To #NextFrame της Absolut

02-02-2014
YouTube Preview Image

O Vincent Black, είναι ένας ήρωας, που δημιούργησε ο Rafael Grampá (και στην εξέλιξη του οποίου μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούν) για τις ανάγκες του διαφημιστικού spot επικοινωνίας της παγκόσμιας καμπάνιας “Transform Today” της Absolut.

Αυτός ο χαρισματικός αλλά και μυστηριώδης τύπος θα είναι και ο βασικό ήρωας στην animated ταινία μικρού μήκους που θα δημιουργήσει ο Rafael Grampá σε συνεργασία με τους πιο ταλαντούχους Facebook fans της Absolut ανά τον κόσμο.
Το #NextFrame αποτελεί το πρώτο εγχείρημα δημιουργίας animation film για το Rafael Grampá. Όνειρο του ήταν να γίνει comic book artist και να έχει την ελευθερία να δίνει ζωή στις ιδέες και τους χαρακτήρες του. Η συνεργασία του με την Absolut βέβαια του έδωσε ακριβώς αυτή τη δυνατότητα – να μοιραστεί το όνειρό του με ένα χειροπιαστό τρόπο.
Στόχος του #NextFrame είναι να δώσει τη δυνατότητα στους πιο δημιουργικούς από τους fans της Absolut από όλο τον κόσμο να συνεισφέρουν, δίνοντας ζωή στις δικές τους ιδέες και να ανακαλύψουν πραγματικά τη δυνατότητά τους να δημιουργούν έναν καινούριο κόσμο.

«Πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική στιγμή για την Absolut. Εδώ και 30 χρόνια –από την πρώτη καλλιτεχνική διαφήμιση που δημιούργησε για εμάς ο Andy Warhol- παγκοσμίως αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει εξαιρετικά έργα, αντλώντας έμπνευση από τη χαρακτηριστική μας φιάλη. Τώρα, ήρθε η ώρα να μεταμορφώσουμε και να εξελίξουμε τον τρόπο που συνεργαζόμαστε με τους καλλιτέχνες», λέει ο Tåhlin. «Θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και θέτουμε ολοένα υψηλότερους στόχους για να το πετύχουμε. Σκοπεύουμε να αναλάβουμε έναν πιο ενεργό ρόλο, να παρακινήσουμε τη μεταμόρφωση και να ωθήσουμε την καλλιτεχνική σκηνή προς τα μπροστά. Για εμάς, το αύριο δεν είναι κάτι δεδομένο, είναι αυτό που δημιουργούμε».

Για εσάς που ενδιαφέρεστε να παίξετε έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του #NextFrame, δεν έχετε παρά να κάνετε like στο absolutvodkagreece

140110_ABSOLUT_NextFrame_KV_210x297_v8_Final3

2 Responses

  • Smirn Off

    Πολλές ευχές για τη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού, που απαιτείται για να διοργανωθούν τα φετινά ΕΒΓΕ!
    Έστω κι αν γίνεται εις βάρος της υπομονής των αναγνωστών σας και με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια μελλοντική θέση συμμετοχής μας στις κλειστές συγκεντρώσεις των Ελλήνων Α.Α. (“Με λέγανε Δέλτα Ντη και ήμουν καλά”).

  • σωτήρης μουστάκας

    Με το συμπάθειο καλό μου +design μα τον Rafael Grampá τον είδαμε, τον διαβάσαμε, τον απολαύσαμε (σαν τη γκολάρα του Τζιοβάνι με τη Γαλατασαράι το 2003). Τί εμμονή είναι αυτή μέρα-παραμέρα για τις δραστηριότητες της Absolut και της εν λόγω συνεργασίας με τον (αγαπητό κατά τ’ άλλα) βραζιλιάνο;;
    Να πούμε πάλι για τις ακατανόητες ελλείψεις από εγχώρια πεπραγμένα, όταν αυτά τιμώνται δεόντως (κάτι πρέπει να σας λέει κι αυτό) στα συναφή και συνεργαζόμενα μέσα του περιοδικού (call me φου-μπου, κου-λου-που)… Άβυσσος η ψυχή, το ίδιο και κάποια αντανακλαστικάΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).