“Καλημέρα μέλλον”: oι Τούρκοι γραφίστες εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες συναδέλφους τους

22-04-2012

Με αφορμή την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Γραφιστικής, η οποία κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 27 Απριλίου (ημερομηνία ίδρυσης της Icograda), οι διοργανωτές της ετήσιας σειράς εργαστηρίων Grafist (με επικεφαλής τον ιδιαίτερα αγαπητό στη χώρα μας Sadik Karamustafa), παίρνουν μια πρωτοβουλία για να εκφράσουν τόσο την ανησυχία τους για την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση σε παγκόσμιο (αν και κυρίως ευρωπαϊκό επίπεδο) όσο και την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες συναδέλφους τους.
Διοργανώνουν λοιπόν μια διαδικτυακή έκθεση αφίσας με θέμα “Kalimera Mellon / Merhaba Gelecek / Good Morning Future”.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Εμείς, η οργανωτική ομάδα του επερχόμενου Grafist 16 παρακολουθούμε από κοντά το βαρύ φορτίο που έχουν κληθεί να σηκώσουν οι Έλληνες γενικότερα και οι Έλληνες συνάδελφοί μας και φοιτητές γραφιστικής.
Ως εκ τούτου, προσκαλούμε όλους τους σχεδιαστές του κόσμου να ενωθούμε εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στην ελληνική γραφιστική κοινότητα.
Προτείνουμε στους συναδέλφους μας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, να διοργανώσουν εργαστήρια αφίσας (ιδανικά στις 27 Απριλίου που είναι η παγκόσμια ημέρα σχεδιασμού επικοινωνίας). Προσκαλούμε τους φοιτητές που θα πάρουν μέρος στα εργαστήρια να χαιρετήσουν τους Έλληνες σχεδιαστές και φοιτητές, φίλους μας λέγοντας “Kalimera Mellon / Merhaba Gelecek / Good Morning Future”. 
Επίσης προσκαλούμε και όλους τους υπόλοιπους σχεδιαστές (εκτός αυτών της ακαδημαϊκής κοινότητας) να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, υποβάλλοντας διαδικτυακά τις δημιουργίες τους με το ίδιο θέμα.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να δημοσιεύουν τις αφίσες στο διαδίκτυο και επίσης να πραγματοποιήσουν μια έκθεση, στα πλαίσια του Grafist 16. Οι συμμετοχές θα σταλούν εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).