα KEΠ

ΝΕΑ 16-07-2020 [0]

Αναβολή για τον Οκτώβριο του 21 παίρνει η Syskevasia

ΝΕΑ 08-07-2020 [1]

Mια αφοπλιστικά ειλικρινής προκήρυξη από την Κύπρο

ΝΕΑ 06-07-2020 [11]

Tα αποτελέσματα των βραβείων Ermis Branding and Design 2020

ΝΕΑ 27-06-2020 [0]

‘Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Milton Glazer

ΝΕΑ 24-06-2020 [1]

H πρωτοβουλία Designers Act τραβά την προσοχή της ΕΕdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).