Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της ψηφιακής δημιουργικότητας δίνει το παρόν στο digitized

09-07-2012

Το Skellefteå (προφέρεται “Σελέφτε”) είναι μια πόλη 30.000 κατοίκων, μόλις δύο μοίρες κάτω από τον Αρκτικό Κύκλο, στο σουηδικό βορά. Παρά το μικρό της μέγεθος, η πόλη είναι γνωστή παγκοσμίως για τρία πράγματα: τα ορυχεία χρυσού, το συγγραφέα Stieg Larsson (“Το κορίτσι με το τατουάζ” κ.α.) και ένα δημιουργικό γραφείο, που κινείται στο χώρο των ψηφιακών εφαρμογών και αποτελεί την έμπνευση για αντίστοιχους δημιουργούς σε ολόκληρο τον κόσμο: τη North Kingdom.

To σουηδικό γραφείο, το οποίο ιδρύθηκε το 2003 έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις μεταξύ των οποίων και έξι Design Lions πριν από δύο εβδομάδες στο φεστιβάλ των Κανών,  ενώ το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Adidas, Coca Cola, Toyota, Vodafone, Google, Lenny Kravitz, Credit Suisse κ.λπ.
Το σημαντικότερο, ίσως, είναι ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για την ψηφιακή δημιουργική κοινότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη, χάρη στο αστείρευτο ταλέντο, την πρωτοτυπία και το ήθος της δουλειάς της.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν, οι διοργανωτές του δεύτερου Digitized, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, ανακοινώνουν την παρουσία της North Kingdom, την οποία θα εκπροσωπήσει ο Nils Arvidsson, Senior Art Director του γραφείου, με σημαντική εμπειρία στους χώρους της γραφιστικής, της εικονογράφηση αλλά και του product και του interactive design.
Περισσότερες πληροφορίες για το Digitized μπορείτε να βρείτε εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).