Η Beetroot αποκαλύπτει στο Πανόραμα Design πώς δημιουργεί ιδέες και εργαλεία

28-11-2013

Η λίστα των ομιλητών του δέκατου Πανοράματος Design, όπως μορφοποιήθηκε από την ψηφοφορία του κοινού, έχει ήδη ανακοινωθεί.
Μαζί, μέσα από αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες όμως, πρόκειται τις επόμενες ημέρες, να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες που αφορούν στο περιεχόμενο των παρουσιάσεων. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να εξακριβώσετε, πρόκειται για ένα άκρως εορταστικό Πανόραμα, που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Η Beetroot ιδρύθηκε το 2000 και είναι το πλέον βραβευμένο γραφείο της Ελλάδας και σίγουρα ένα από τα πιο αναγωνρισμένα γραφεία της Ευρώπης Το έργο της έχει αποσπάσει μερικά από τα σημαντικότερα βραβεία, μεταξύ των οποίων τα Μέγα ΕΒΓΕ – 2006, 2008, 2010 και 2012, το Red Dot Agency of the Year 2011 και European Agency of the Year 2008.

Συμμετέχει στο δέκατο Πανόραμα Design παρουσιάζοντας τους τρόπους με τους οποίους τα μέλη της ομάδας απαντούν στις δημιουργικές προκλήσεις.
Στην παρουσίαση με τίτλο The Collective Mind: Δημιουργώντας ιδέες, αναπτύσσοντας εργαλεία, φτιάχνοντας ιστορίες… Μαζί! θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πως ο συνδυασμός των διαφορετικών ικανοτήτων αλλά και των διαφορετικών χαρακτήρων των μελών της ομάδας, οδηγεί στην ανάπτυξη απρόσμενων δημιουργικών προσεγγίσεων, νέων συστημάτων διήγησης και σχεδιαστικών εργαλείων που διευρύνουν τα τυπικά όρια του επικοινωνιακού σχεδιασμού.

Beetroot

 

Το δέκατο Πανόραμα Design, διοργανώνεται από το περιοδικό +Design, με την υποστήριξη του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design, στο Θέατρο στο ACS στις 7 & 8 Δεκεμβρίου. 
Εισιτήρια για το Πανόραμα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης (με σημαντική έκπτωση) μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Ισχύουν ακόμα περισσότερο μειωμένες τιμές για τα (ταμειακώς εντάξει) μέλη της Ένωσης Γραφιστών, φοιτητές και ανέργους, απαραιτήτως με τη επίδειξη κάρτας μέλους, φοιτητικής ταυτότητας (ή βεβαίωσης γραμματείας) και κάρτας ανέργου αντίστοιχα.
Περισσότερα εδώ

One Response

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΣΚΟΥΛΙΑΝ

    καλη επιτυχια στο συνεδριο και καλη συνεχεια σε αυτο που κανετε!Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).