Λογότυπος για την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

15-05-2012

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας βρίσκεται στη διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού για δημιουργία νέου λογοτύπου.

1. Δημιουργία σύγχρονου λογοτύπου που να εκφράζει τη δυναμική και τα νέα δεδομένα της πόλης και περιφέρειας Λευκωσίας.

2. Το λογότυπο πρέπει να συνδέεται με την προσωπικότητα της πόλης και περιφέρειας Λευκωσίας, να έχει την υπογραφή «Nicosia Tourism Board» και να εκπέμπει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα της Λευκωσίας ως Πόλης, ως Πρωτεύουσας και ως Περιφέρειας.

3. Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σε ότι αφορά τους συμμετέχοντες. Εξαιρούνται μόνο τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής.

4. Το λογότυπο θα πρέπει:
I. Να αποδίδει το πνεύμα και το σκοπό της Εταιρείας (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΤΑΠ Λευκωσίας
II. Να είναι αυθεντικό
III. Να είναι ευφάνταστο και εύχρηστο
IV. Να μην καταπατά πνευματικά δικαιώματα τρίτων
V. Να μην είναι προσβλητικό
VI. Να διακρίνεται για την καλλιτεχνική/σχεδιαστική του αρτιότητα

5. Ασχέτως αν χρησιμοποιηθεί ένα ή περισσότερα χρώματα το λογότυπο που θα κερδίσει πρέπει να μπορεί να εμφανιστεί σε ψηφιακά και αναλογικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων ιστοσελίδων, περιοδικών ή εφημερίδων, βίντεο και τηλεόρασης, σε συσκευασίες, σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη απόδοση, καθώς και σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή.

6. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι και τρία διαφορετικά λογότυπα.

7. Τα λογότυπα θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά σε μορφή Jpeg 72dpi και μέγεθος 15x15cm και 5x5cm, σε έγχρωμο και μαυρόασπρο (vector) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: n.parisinou@ncci.org.cy

8. Η διαδικασία επιλογής του νέου λογοτύπου της ΕΤΑΠ Λευκωσίας χωρίζεται σε τρεις φάσεις.
Στην Πρώτη φάση οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει το δικό του λογότυπο.

Κατά τη Δεύτερη φάση όλα τα λογότυπα που θα υποβληθούν θα μπουν σε ανοικτή ψηφοφορία στην σελίδα της ΕΤΑΠ Λευκωσίας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Η ψηφοφορία στο διαδίκτυο θα αντιστοιχεί στο 50% της τελικής βαθμολογίας.

Στην Τρίτη φάση που θα αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 50% της ψηφοφορίας τα λογότυπα θα αξιολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή που απαρτίζεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΠ Λευκωσίας και δύο εξειδικευμένους επιστήμονες.

9. Τα λογότυπα μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 31 Μαΐου 2012.

10. Η ψηφοφορία στο Facebook θα διαρκέσει μία εβδομάδα, από τις 6 Ιουνίου 2012 μέχρι τις 13 Ιουνίου 2012.

11. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μέσω του Τύπου, μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας και μέσω της σελίδας της Εταιρείας στο Facebook. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί και τηλεφωνικώς.

12. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να υποβάλει τα στοιχεία επικοινωνίας του. Σε περίπτωση που μια ομάδα ατόμων υποβάλει κοινή πρόταση, θα πρέπει να κατατεθούν τα πιο πάνω στοιχεία για κάθε ένα μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Θα πρέπει επίσης να ορίζεται το πρόσωπο που εκπροσωπεί την ομάδα.

13. Στο νικητή θα δοθεί χρηματικό έπαθλο €500.

14. Όλα τα αποκλειστικά και μεταβιβαζόμενα δικαιώματα για χρήση, δημοσίευση, διαφήμιση, αντιγραφή, αλλαγή, τροποποίηση και αναπαραγωγή με όλους τους πιθανούς τρόπους του λογότυπου που θα κερδίσει θα ανατεθούν χωρίς αντιπαροχή στην ΕΤΑΠ Λευκωσίας. Αποκλειστικό δικαίωμα σημαίνει πως κανένα άλλο άτομο δε θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το λογότυπο, συμπεριλαμβανομένου και του διαγωνιζομένου. Τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων λογότυπων που θα κατατεθούν ανήκουν στο δημιουργό τους.

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας θα έχει, επίσης, το δικαίωμα να τροποποιήσει και να αλλάξει το λογότυπο, να διεξαγάγει έναν επαγγελματικό ανασχεδιασμό, να δημιουργήσει διαφορετικές εκδοχές του λογοτύπου σε σχέση με το χρώμα, το μέγεθος, τη μορφή, την ανάλυση και όλες τις άλλες ιδιότητες, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Η κριτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει κάθε συμμετοχή που δεν συμφωνεί με τις απαιτήσεις του διαγωνισμού. Αν καμιά από τις προτάσεις που υποβλήθηκαν δεν κριθεί κατάλληλη, η επιτροπή μπορεί να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λευκωσίας κα. Νιόβη Παρισινού, τηλ: (00357) 22889600, κ. Aντρέας Κωνσταντίνου, τηλ: (00357) 22691149.

2 Responses

 • Giorgos

  XaxAxXAAAAA!!!!

  Mono pou to diabasa koyrastika
  500 euro XAXAXAaaaaaa

 • Pakaraha

  Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας επιθυμεί να σας πληροφορήσει ότι έχει προβεί σε αξιολόγηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν στα πλαίσια του διαγωνισμού δημιουργίας νέου λογοτύπου για την Εταιρεία και έκρινε ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού δεν αντιπροσωπεύουν το όραμα και την αποστολή της, ως είχε περιγραφεί στην προκήρυξη του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου δεν έχει αναδειχτεί νικητής.
  πηγη https://www.facebook.com/VisitNicosiaΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 11-12-2018 [0]

Διαγωνισμός επετειακής αφίσας και λογοτύπου από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-09-2018 [1]

Tρίτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-08-2018 [0]

Δεύτερος διαγωνισμός fanzine από την Βακαλό

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-07-2018 [0]

Υποβολή αφισών για το Φεστιβάλ Γραφιστικής της Σκωτίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 10-07-2018 [0]

Ανοιχτός διαγωνισμός για τη δημιουργία του λογοτύπου του Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 05-07-2018 [0]

Mε ανοιχτό διαγωνισμό και πάλι η αφίσα του το Καρναβάλι Πάτρας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 03-07-2018 [0]

Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2018 στα Art Directors Club of Europe Award

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-06-2018 [0]

Ο Σύλλογος φίλων της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας ζητά δωρεάν λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-06-2018 [0]

Διαγωνισμός λογοτύπου για το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 27-05-2018 [0]

O Δημοκρατικός Συναγερμός της Κύπρου θα αποκτήσει νέο λογότυπο μέσω ανοιχτού διαγωνισμούdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).