Διαγωνισμός Αφίσας και για το Πατρινό Καρναβάλι

17-11-2011

Μήπως πρέπει να το πάρουμε απόφαση; Οποιαδήποτε ενέργεια κρατικής, δημοτικής ή συλλογικής φύσης, πολλώ δε μάλλω, όταν αφορά θέματα πολιτισμού, αθλητισμού κ.ο.κ. θα στρέφεται στους διαγωνισμούς και το “δωρεάν” για να καλύψει τις επικοινωνιακές της ανάγκες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας” οργανώνεται Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφίσας για το Πατρινό Καρναβάλι, που θα διαρκέσει έως τις 16 Δεκεμβρίου 2011. Προσκαλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν “καρναβαλικά”.
Στην ανακοίνωση διαβάζουμε ότι «η δημιουργική έκφραση ξεχειλίζει στο Πατρινό Καρναβάλι. Ελευθερία, έμπνευση, πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, ζωντάνια, κέφι, χιούμορ, σάτιρα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την μεγαλύτερη γιορτή της Πάτρας, την μεγαλύτερη γιορτή της Ελλάδας. Η ιστορία αποδεικνύει πως οι δύσκολοι καιροί, είναι οι καιροί δημιουργίας & έκφρασης. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν… για να σχολιάσουμε, να  δώσουμε χρώμα στα γκρίζα, γέλιο στα τραγικά…».
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού εντός και εκτός των ορίων της πόλης καθώς και η διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης Καρναβαλικής Αφίσας με όλες τις συμμετοχές στην διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες ή εταιρείες.
Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι. Ιδιαίτερα ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ταξίδι σε “καρναβαλική πόλη” της Ευρώπης.

Καθώς η νέα ιστοσελίδα του θεσμού δεν είναι ακόμα έτοιμη, οι λεπτομέρειες και όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό, δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα, όμως μπορούν να αποσταλούν σε όποιον τους χρειάζεται, με αίτημα στο προσωρινό email: karnavalipatraskde@gmail.com
Περισσότερες πληροφορίες στο Καρναβαλικό Γραφείο (2610-390927, 2610-390902)

 

4 Responses

 • bobo

  ποια είναι η πολιτική του ιστοχώρου για την ορθογραφία της λέξης «αφίσα»;.. μια την γράφετε με ένα «σ», την άλλη φορά με δύο… ο κόσμος μπορεί να μπερδευτεί έτσι…

 • designmag

  Εξαρτάται από το γράφοντα bobo.
  Και τα δύο σωστά είναι και αφού έχουμε δημοκρατία (τουλάχιστον εδώ μέσα)…

 • bobo

  μα, ναι… απλά θεωρώ ότι ένα περιοδικό ακολουθεί κάποιους κανόνες και κάποιες προδιαγραφές στην επικοινωνία του… που αναφέρεται το όνομα του κάθε γράφοντα των αναρτήσεων;..

  (έξω τι έχουμε δηλαδή;..)

 • erer

  e3w exoume xaos



Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 13-11-2019 [1]

Ώρα για τον ετήσιο διαγωνισμόκαρναβαλικής αφίσας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 14-10-2019 [1]

Διαγωνισμός για επανασχεδιασμό του λογότυπου του ΕΤΕΚ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 12-09-2019 [0]

4ος διεθνής διαγωνισμός αφίσας Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 07-09-2019 [0]

Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2019 στα Art Directors Club of Europe Award

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-08-2019 [1]

Ο Δήμος Έδεσσας προσκαλεί το κοινό να επιλέξει το λογότυπό του

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 30-07-2019 [0]

Άλλος ένας οργανισμός αναζητά δωρεάν λογότυπο μέσω ανοιχτού διαγωνισμού

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 19-07-2019 [0]

Η νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου αναζητά όνομα και λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 16-07-2019 [0]

Διαγωνισμός λογοτύπου για φοιτητές από φοιτητές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-07-2019 [0]

5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία

ΆΡΘΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 04-07-2019 [6]

Το πρόβλημα με τον διαγωνισμό λογοτύπου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου



designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).