Offradio: μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή ραδιοφωνική ιστοσελίδα

26-02-2013

Το νέο website του offradio.gr έχει σχεδιασθεί από τον Κωνσταντίνο Πενλίδη και τη Niceandneat.gr.
Στην κεντρική του σελίδα υποδέχεται το κοινό με behind the scenes HTML5 videos από τα στούντιο του σταθμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σκηνές μέσα κι έξω από αυτό που έχουν γυριστεί αποκλειστικά για αυτή τη χρήση. Η κεντρική σελίδα είναι ο προπομπός του τι περιμένει τον ακροατή/χρήστη στις νέες σελίδες του Offradio: ημερήσιο πρόγραμμα, short playlist των τραγουδιών που έχουν μεταδοθεί την τελευταία ώρα, οι πρόσφατες αναρτήσεις στο blog του OFF καθώς και όλα τα links των καναλιών του σταθμού στα social media, και φυσικά το listen live button. Η περιήγηση συνεχίζεται με τα επόμενα tabs:

ABOUT: Το χθες και το σήμερα του offradio μαζί με ενδεικτικές εικόνες και το προφίλ του κάθε παραγωγού με πορτρέτο, κείμενο και συνδέσμους στα προσωπικά social media κανάλια καθενός.
PROGRAM: Το πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα του offradio
PLAYLIST: Το τμήμα “most wanted” της νέας ιστοσελίδας με το πλήρες ημερίσιο playlist σε μορφή ‘δισκοθήκης’, με ακριβείς χρόνους μετάδοσης, τίτλους, καλλιτέχνες και εικόνες αλλά και τη δυνατότητα με μία κίνηση μόνο να μπορεί ι χρήστης να αναζητήσει κάθε τραγούδι σε last.fm, google, amazon ή να τα αγοράσει απευθείας από το itunes
SOCIAL: Εκτός από την ολοκληρωμένη λίστα με τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του Offradio, εδώ ο χρήστης μπορεί να βρει συγκεντρωμένα σε ένα feed όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις του offradio.gr στα πιο δημοφιλή κοινωνικά μέσα.
BLOG: Τo ανανεωμένο blog του offradio ‘ξεφυλλίζεται’ ευχάριστα με slideshows σε κάθε ανάρτηση. Μουσική, νέα, events και features όπως τέχνη, μόδα, design, κινηματογράφος, τεχνολογία, καινοτομία και ότι άλλο μας ενδιαφέρει είναι εδώ.
MOBILE: Ο πιο γρήγορος τρόπος να κατεβάσει, όποιος το επιθυμεί, δωρεάν τα mobile apps του Offradio
Διεθνώς κάθε ραδιόφωνο που μεταδίδεται online και σέβεται τον εαυτό του και το κοινό του διαθέτει έναν interactive player. Το offradio.gr –το πρώτο επαγγελματικό online ραδιόφωνο στην Ελλάδα- δημιούργησε σχεδόν από τα πρώτα του βήματα ένα native interactive player που καθιστά την ακρόαση στο διαδίκτυο ολοκληρωμένη εμπειρία και που συνεχώς ανανεώνεται με σκοπό την ακόμα καλύτερη εμπειρία του χρήστη, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

 

designmag-1 designmag-2

2 Responses

  • soffia

    πολύ καλοσχεδιασμένο!

  • Telalis

    +1 soffia.
    Πολυ καλή δουλειά για ελληνίκα πρότυπα!!!Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 22-11-2019 [1]

Εναλλακτικές κινηματογραφικές αφίσες από τον Γιώργο Προμπονά

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 17-11-2019 [2]

Η the brand team™ το rebranding του Parking του ΔΑΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 06-09-2019 [1]

Oι Έλληνες Πρόσκοποι γιορτάζουν 110 χρόνια παρουσίας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 23-07-2019 [3]

Το Re-Branding της Aegean και της Olympic Air από την Kommigraphics

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 17-07-2019 [0]

Η Αφίσα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 21-06-2019 [4]

Η αφίσα για το 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 07-06-2019 [2]

To Burger Fest από την The Birthdays Design

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 26-04-2019 [4]

Η polkadot φρεσκάρει το Ποτάμι

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 19-04-2019 [0]

Στο Κόκκινο από την Komodo Design Studio

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 04-04-2019 [1]

Νέος λογότυπος για την ΓΣΕΒΕΕ από την Somethink*designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).