Από τις Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, στον Καναδά και το Πανόραμα Design 2012

28-11-2012

Η λίστα των ομιλητών του ένατου Πανοράματος Design, έχει ήδη ανακοινωθεί.
Μαζί, μέσα από αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες συνεχίζουμε την παρουσίαση των ομιλητών και των θεμάτων που θα θίξουν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ο Σεμπαστιάν Νικολάου ασχολείται με την γραφιστική από το 2003, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο ΤΕΙ της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς πελάτες και γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πλέον απασχολείται ως freelancer στον τομέα της έντυπης και ψηφιακής οπτικής επικοινωνίας.
Στο φετινό Πανόραμα Design θα διηγηθεί την ιστορία ενός σήματος που σχεδιάστηκε αρχικά για έναν επαρχιακό online οδηγό διασκέδασης, και κατέληξε σε μια επιστημονική διαδικτυακή κοινότητα στον Καναδά. Η ζωή ενός λογοτύπου, από την προσέγγιση του πελάτη, τη διαδικασία της σχεδίασης, την αποτυχία και την απόρριψη, μέχρι την αναγέννησή του από έναν καινούριο πελάτη, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, για ένα νέο σκοπό. Πώς ένα σύμβολο μέσα σε έναν κύκλο λαμβάνει δύο διαφορετικές ερμηνείες, κατά πόσο είναι αποτελεσματικό σε κάθε περίπτωση, τί αξία έχει η αισθητική του, και άλλοι προβληματισμοί που προκύπτουν.

Η Garamond Design ιδρύθηκε το 1993, από την κοινή δράση των δύο προσωπικών εταιριών του Bαγγέλη Πίσπα και της Xρύσας Kροκίδα. Tο 1997, πήρε τη μορφή πλέον ενιαίας εταιρίας, με σημαντικές επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή, με αποτέλεσμα να κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στο χώρο του design στην Ελλάδα. Από το 2010, είναι συνεργαζόμενο μέλος branding & design της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Ελλάδας. Έχει βραβευτεί για το έργο της σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
Στο φετινό Πανόραμα Design, η Garamond θα παρουσιάσει την εργασία της για τις Μικρές Οικογενειακές Φάρμες της Δέλτα, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης ταυτότητας ταχυκίνητου προϊόντος, όπου το design αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα δημιουργώντας πρόσθετη αξία.

 

Το ένατο Πανόραμα Design, διοργανώνεται από το περιοδικό +Design, με την υποστήριξη του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design και τη χορηγία της Macart, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού κέντρου Δαΐς, στο Μαρούσι στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2012. 
Εισιτήρια για το Πανόραμα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης (με σημαντική έκπτωση) μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Ισχύουν ακόμα περισσότερο μειωμένες τιμές για τα (ταμειακώς εντάξει) μέλη της Ένωσης Γραφιστών, φοιτητές και ανέργους, απαραιτήτως με τη επίδειξη κάρτας μέλους, φοιτητικής ταυτότητας (ή βεβαίωσης γραμματείας) και κάρτας ανέργου αντίστοιχα.
Περισσότερα εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).