Νέα ψηφιακή εποχή από τη Microsoft

20-12-2013

Την ολοκληρωμένη της πρόταση για ενοποιημένη ψηφιακή ζωή μέσα από τα Windows παρουσίασε η Microsoft Ελλάς σε συνέντευξη τύπου.

Η Microsoft μεταμορφώνεται από εταιρεία παροχής λογισμικού και υπηρεσιών σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε πάροχο λύσεων, που απαντάει με τον πιο πλήρη τρόπο σε όλες τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η Microsoft διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών, δίνοντάς τους απρόσκοπτη πρόσβαση στα αρχεία και τις επαφές τους από οποιαδήποτε συσκευή και οποιοδήποτε σημείο. Η ευελιξία και η ταχύτητα της ενιαίας πλατφόρμας που παρέχει, κάνει την εμπειρία χρήσης πραγματική απόλαυση. Πέρα από αυτό όμως, η αυξημένη ασφάλεια των προγραμμάτων και η εξοικονόμιση χρόνου ενισχύει την παραγωγικότητα και βοηθάει τους χρήστες να μεγιστοποιούν τις δυνατότητές τους.

Σε μία διαδραστική παρουσίαση, ο Patrick Malone, διευθυντής marketing και οperations, μαζί με τον Μάριο Ίσαρη, marketing manager του τμήματος Windows Business Group, ανέδειξαν όλες τις δυνατότητες των προϊόντων της Microsoft σε μία μεγάλη γκάμα συσκευών, τονίζοντας την απίστευτη ευκολία που παρέχει η κοινή πλατφόρμα και η άμεση πρόσβαση σε όλα από παντού. Στην παρουσίαση αυτή το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει με ενεργή συμμετοχή την πλατφόρμα και τις συσκευές των Windows, καθώς και πολλές από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές (apps) των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Η νέα γενιά Windows φέρνει ένα γρήγορο, πιο προσωπικό τρόπο επικοινωνίας και διασκέδασης και αξεπέραστη ασφάλεια και παραγωγικότητα. Για πρώτη φορά, το λειτουργικό σύστημα είναι από την αρχή προσωποποιημένο, επιτρέποντας στον καθένα από εμάς να ορίζει την εμπειρία που έχει με τις συσκευές του, ώστε να τον εκφράζει απόλυτα.

Η Λία Κομνηνού, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Microsoft Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Η ζωή μας αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Πολλά από όσα θεωρούμε δεδομένα σήμερα δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη πριν λίγα χρόνια. Ορμώμενοι από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για να παρέχουμε μία απλή, γρήγορη και απολαυστική εμπειρία κοινής πλατφόρμας σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής για να επικοινωνήσει, να παίξει ή να δουλέψει. Η ενιαία εμπειρία χρήσης σε κάθε συσκευή και η πρόσβαση στις επαφές μας και τα αρχεία από οποιαδήποτε τοποθεσία είναι για μας πλέον δεδομένη. Πιστεύουμε ότι η Microsoft σήμερα καλύπτει τις καθημερινές ψηφιακές ανάγκες πληρέστερα από ποτέ».

microsflwe4w

Tags:Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 21-05-2020 [0]

Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).