Κλωθώ, Λάχεσις και Άτροπος: τι εννοεί ο tind

08-11-2013

Η λίστα των ομιλητών του δέκατου Πανοράματος Design, όπως μορφοποιήθηκε από την ψηφοφορία του κοινού, έχει ήδη ανακοινωθεί.
Μαζί, μέσα από αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες όμως, πρόκειται τις επόμενες ημέρες, να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες που αφορούν στο περιεχόμενο των παρουσιάσεων. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να εξακριβώσετε, πρόκειται για ένα άκρως εορταστικό Πανόραμα, που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

O Μανώλης Αγγελάκης, γνωστός και ως tind, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Χρησιμοποιεί μια πληθώρα υλικών, καθώς και παλιές και νέες μεθόδους, ειδικά στον τομέα της μεταξοτυπίας. Παρά το γεγονός ότι έχει κλασσικές σπουδές στην γραφιστική, οι γνώσεις του ως εκτυπωτή πηγάζουν από την εργασία του ως μαθητευόμενος στο εργαστήριο του πατέρα του από πολύ νεαρή ηλικία. Σήμερα, δουλεύουν μαζί και μαθαίνουν εξειδικευμένες πτυχές της μεταξοτυπίας ο ένας από τον άλλο.

Ο τίτλος της παρουσίασής του στο φετινό Πανόραμα είναι: Κλωθώ, Λάχεσις και Άτροπος. Αφορά στην ατέρμονη ιστορία της αρχαιότερης εκτυπωτικής μεθόδου μέσα από την τύχη, τα λάθη και την αναγκαιότητα. Η παρουσίαση αυτή εντάσεται στη συνεχιζόμενη προσπάθεια του tind να ανακατευθύνει την προβολή και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της μεταξοτυπίας, τα τυπογραφικά λάθη και το μεγαλείο που τα περιβάλει μέσα από συνεργασίες με γενικότερο τίτλο “Το Λάθος είναι Ανώτερο της Τέχνης”.

DSC2375small

Το δέκατο Πανόραμα Design, διοργανώνεται από το περιοδικό +Design, με την υποστήριξη του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design, στο Θέατρο στο ACS στις 7 & 8 Δεκεμβρίου. 
Εισιτήρια για το Πανόραμα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης (με σημαντική έκπτωση) μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Ισχύουν ακόμα περισσότερο μειωμένες τιμές για τα (ταμειακώς εντάξει) μέλη της Ένωσης Γραφιστών, φοιτητές και ανέργους, απαραιτήτως με τη επίδειξη κάρτας μέλους, φοιτητικής ταυτότητας (ή βεβαίωσης γραμματείας) και κάρτας ανέργου αντίστοιχα.
Περισσότερα εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).