Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

30-01-2019

H La Petite Jumelle είναι μία  πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία που για 45 σχεδόν χρόνια δεν σταματά να εξελίσσεται και να καινοτομεί. Μέχρι σήμερα εξειδικεύεται στην κατασκευή custom made συσκευασιών υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας τη βιομηχανική με τη χειροποίητη παραγωγή. Κατασκευάζει πολυτελή κουτιά, stand, classer, press kits, gift box, δειγματολόγια, καταλόγους, καρτολίνες, εξώφυλλα βινυλίου και cd κ.ά. σε μικρά και μεγάλα τιράζ.

«Στόχος μας είναι οι επενδύσεις και η αύξηση  της παραγωγικής μας δύναμης, με γνώμονα όμως πάντα τον άνθρωπο και την συμμετοχή του στη δημιουργία», λέει ο Πάρις Ορφανός, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Η φιλοσοφία της La Petite Jumelle για το διαφορετικό βασίζεται  από σήμερα στην αυτοματοποίηση της πολυτελούς συσκευασίας,  που σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα της ομάδας της , την τεχνογνωσία, την ποικιλία των υλικών και τον αρμονικό συνδυασμό τους,  δημιουργεί τη NEW GENERATION OF LUXURY PACKAGING! 

Πρόσφατα μάλιστα επένδυσε σε ένα νέο μηχάνημα, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο την υπηρεσία κατασκευής Luxury Packaging Rigid Box. «Με αυτή  μας την επένδυση, μπορούμε πλέον να παράγουμε κουτί διάστασης μέχρι και  50x70x25 cm ύψος,  καθώς και λοξά κουτιά με ακρίβεια στις συμπτώσεις,  με ποικίλα υλικά (χαρτί, πανί, δερματίνη κ.α.) και δυνατότητα εσωτερικού γυρίσματος του ντυσίματος του κουτιού έως και 10 cm , και όλα αυτά με σεβασμό και ευαισθησία προς το περιβάλλον», καταλήγει ο Πάρις Ορφανός.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).