Νέες οθόνες IPS5 από την LG

03-10-2011

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών Η/Υ IPS5, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία in-plane switching (IPS). Η σειρά IPS5 αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση των βραβευμένων με TIPA (Technical Image Press Association) οθονών Η/Υ IPS1 και IPS6. Η σειρά οθονών Η/Υ IPS5 έχει αναβαθμιστεί με εξειδικευμένες ρυθμίσεις χρωμάτων, προκειμένου να διασφαλίσει τη σαφήνεια και τη ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων. Οι οθόνες Η/Υ της σειράς IPS5, είναι εξοπλισμένες με μοναδική τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων, ιδανική για εταιρικούς πελάτες και φωτογράφους που αναζητούν φωτεινές και ρεαλιστικές εικόνες.
«Η LG είναι ήδη πρωτοπόρος και ηγέτιδα στην ανάπτυξη IPS panel και είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιτυχημένη εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας στις καινούργιες μας οθόνες Η/Υ», δήλωσε ο κ. H.S. Paik, Πρόεδρος της LG Gulf FZE και συμπλήρωσε: «Με όλα τα πλεονεκτήματα αυτών των δύο προηγμένων τεχνολογιών, οι οθόνες IPS της LG οδηγούν την κατηγορία των οθονών Η/Υ σε νέα μονοπάτια».
Ακρίβεια Χρωμάτων Ρυθμισμένη από Ειδικούς
Αντικαθιστώντας τα πάνελ τεχνολογίας TN (twisted nematic) με IPS, η σειρά IPS5 προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες με ενισχυμένη ακρίβεια απόδοσης χρωμάτων. Η ακρίβεια αυτή διασφαλίζεται μέσω μιας αναφοράς για τη ρύθμιση των χρωμάτων από ειδικούς της LG, που συνοδεύει τις οθόνες. Η σειρά IPS5, είναι μια από τις λίγες οθόνες Η/Υ υψηλής ποιότητας για επαγγελματικά γραφικά, που παρέχει τέτοιου είδους εγγύηση. Ως αποτέλεσμα, οι καταναλωτές και επαγγελματίες που θα επιλέξουν τις οθόνες Η/Υ IPS5 της LG, μπορούν να νιώθουν σίγουροι ότι τα χρώματα στην οθόνη είναι πανομοιότυπα με τα πραγματικά.

Πιστότητα στον τόνο χρωμάτων μέσω της Σωστής Θερμοκρασίας Χρωμάτων
Οι οθόνες IPS5 διατηρούν τη θερμοκρασία των χρωμάτων σε βέλτιστα επίπεδα, περίπου στα 6,500K (Kelvin), επιτρέποντας κατά αυτόν τον τρόπο την απεικόνιση των χρωμάτων πολύ κοντά στα αυθεντικά. Αυτή η πιστότητα βοηθά στη διατήρηση των χρωματικών εντυπώσεων, σε πανομοιότυπο επίπεδο με την αυθεντική εικόνα, έτσι ώστε οι χρήστες να βλέπουν τις εικόνες όπως πραγματικά πρέπει να δείχνουν.
Απουσία Χρωματικών Αλλοιώσεων
Χάρη σε μια αλχημική σύγκλιση των τεχνολογιών IPS και LED, οι νέες οθόνες Η/Υ της σειράς IPS5 προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα εικόνας χωρίς αλλοιώσεις στα χρώματα. Επιπλέον, διευρύνουν σημαντικά τη γωνία θέασης, εξασφαλίζοντας ότι η εικόνα που βλέπουν οι χρήστες είναι πιο καθαρή και πιο ρεαλιστική, από οποιαδήποτε θέση παρακολούθησης μπροστά στην οθόνη.
Παράλληλα, με τη λειτουργία Dual Package, η οθόνη Η/Υ IPS5 επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση και ρύθμιση μιας δεύτερης οθόνης, όπως για παράδειγμα  το διαχωρισμό της βασικής οθόνης για διπλή προβολή (dual mode), και τη σύνδεση μίας δεύτερης οθόνης με ένα μόνο κλικ και εμφανίζοντας στη συνέχεια το task bar και στις δύο οθόνες. Επιπλέον, η τεχνολογία Super Energy Saving καθιστά τις οθόνες Η/Υ IPS5 τόσο φιλικές προς το περιβάλλον όσο και τεχνολογικά εξελιγμένες. Η σειρά IPS5P διαθέτει εργονομική σχεδίαση, με βάση ρυθμιζόμενου ύψους, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε κάθε γωνία.

 Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).