Ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ψηφιακής παραγωγής του πλανήτη στο digitized 2012

31-07-2012

Η MediaMonks είναι το μεγαλύτερο ψηφιακό δημιουργικό γραφείο στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε πριν από 12 χρόνια και σήμερα διαθέτει γραφεία σε τρεις πόλεις: το Άμστερνταμ, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, στα οποία απασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών ειδικοτήτων περίπου 170 άτομα.
Η δουλειά τους έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων, FWA, Cannes Lions, ΒΙΜΑ, Webbies κ.λπ. Ανάμεσα στις δεκάδες πελατών κάποιος μπορεί να διακρίνει ονόματας όπως O’Neil, KLM, McDonald’s, Philips, Nike, Algida κ.λπ.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν, οι διοργανωτές του δεύτερου Digitized, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, ανακοινώνουν την έλευση της MediaMonks.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εισιτήρια για το Digitized θα προπωλούνται στην τιμή των €35 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου. Αν μετά τις 7 υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια, η τιμή τους θα είναι €50. Για φοιτητές, ανέργους και μέλη της ΕΓΕ και της ΕΔΕΕ ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το Digitized, το οποίο φέτος πραγματοποιείται με τη χορηγία των digitall, Microsoft, Mindworks, Netstudio, OgilvyOne και Tribal DDB, μπορείτε να βρείτε εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).