Μυθική Πελοπόννησος με έμφαση στο design

05-03-2013

Τους κύριους άξονες της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί την προσεχή δεκαεετία για τον τουριστικό κλάδο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα βασικά χαρακτηριστικά του brand name «Μυθική Πελοπόννησος», παρουσίασε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μέγαρο Μουσικής. Βραχυπρόθεσμος στόχος της Περιφέρειας δεν είναι μόνο η άνοδος του αριθμού των τουριστών, αλλά και η προσέγγιση αλλοδαπών επισκεπτών υψηλότερου εισοδήματος.
Στην φαρέτρα των όπλων που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο οργανισμός για την επίτευξη των στόχων του είναι και η επικοινωνία σε πολλά επίπεδα: Οπτική ταυτότητα, ιστοσελίδα, mobile apps, κ.λπ.

Την οπτική ταυτότητα του brand “Μυθική Πελοπόννησος” σχεδίασε το γραφείο Altervision, το οποίο επιμελήθηκε και το σχεδιασμό της επίσημης ιστοσελίδας(portal), σε συνεργασία με την Τελεστω. Τα spot, τέλος, έχουν υλοποιηθεί απο την Mindworks.

YouTube Preview Image

482382_559149330769884_239054790_n

9 Responses

 • Απόστολος Τσιοβάρας

  Αυτή μάλιστα είναι μια ωραία δουλειά. Άμεση για τον μέσο άνθρωπο που θέλει να επισκεφτεί την Πελοπόννησο. Έχει το design “μέσα” της αλλά και είναι και βατή ταυτόχρονα να προσελκύσει κόσμο. Μπράβο στην Altervision και με την ευκαιρία μπράβο τους και για τον Λευκό τον Πύργο που με ώθησε η δουλειά τους τότε να πάρω το αυτοκίνητο να πάω αυθημερόν να τη δω. Τέτοια να γίνονται!

 • soffia

  Το λογότυπο και τα σποτ είναι εξαιρετικά.
  Το site όμως κάτω του μετρίου σχεδιαστικά, κρίμα.

 • Δημήτρης

  Εξαιρετική δουλειά μπράβο!

 • akis

  Πολλά “LIKE” για logo – spot. Μπράβο, παιδιά!

 • Tasos

  Απίστευτο το 3D video, πάρα πολλά μπράβο στους δημιουργούς του. Έτσι να κάνουμε ωραίες δουλειές να βλέπουν και οι “έξω” ότι τό χουμε!

 • Telalis

  RESPECT…

  Αλλά ρε παιδιά 2013 έχουμε τι site είναι αυτο.
  Eκεί που όλα πανε καλά μπαίνεις στο site και παθαίνεις SOCK
  +1 για την soffia κατω του κακού οχι του μετρίου!!!

 • Yannis

  Λογότυπο και 3D εξαιρετικά.
  To Site και το περιεχόμενό του ανήκουν σε μια άλλη εποχή όσον αφορά το σχεδιασμό, την οργάνωση του περιεχόμένου αλλά και της ποιότητά του.
  Δείτε εδω τι έκαναν οι κρητικοί:
  http://www.incrediblecrete.gr/

 • Giorgos

  Το design της σελίδας είναι εντελώς ξεπερασμένο. Το 3d σποτάκι είναι όμορφο.

 • Karlopoulos

  Πελοπονίζ όπως «Παπαστράτος»; ή κάτι σαν MYTHICAL PELOPONNESE WAR 1.0? Μπράβο, η Περιφέρεια γίνεται Ταξιδιωτικό ή μάλλον Τουριστικό Γραφείο ή ακόμα videogame. Διέκρινα επίσης στο κυκλώπειο τρανσφόρμερ (Παπαστράτειο) Πι να σχηματίζεται κάτι σαν το ιερό στους Δελφούς (πρίν το σχηματισμό του αρχαίου θεάτρου – Επιδαύρου). Οι Δελφοί είναι όμως στη Ρούμελη (Περιφερεια Στερεάς) και απ την άλλη η Ολυμπία (αν υποθέσουμε ότι ήθελαν να την υπονοησουν ανήκει γεωγραφικά μεν στην Πι αλλά διοικητικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που παρεπιπτόντως έκανε μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο λογότυπο του (σημ. τα Neutraface δεν είναι η μόνη λύση)Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 29-09-2020 [5]

Ολοκληρώνει τον κύκλο της η πρωτοβουλία Designers Act

ΝΕΑ 25-09-2020 [0]

Κατάλογος νικητών και merchandise ΕΒΓΕ 2020

ΝΕΑ 25-09-2020 [0]

Το branding στην εποχή της πολιτικής ορθότητας

ΝΕΑ 24-09-2020 [0]

Οι ελληνικές επιτυχίες στα pentawards 2020

ΝΕΑ 11-09-2020 [3]

Aπό την Interweave η καμπάνια για τους μαθητές και τον covid-19

ΝΕΑ 11-09-2020 [0]

Σε τροχιά συνολικού rebranding τα KEΠ

ΝΕΑ 16-07-2020 [0]

Αναβολή για τον Οκτώβριο του 21 παίρνει η Syskevasia

ΝΕΑ 08-07-2020 [1]

Mια αφοπλιστικά ειλικρινής προκήρυξη από την Κύπρο

ΝΕΑ 06-07-2020 [11]

Tα αποτελέσματα των βραβείων Ermis Branding and Design 2020

ΝΕΑ 27-06-2020 [0]

‘Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Milton Glazerdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).